1.4

1.8K 139 4
                                    

- V minulej časti ste videli-

Luke odišiel bez jediného slova a nezabudol pri tom poriadne tresknúť dverami. Mladý brunet si len povzdychol a odišiel do svojej izby, kde zobral do ruky mobil a zapol ho. Nová správa od Harryho.

Louis si otvoril správu a prečítal. Hneď potom znova a znova, akoby neveril tomu, čo sa v nej píše.

Prepáč, láska, ale šiel som ti niečo kúpiť. Do minútky som naspäť, okej? xH

A až po tejto správe si Louis uvedomil, že sa čím ďalej, tým viac stráca vo svojich pocitoch.

Všimol si, že správa bola odoslaná asi tak pred tridsiatimi minútami, čo znamená, že Harry opäť mešká. Však stále je isté, že do niekoľkých minút sa tu objaví, akoby sa nič nedialo.

Harry mi niečo kúpil? Pomyslel si Louis a hlavu naklonil do strany. Čo by to asi tak mohlo byť?

Keď sa nad tým Louis tak zamyslel, nikdy netrávili čas tým, že by sa rozprávali o tom čo majú a nemajú radi. Nie, toto nebol Harryho štýl. Väčšinou totiž to ležali spolu na posteli a túlili sa k sebe, alebo boli opäť v posteli, stonajúc meno toho druhého. Tak teda, podľa čoho Harry vyberal darček pre Louisa? Intuícia?

Mladý chlapec začul, ako sa dvere od jeho bytu otvorili a tak položil mobil naspäť na nočný stolík, uisťujúc sa, že to je naozaj Harry.

A naozaj aj bol. Jeho kučeravé vlasy boli pre tentokrát mokré aj spolu s papierovou taškou v ruke kučeravca, ktorá bola taktiež posiata kvapkami dažďa. Mladší z nich to aj tušil, keďže bolo v ich byte naozaj vlhko a z vonka sa ozývali zvuky búrky.

,,Ahoj." Ozval sa Louis, keď zo seba Harry zhodil mokrý kabát a odložil ho na vešiak. Harry tu prakticky žil, takže sa nemusel pýtať na to, ako sa sem dostal. A tak len naďalej pozoroval ako si z nôh zložil topánky a aj šatku, keď v tom sa otočil k mladšiemu brunetovi a odzdravil ho.

,,Do spálne." Povedal okamžite Harry a chytil ruku mladšieho do tej svojej, vedúc zmäteného chlapca do jeho vlastnej izby.

,,Vyzliecť!" Prikázal kučeravec.

,,Čo- Harry. Ja nechcem-"

Harry zatlačil do telíčka mladšieho a zhodil ho tak na posteľ, venujúc mu varovný pohľad, ktorý vravel jediné. Zavri ústa a makaj. Louis tak okamžite urobil a začal sa vyzliekať až do kým nesedel na posteli úplne nahý. Harry tak urobil tiež, však až na tú výnimku, že on zostal v boxerkách.

Starší z nich položil tašku na paplón a v okamihu sa vrhol na Louisa. Chlapca najprv postrčil, tak aby si ľahol na chrbát a potom svoje pery dravo prilepil na Louisov krk.

Louis prekvapene zastonal, však otočil svojou hlavou tak, aby mal Harry k jeho krku lepší prístup. Starší z nich sa triumfálne uškrnul a pokračoval vo svojej práci až do kým sa neozval Louisov hlas. ,,Chcem aby si ma ošukal." Zamrmlal Louis dychtivo.

,,Naozaj?" Opýtal sa ho Harry a siahol do tašky. ,,Pozri sa Lou, čo som ti kúpil. Je taká pekná, ružová a saténová."

Louis sa pozrel na materiál šatky, nač nadvihol svoje obočie. Harry sa len s úsmevom naklonil bližšie k Louisovi a zašepkal. ,,Daj ruky nad hlavu, zlato."

