1.9

1.7K 140 16
                                    

Louis popotiahol nosom a naďalej sledoval akýsi film, ktorý práve šiel v televízii. Celý čas, však rozmýšľal nad jedným a to nad tým čo to do riti urobil. Nenávidel sa za svoje rozhodnutie, už teraz a to od neho neuplynulo mnoho času.

Prečo sa proste nedokáže držať od Harryho, čo najďalej to ide? To proste nie je fér.

Tak veľmi Harryho chcel a to taktiež nebolo fér.

Luke vošiel do miestnosti, kde Louis sedel a jemne sa zamračil, keď si všimol, že mladý chlapec opäť len sedí a snaží sa zahnať smútok, pozeraním filmov. ,,No tak, Louis. Viem, že si smutný, ale musíš ísť do práce."

Oslovený len pomaly prikývol a vstal. Na jeho šťastie už bol oblečený a tak mohol bez problémov nasledovať Luka do obývačky, pri čom si ešte pár krát pretrel oči.

,,Pekný deň." Poprial mu Luke a ovinul svoje paže okolo tela mladého bruneta. Louis zamrnčal, však pusa, ktorú mu Luke vtisol na čelo ho hneď utíšila. ,,Budem tu, až sa vrátiš."

,,Myslel som, že pôjdeš niekam s Jesy."

,,Nie. Povedal som jej, že by sme mohli zostať tu a spolu s tebou si pozrieť nejaký ten film, ale ona sa proste naštvala a odišla. Nač usudzujem, že dnešný večer máme len pre seba."

,,Nemal si to kvôli mne rušiť." Zašepkal Louis, mračiac sa keď si všimol, že Luke len mykol ramenami.

,,To je v poriadku, Lou. Si môj kamarát a ja chcem tráviť, aj nejaký ten čas s tebou. Môžeme len leňošiť a sledovať filmy. Proste zabudnime, na všetky zlé veci čo sa nám stali a užívajme si života, dobre?"

Louis sa zachichotal a pokýval hlavou na znak súhlasu. ,,Ďakujem, Luke. Si naozaj fajn kamoš."

Lukov úsmev spolu s jeho modrými lesklými očami, donútili Louisa sa zasmiať. ,,Žiaden problém, Lou. Tak si uži prácu a nezabudni prísť domov."

Louisov smiech, ktorý sa niesol miestnosťou, napokon ukončil jednoduchým zamávaním. Zobral kľúče svoj telefón a opustil byt, mieriac si to do práce. Však v okamihu, ako prechádzal okolo Harryho bytu, dvere sa otvorili a do neho niekto vrazil.

,,Sakra, prepáč." Okolo jeho ruky sa omotala niečia iná a vytiahla ho späť na nohy. ,,Možno, by si si mal nabudúce dávať pozor kam ideš."

Louis sa len zamračil a prezrel si chlapca pred sebou. ,,Čo tu robíš?"

Ashton len pobavene zodvihol obočie a s úškrnom na perách prehovoril. ,,Pýtaš sa ma prečo som bol u Harryho v byte?" Uchechtol sa. ,,Myslel som, že si múdrejší."

Mladý brunet na sucho prehltol a o krok cúvol. ,,Ty... Nie, to sa nestalo... To by neurobil. Snaží sa ma dostať späť!"

,,Postav sa tomu čelom Louis. Harry nechce mať trvalý vzťah, mal ťa len na sex. A to je všetko na čo si mu bol dobrý. Však teraz má nového chlapca." Zasmial sa Ashton a poklepkal prstom Louisa po rameni. ,,P.S. som to ja." 

Louis zažmurkal očami, v ktorých sa mu hromadili slzy a napokon napriahol ruku, aby mohol uštedriť Ashtonovi facku. 

,,Si len zúfalá šľapka." Odsekol Louis.

,,A ty zase len otravná, malá mrcha." Zavrčal Ashton, tesne pred tým ako na chodbu vstúpil aj Harry.

Toto je čím ďalej, tým lepšie.

,,Čo sa to tu deje?" Spýtal sa pred tým, ako si všimol samotného Louisa. ,,Oh. Louis? Prišiel si za mnou?"

,,Dobre, že som to v pláne nemal, pretože by som vás ešte náhodou vyrušil, že?" Zasyčal Louis, snažiac sa pretlačiť pomedzi nich k výťahu.

Harryho zreničky sa v okamihu rozšírili, nač sa pozrel na Ashtona a potom už opäť nasledoval sklamaného Louisa. ,,Lou! Počkaj, prosím."

