0.9

2.7K 142 2
                                    

Ahoj, Lou. Mám dnes večer voľno a premýšľal som, či by sme nemohli ísť na večeru, alebo do kina? Chcel, by som sa s tebou o niečom porozprávať. -Liam

Louis si len povzdychol, svojimi palcami krútiac nad displejom telefónu. Bol by rád, aby by si mohol pochutnať na Liamových špecialitách, však teraz sa na to musí spýtať Harryho. Musí sa ho spýtať na každú jednu vychádzku, ak by sa teda nejednalo o robotu, či prípadne nemocnicu. A povedzme si úprimne, Louisa bolel zadok už teraz a to mu nemusel Harry ani naplácať.

V skutočnosti, sa však bál povedať Liamovi pravdu. Pravdu o sebe, Harrym a celej tejto veci s Daddym.

Prepáč, nemôžem. Nie je mi dobre. -Lou

Bolo to síce krátke, no výstižné. A čo najviac, bola to lož.

Dobre, ale potom čo najskôr. Je to pre mňa dôležité. -Liam

Oh, Liam musel byť určite zamilovaný, do nejakého dievčaťa, žiadajúc Louisa o radu. Alebo aspoň niečo tohto typu. Až na to, že Liam je gay a čo viac zadaný gay.

Louisov povzdych sa niesol izbou, keď prekrížil svoje krátke nohy a posunul si bližšie k sebe laptop, na ktorom už svietila stránka Twitter. Bola to jedna z jeho najobľúbenejších, keďže sem si mohol vylievať myšlienky a nikto o ňom nevedel. Pozrel sa na modrú farbu na lište a zamyslel sa, čakajúc čo sa stane.

Keď v tom do izby ktosi vbehol, pozerajúc sa na Louisa, ktorého telo sebou v návale strachu myklo. ,,Louis! Harry, Jesy a ja ideme do klubu, nechcel by si ísť tiež?" Luke...

,,Do toho, kde pracujem?" Spýtal sa a poškrabal sa nervózne na zápästí. Boh vie, čo by s ním bol schopný urobiť Harry v klube, alebo čo by na to povedal šéf, keby ho tam uvidel. Sám dobre vedel, že ak by tam šli, bolo by to z jeho strany neprofesionálne.

,,Jasné, že nie, Lou. Viem, že si ten typ barmana, ktorý asi nechce mať párty na jeho pracovisku, či?"

,,Hej to hej." Súhlasil s ním Louis. ,,Tak teda dobre, pôjdem s vami, von, ale pôjde aj Jesy? Je to fajn baba."

,,Hej, príde aj s nejakými kamarátkami."

Louis len prikývol a vstal, rozhodnutý sa obliecť. V činnosti, ho však vyrušil telefón, ktorý si pritiahol k sebe, čítajúc správu od Jesy.

Ideš s nami? xxJesy

Yeah, Luke sa ma na to práve pýtal. Myslím, že by som aj mohol ísť. -Lou

Zlatíčko, mohol by som prísť ku mne? Mohla by som ti pomôcť s oblečením. Obliekla by som ťa tak, že by sa z teba postavil, každému chalanovi v okolí. xxJesy

Je pravda, že Louis nesmie opustiť svoj byt, bez Harryho povolenia, ale predsa len, sa chcel kučeravcovi zapáčiť. Akosi dúfal, že sa mu dievčenské veci na Louisovi budú páčiť a tak len prikývol, hoci to Jesy nemohla vidieť.

Jesy odpovedal, takmer okamžite a to tak, že ju požiadal o adresu. Pred tým si však zobral menšiu tašku- vrátane ružových nohavičiek- a vydal sa k autu, vďačný, že nenarazil na Harryho.

Podľa inštrukcie dievčaťa sa  dostal až ku akémusi bytu, kde zaklopal na dvere, modliac sa, aby ho Jesy neoklamala.

Až na to, že dané dvere neotvorilo dievča s menom Jesy. Otvorilo ich akési dievča s blond vlasmi, usmievajúc sa na zmäteného bruneta.

,,Ahoj! Ty budeš Louis, že? Ja som Perrie a ty Harryho frajer, že? Pracujeme spolu, takže tak. Každopádne Jesy sedí vo vnútri, takže poď'!" Vychrlilo zo seba dievča, na jeden nádych, čím Louisa mierne postrašila, však aj cez to sa nechal zatiahnuť do vnútra bytu. Viedla ho kamsi do zákutí bytu, čo sa napokon predstavilo ako spálňa, kde už sedelo jedno dievča na posteli, zatiaľ Jesy spolu, s jemu dalším neznámym dievčaťom podišli ku skrini, držiac v rukách snáď tonu oblečenia.

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now