Mladší len na sucho prehltol a spravil to čo po ňom Harry chcel. Kučeravec mu ruky pevne uviazal nad hlavou, nač začul Louisovo fňukanie. Hrdo sa usmial a naposledy prešiel bruškami prstov po látke, ktorá držala ruky jeho zlatíčka zviazané nad hlavou.

Harry sa od Louisa odtiahol a z tašky vytiahol ďalšiu šatku, ukazujúc ju už teraz dosť vystrašenému Louisovi. ,, A budeš príliš hlučný, zacpem ti ňou ústa. Ak rozumieš tak len prikývni."

Louis okamžite prikývol, uvažujúc nad tým prečo ho chce Harry potrestať. Nevedel si spomenúť na nič zlé, čo by spravil, však nechal to tak. Rozhodol sa, že bude lepšie ak sa ho to spýta až po treste.

Kučeravec sa v okamihu natiahol po nočnom stolíku s kadiaľ vytiahol lubrikant, ktorý si natrel až na tri prsty. Zvyškom látky si pre istotu potrel ešte raz jeden z nich a priložil ho k Louisovmu vstupu, na ktorý jemne zatlačil.

Louis zatajil dych, keď pocítil ako sa do neho dostal Harryho prst na doraz. Starší z nich v ňom svojim prstom krúžil a snažil sa ho roztiahnuť, tak aby sa mohol do Louisovho vnútra vniknúť aj zvyšnými prstami. A presne to aj za chvíľu urobil, keď do neho vnikol druhým prstom, nač Louis vykríkol rozkošou. Miloval, keď ho Harry zaplnil. Bolo jedno čo to je, či je to jazyk, prsty alebo jeho dĺžka. Po každé mu to prinieslo slasť hodnú kráľov.

,,Vyzerá to nádherne." Ozval sa Harry, keď roztiahol od seba prsty a doprial si tak pohľad na Louisovu roztvorenú dierku. Mladší z nich sa začal krútiť, keďže mu to nebolo dva krát príjemne, však spôsobil tým, že do neho zašli Harryho prsty hlbšie a dotkli sa tak jeho prostaty. Čeľusť mu poklesla prekvapením, nač sa z jeho pier vydral sladký ston.

,,Stavím sa, že chceš kričať." Zasmial sa Harry a opäť pohol svojimi prstami. ,,Stavím sa, že chceš kričať meno svojho Daddyho, pretože ti robí tak dobre, že?"

Louis len pokýval hlavou a zopakoval to čo Harry povedal. Kučeravec sa sám pre seba uškrnul, bozkávajúc Louisovo rameno, keď do neho zatlačil tretí prst.

Mladší zakvičal bolesťou, neschopný byť držať jazyk za zubami. Potichu poprosil Harryho, aby zastal, však Harry to nepočul a zatlačil hlbšie, nač sa Louis vzoprel a brucho nadvihol do vzduchu. Harry sa zamračil však voľnou rukou zatlačil Louisa naspäť do perín postele.

,,Nehýb sa!" Prikázal mu potichu Harry a svojimi prstami sa opätovne pohol naproti Louisovej prostate.

,,Potrebujem sa urobiť." Fňukal naďalej Louis. ,,Prosím, ošukaj ma."

Harry si povzdychol a v okamihu nacpal do úst mladšieho ružovú šatku, čím ho prinútil dýchať nosom a nekričať.

,,Vravel som ti, že nemáš hovoriť! Dobre, ošukám ťa, ale je škoda, že nebudem môcť počuť tvoje vzdychy." Prehovoril Harry, keď si nalubrikoval dĺžku a rýchlo ju zatlačil do Louisovho vnútra. Ten v okamihu vykríkol, však šatka hluk utlmila.

Bolo to tak dobré a Louis už vtedy vedel, že takýto pocit, mu môže spôsobiť len Harry.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahojte,

Nová kapitola na svete. Dúfam, že sa bude páčiť.

Vote&Comment&Opinion

Curly






Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now