Louis sa natiahol a stisol tlačítko, ktoré ho zavedie do haly. Už si myslel, že sa Harryho zbavil, ten sa však na poslednú chvíľu dostal do výťahu, kde nebol nik iný okrem ich dvoch. ,,Louis, my sme nero-"

,,Oh prosím." Odsekol Louis. ,,Prestaň, kurva aspoň teraz klamať. Vedel som, že nie si nič iné, len kurevník, ale nechcel som si to priznať. Ty a Ashton patríte k sebe."

Harry v okamihu celý očervenel. ,,Sám som ti hovoril, že sa to nikdy nestane! Nechcem byť s ním!"

,,Preto si opäť ošukal Ashtona? A potom si mi ešte o tom klamal?"

,,On prišiel sám! A ty si predsa povedal, že so mnou nechceš mať nič spoločné-"

,,Ty si taký čurák, Styles!" Harryho líce sa stalo ďalšou obeťou Louisovej facky. ,,Vypadni mi zo života, Harry! Skončil som s tebou! Kiež by sme sa nikdy nestretli."

Louis už len opustil výťah, nechávajúc na onom mieste stáť Harryho, nevenujúc mu už ani jediný pohľad. Sklamal ho.

---

,,Hádzal po mne pohľady, akoby som bol snáď blbý!" Louis dokončil, mykajúc s rukami, do kým si ich nezaložil na hrudi. ,,Je to proste len čurák!"

,,Takže, opäť spal s Ashtonom?" Spýtal sa Liam a ovinul svoje paže okolo Niallových ramien.

Louis si povzdychol a svojimi prstami zašiel do Lukových vlasov, ktorých majiteľ ležal v Louisovom lone. ,,Áno! Keď si len pomyslím na to, že som chcel ísť za ním a začať od začiatku..."

Luke si odfrkol. ,,Vážne?"

,,Mal som z toho všetkého zmiešané pocity." Zamrmlal Louis. ,,Nenávidím sa za to, že som sa zamiloval."

,,Môžeš si nájsť niekoho, oveľa lepšieho." Odvetil po tichu Niall. ,,On pre teba nebol dobrý a ty to vieš."

,,Chcel len niekoho, kto by ho nazýval Daddym." Zahundral Louis. ,,A mne sa to ako najväčšiemu debilovi páčilo. Ja len... Chcel som viac. Mohol som ho nechať, aď si so mnou robí čo chce."

,,Mohli, by sme prestať o tomto hovoriť?" Zakňučal Luke. ,,Nenávidím vzťahy. Môžem to všetko jebať."

,,Nemáš náhodou frajerku?" Zasmial sa Liam.

,,Už nie." Odvetil jednoducho Luke a prevrátil očami. ,,Povedala, že je zo mňa vraj unavená."

,,Myslel som si o vás, že ste do seba zamilovaní, tak že by vás nerozdelilo ani tornádo." Povedal Louis so smiechom.

,,Nie." Odpovedal Luke.

Ešte chvíľu pokračovali vo svojom rozhovore, až do kým Liam spolu s Niallom nemuseli odísť. Po tom čo sa dvere zavreli, Louis si len povzdychol a zašepkal. ,,Čo som komu urobil?"

,,Nič." Odvetil Luke nekompromisne. ,,Harry je debil. Nevracaj sa k nemu, Louis. Niall mal pravdu, máš na niekoho lepšieho."

Louis sa na chlapca v jeho lone usmial. ,,Hej, mal pravdu."

Napokon sa starší z nich rozhodol a pritisol svoje pery na tie Lukove. Dalo by sa povedať, že bol Luke aj celkom prekvapený, však čakal to. Bola len otázka času, kedy sa to stane. No v túto noc to bolo súdené.

Ruka mladšieho blondiaka si našla miesto na Louisovej čeľusti, kde ho hladil, zatiaľ čo sa bozkávali s úsmevom na perách. Napokon sa od seba odtiahli, nač sa celou izbou rozoznel Louisov chichot. 

,,No tak." Zasmial sa Luke, keď stískal Louisa vo svojej náruči. ,,Poďme do postele."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahojte... 👋

KOMU SA TO NEPÁČI, TAK ISTO AKO MNE *zdvíha ruku*

už len jedna kapitola a epilóg... 👏🙅😱

Vote&Comment&Opinion 🌟💬

Curly









Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now