0.2

3.7K 197 4
                                    

Brunet si povzdychol, v momente ako opúšťal prácu po dlhej noci, ktorá ho viac, ako len vyčerpala. Hoci celý predchádzajúci deň prespal, v nádeji, že by zvládol dvanásťhodinovú smenu bez problémov, problémy tak či tak nastali. Pracoval len päť a päť hodín, keďže si dal dvoj hodinovú prestávku na spánok, čo by síce nemal, ale aj tak to spravil.

Pokúšal sa dostať do svojho nového domova, čo najrýchlejšie to šlo, bol však príliš unavený na to, aby si pohol a tak teda prišiel o dvadsať minút neskôr, ako sám plánoval, mieriac si to do výťahu.

Dvere od výťahu sa otvorili a on z nich vystúpil presne na čas, aby stihol chlapca, v športových šortkách, tričku a bežeckých topánkach, ktoré na ňom pôsobili dokonalo. Okrem tela, ktoré v tých veciach vyzeralo úžasne, si však aj všimol menšieho výbuchu na hlave, ktorý však vyzeral na Harrym roztomilejšie, ako na hocikom inom.

,,Harry." Vydýchol Louis a pristúpil k vysokému chlapovi, ktorého meno vyšlo z jeho pier. ,,Si hore, naozaj skoro."

,,Každé ráno bežím, čiže musím vstávať o pol šiestej." Odpovedal jednoducho Harry, nač si vyslúžil od Louisa drzý úsmev. ,,Z kadiaľ sa vraciaš?"

,,Z jedného baru. Pracujem totiž v London's Hollywood. Je to asi tak dvadsať minút odtiaľto." Vysvetľoval Louis.

,,Oh, takže ty tam pracuješ? Luke a ja chodíme zvyčajne do centra mesta, majú tam dobrý alkohol."

Louis len pokrčil ramenami a svoju ruku inštinktívne presunul k ústam, keďže si unavene zívol.

,,Prečo si nejdeš ľahnúť?" Navrhol Harry, pri šom mu jemne šklbli kútiku úst, akoby bol na pokraji toho, aby sa na mieste rozosmial.

,,A to presne aj idem spraviť." Pousmial sa Louis a prešiel okolo Harryho, ku dverám svojho bytu, ktoré následne aj odomkol.

V momente ako sa dvere rozleteli do strany ,Louis padol na svoj dokonalý zadoček. Kričal (naozaj nahlas) zo šoku, ktorý zapríčinilo dievča vychádzajúce vo zo dverí. Dievča sa však následne potklo o Louisové nohy, padajúc na krpca, ktorý už ležal na podlahe.

,,Au." Zakvičal Louis bolestne.

Dievča bolo v momente preč, pri čom Harry pomáhal Louisovi sa postaviť na svoje vlastné nohy. Keď sa tak stalo otočil sa späť k dievčaťu, ktorého pokožka bola jemného karamelového odtieňu, zatiaľ čo jej veľké oči boli orieškovo hnedé. Bola o niečo menšia ako Louis, však jej vzhľad bol ako z akéhosi hororového filmu.

,,Jesy? Počul som ranu, je všetko v po- oh. Hej, Louis a Harry, aké to prekvapenie." Ozval sa Luke rozpačito, keď už stál v obývačke a priťahoval si dievčatino telo, bližšie k sebe.

,,Kto to je?" Spýtal sa Louis so zdvihnutým obočím, prezerajúc si dievča.

,,Ehm, len moja kamarátka Jesy. Včera v noci mala menšie problémy, tak som ju zobral k sebe." Snažil sa im to vysvetliť Luke.

,,Zobral si ju." Zopakoval Harry tieto dve slová a nadvihol obočie.

,,Tak to nie je." Vykríkol Luke okamžite. ,,Len tu prespala."

,,A preto odchádza o pol šiestej ráno?" Spýtal sa neveriacky Louis.

,,Mám o siedmej hodinu." Povedala Jesy, však bola prerušená.

,,Ty chodíš s neplnoletou?" Zasyčal Louis na blondiaka.

,,Nie! Má hodinu na univerzi-. Počkať! My spolu nechodíme!" Mlel Luke jedno cez druhé, zatiaľ čo mával rukami okolo a snažil sa dostať spolu s Jesy von z bytu. ,,Prestaňte! Jesy je len moja kamarátka, nič viac. Má dvadsať rokov, takže nie je neplnoletá ty pako! Vieš čo vysvetlím ti to potom, nechce sa mi ťa tu prekrikovať."

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now