1.5

1.9K 133 15
                                    

-V minulej časti ste videli-

,,Vravel som ti, že nemáš hovoriť! Dobre, ošukám ťa, ale je škoda, že nebudem môcť počuť tvoje vzdychy." Prehovoril Harry, keď si nalubrikoval dĺžku a rýchlo ju zatlačil do Louisovho vnútra. Ten v okamihu vykríkol, však šatka hluk utlmila.

Bolo to tak dobré a Louis už vtedy vedel, že takýto pocit, mu môže spôsobiť len Harry.

Kučeravec natiahol svoje ruky k Louisovym polkám, slastne ich stískajúc v dlaniach. ,,Dobrý chlapec, teraz urobíš Daddymu dobre, že?“ Ozval sa veselo Harry, pozorujúc Louisa, ktorý na to len zúrivo prikývol.

Áno, áno som dobrý chlapec len pre teba. Pomyslel si Louis a zovrel sa okolo Harryho, nechávajúc uniknúť vzlyk z jeho pier, ktorý na jeho šťastie šatka v jeho ústach utlmila.

,,Toto je dôvod, prečo ma už nikdy nenecháš tvrdého!“ Ozval sa Harry. Krutá realita zasiahla Louisa ako šíp, chcel Harrymu povedať, že to nie je tak ako to vyzerá. Pretože to tak naozaj aj nie je. Chcel mu povedať všetko o svojich pocitoch a aj o tom, že by s ním chcel chodiť. Chcel s ním ísť na skutočné rande tak ako Liam a Niall pred svadbou. Chcel, ale nemohol.

Však toto bolo už trochu moc.

,,Harry.“ Snažil sa povedať Louis skrz šatku, zatiaľ čo do neho Harry zúrivo prirážal. Mladší z nich plakal nad pocitom toho, že sa mu páči niečo podobnému znásilneniu, osobou ktorú nadovšetko miluje. Plakal, pretože bol pre neho Harry dokonalý aj so všetkými jeho chybami.

Chcel Harryho prosiť, aby to zastavil. Aby mu mohol vyznať lásku ako vo všetkých tých filmoch, však to od Harryho očakávať nemohol, keďže bol pre neho Louis len kamarát na zašukanie.

,,Tak úzky.“  Zavrčal kučeravec, nač začul malé zaskučanie z Louisovej strany. Našiel jeho prostatu. Starší sa potešene usmial a odvtedy prirážal už len a len do nej. Zatiaľ čo si to Harry užíval, Louis len ležal a bral všetko čo mu Harry dával, od bolesti až po neuveriteľnú slasť, spôsobenou pravidelnými prírazmi do jeho prostaty.

Harry v tom náhle schmatol Louisovu tvrdú erekciu, pumpujúc rukou z hora na dol, aby mu dopomohol k slastnému vrcholu. Posledný príraz, ktorý Harry spravil bol o niečo chaotickejší, keďže sa stonajúc, v okamihu urobil do Louisovho telíčka.

Louis bol absolútne zničený. Harry ho zničil svojimi tvrdými prírazmi, však hneď ako skončili ho rozviazal, pýtajúc sa ho či je v poriadku. Louis len opatrne prikývol, nač mu starší pomohol do sprchy, kde mu umyl vlasy a spolu s nimi aj celé jeho telo.

Mladší sa zhlboka nadýchol, pripravený vyliať si svoje pocity medzi štyrmi stenami sprchy, v ktorej zažil nie jeden pekný okamžik a to presne Harrymu Stylesovi, chlapcovi ktorého miloval.

,,Harry.“ Povedal Louis mdlo, nač starší chlapec pokrútil hlavou a trúc Louisove boky, si ho pritiahol do bozku.

---

Nasledujúce dva mesiace boli plné spania s Harrym a práce. Liam a Niall sa zoberú o tri týždne, čo znamenalo, že bolo všetko tak ako malo. Teda až na mladého Louisa, ktorý bol priam vystresovaný problémami, ktoré vzťah s Harrym obnášal.

Na rozdiel od neho, Luke zažíval najlepšie obdobie svojho obdobia a to s Jesy, za čo ho Louis nenávidel. Tí dvaja pôsobili spolu tak roztomilo, až mu to Louis začal závidieť. Nevedel si dodať odvahy, aby Harrymu o svojich pocitoch povedal, však všetci na okolo o jeho pocitoch už vedeli. Stačilo sa mu pozrieť do očí a videli ste ako veľmi prahne po láske z Harryho strany. Videli to všetci- s výnimkou Harryho.

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now