1.0

2.7K 145 3
                                    

Veľmi dôležité: V minulej kapitole, bolo spomenuté, že má Liam nejaký crush na dievča. Bol to len vtip lol. Chodí s Niallom :).

---

Louis zakňučal a zaboril svoju tvár do Harryho hrude. Momentálne sedel v lone staršieho a vdychoval jeho vôňu, vrtiac sa mu na prirodzení. Spolu s Harrym sedeli na menšom gauči, v rohu baru, kde sa Harry spolu aj s Perrie rozprávali, pozorujúc Louisa.

Louis sa chichotal a premýšľal nad Harrym s Perrie, keď v tom zamrmlal. ,,To sa rýmuje."

Z obyčajného stretnutia, sa stalo to, že sa Louis pomerne rýchlo opil a to len z dvoch pohárikov, nie tak silnej vodky. Nebolo mu príliš zle, aj keď o menšom závrate sem tam, by sa dalo polemizovať. Síce si aj jeho priateľ Harry niečo vypil, ale predsa len zvládal alkohol lepšie. Bol takmer triezvy, keďže pil dve hodiny do zadu a to len pár pohárikov, nač zvyšok jeho času pozoroval, ako Louis energicky krúti zadkom, všetkým na očiach. Nebolo fér, že sa na jeho Louisa mohli pozerať aj ostatní. Louis je LEN JEHO.

,,Keď doješ zmrzlinu, tak pôjdeme domov, dobre?" Spýtal sa Harry potichu, keďže začul kecy dievčat z baru, v ktorom sa nachádzali.

,,A tam dostanem ďalší zákusok?" Zachichotal sa Louis, úplne ignorujúc otázku staršieho, zvierajúc vo svojich malých ručičkách látku Harryho trička. (všetci vieme, čo bolo zákuskom myslené)

,,Nie, pekne si pôjdeš zdriemnuť." Odvetil Harry pevne. ,,A ráno sa môžme porozprávať o tvojom treste."

,,Trest?" Zopakoval neveriacky Louis. ,,Čo som urobil?"

,,Nebol si dobrý chlapec, Louis. Opil si sa a mne o tom nepovedal. Navyše si sa dokázal opiť len z dvoch pohárikov, čo si mi mal tiež povedať, bodaj by som tomu zabránil. Taktiež som celú noc musel počúvať tvoje drzé komentáre."

Louis zakňučal a odtiahol sa od kučeravca, pozerajúc sa na neho smutnými, modrými očkami. ,,Nechcel som ťa, neposlúchať." Krútil sa mu jazyk, každou jednou slabikou.

,,To je v poriadku, princess. Poďme domov."

Louis len prikývol a nechal sa zdvihnúť rukami kučeravca, ktorý už aj spolu s Louisom opustil bar. ,,Odchádzame." To boli posledné slová, ktoré Harry zakričal, keď za sebou zavrel nohou dvere.

---

Harry bol naštvaný.

Snažil sa s telo mladého Louisa, dostať čo najrýchlejšie do postele, no brunet neposlúchal a aj naďalej sa krútil a sťažoval.

Dva poháriky vodky a ožratý Louis je na svete, pomyslel si podráždený Harry, keď schytil Louisa pevne za ramená.

,,Louis Wiliam Tomlinson, prestaň sebou hádzať!"

Pri vyslovení mena bruneta, sa on sám urazil a zabalil svoje ruky okolo Harryho krku. ,, Hej? A čo urobíš? Potrestáš ma?"

Zlomyseľnosť, ktorá sa mihla v modrých očiach bruneta, prinútila Harryho zamyslieť sa nad týmto všetkým. A viete k čomu dospel? K niečomu veľmi zaujímavému.

Louis nebol opitý.

,,Ty..." Harry sa odmlčal, keď sa mladší z nich zasmial a zaklonil hlavu, ťahajúc hravo za Harryho dlhé vlasy.

,,Nie, Daddy, ja len... myslel som si, že budem takto zlý chlapec. Nie je to dosť zlé?" Spýtal sa Louis a svojimi perami prešiel po jemne pokožke na Harryho krku.

Harry na chlapca, hľadel, neskrývajúc prekvapenie v jeho tvári. ,,Hm... Wow, Lou... Naozaj to takto chceš?"

,,Potrestaj ma." Ozval sa Louis. ,,Bol som zlý chlapec. Odišiel som bez tvojho povolenia a obliekol sa ako taká šľapka, tancujúc tak pred toľkými ľudmi. Nie si na mňa nahnevaný, Daddy?"

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now