0.7

3.1K 162 2
                                    

Gaštanovo-hnedé kučery mu padali do očí, zatiaľ čo hľadal, akési tričko, aby mohol konečne vyraziť do roboty.

Bolo síce len sedem hodín ráno, ale bolo na ňom či tam chce pracovať. Jeho strýko totiž to vlastnil obchod so zmrzlinou a sendvičmi, o tri bloky od Harryho domu. Ice to Meat You, takto znel názov obchodu, v ktorom Harry pracoval.

Hlúpe meno.

Hoci mohli obchod pomenovať lepšie, dostával zaplatené za leňošenie a to bolo to jediné po čom celý svoj život túžil. Občas šiel pomôcť aj do vedľajšieho obchodu, kde sem tam niečo urobil, čo sa rovnalo dvojnásobku jeho mesačnej výplaty.  Však v poslednej dobe bol nepozorný a tým pádom aj menej schopný, ako obvykle. A na toto nikto neberie ohľady, ani keď potrebuje ich zamestnanec nevyhnutne zaplatiť účty, ako momentálne Harry.

Po dlhej dobe sa Harry konečne dostal do výťahu, kde stlačil tlačidlo hnedej farby, opúšťajúc tak poschodie, na ktorom sa nachádzal jeho byt. Trochu sa pohmýril vo svojich tesných džínsoch no napokon vystúpil z výťahu a aj z budovy. Jeho jemnú pokožku na líčkach, ovial studenú októbrový vánok, nač sebou trochu cukol, však aj cez to si to namieril k autu, kde jedným ťahom otvoril dvere.

Počas cesty do roboty, mu nedalo jediné. A to, že nenapísal svojmu zlatíčku, alebo teda Louisovi, ktorého telo, ešte stále nepatrí kučeravému mužovi so zelenými očami. Po dlhšom premýšľaní kučeravec rýchlo vybral svoj mobil a napísal brunetov správu.

Pracuješ dnes večer? xH

Nie. Akurát idem do práce, keďže ma jedno dievča potrebovalo, aby som za ňu zobral zmenu. Ale tak cez dni nie je veľa roboty, takže budem doma okolo poludnia. -Lou

Harry si správu od bruneta prečítal a v momente ako zastavil na semaforu, odpísal.

Prídem za tebou okolo druhej. Radšej sa ubezpeč, že Luke nebude doma :) xH

Harry zastavil pred obchodom a vystúpil z auta. Vbehol skrz dvere do obchodu a vrelo sa usmial na jeho kamarátku Perrie, ktorá už stála za pultom, opierajúc sa oň.

Obvykle sem nikto nechodil až do ôsmej hodiny, teda ak nepočítame zblúdilých bežcov, ktorí hľadali niečo na pitie.

,,Hej Harry." Zakričala na chlapca, usmievajúc sa. ,,Konečne si sa rozhodol prísť do roboty?"

,,Bol som zaneprázdnený." Odpovedal Harry jednoducho. Cez menšiu škáru sa pretiahol za pult a vkročil do kabínky, kde sa prezliekali. Vyzliekol sa z trička, ktoré našiel na poslednú chvíľu a natiahol na seba košeľu škaredej, zelenej farby.

,,A čím konkrétne?" Zasmiala sa blondína. ,,Nebodaj si si našiel aj normálny vzťah?"

,,Nepovedal som, že som bol zaneprázdnený ohľadom vzťahu." Zamrmlal Harry, keď sa spoza závesu vynorila Perrie a objala ho okolo ramien, pokladajúc svoju blonďavú hlavu na jedno z nich.

Perrie sa zasmiala, nešikovne ťukajúc do hlavy kučeravca, keď v tom sa ozval zvonček.

,,Daj tie špinavé ruky, prečo od mojej frajerky." Ozval sa hlas zákazníka, nač daná osoba- Jade- prižmúrila oči na dvoch kamarátov.

,,Prepáč, mami." Zahundral Harry a odtiahol sa od Perrie. Obe dievčatá si vymenili niekoľko rýchlych bozkov, pred tým ako si Jade objednala čučoriedkový koktail s granátovým jablkom a posadila sa na svoje obvyklé miesto.

Harry sa do práce dnes naozaj netešil.

Pôvodne tu mal zostať až do tretej.

---

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now