0.1

3.8K 244 8
                                    

Louis sa presťahoval k Lukeovi o dva týždne. Byt, v ktorom doteraz býval nebol nič moc, avšak tento v ňom vyvolával dobrý pocit, keďže mal dve veľké spálne, jednu toaletu, špajzu a menšiu kuchyňu.

Pri prvom pohľade na budovu sa to tu Louisovi zapáčilo. Všimol si posilovňu a aj krytý bazén, ktorý by šiel možno aj pozrieť. Ale len možno, keďže Louis a cvičenie nešlo dokopy.

Modrooký brunet v tomto byte nemal čo robiť. Musel si teda hľadať niečo, aby sa neunudil k smrti a tak si aj našiel. Bolo to sledovanie porna štyri noci v kuse, odkedy sa k Lukeovi prisťahoval, keďže bol neustále sám, zatiaľ čo Luke pracoval.

To však neznamená, že by bol Louis nejako extra nevinný- mal už sex, len mu to prišlo také... nudné. Odvtedy vždy sledoval len jeden druh porna, taktiež uplynul aj rovnaký čas, ako po každé, do kým sa s hlasitým výkrikom vystriekol na svoje podbruško.

Nebolo to nič efektívne, ako v každom z filmov- Louis svoju ruku akurát omotal okolo svojho penisu a chcel si dopomôcť k vrcholu, keď v tom ktosi zaklopal na dvere.

Louis vypustil zo svojho hrdla tlmený výkrik, keď svoju pýchu stlačil tvrdšie, ako doposiaľ. Uhryzol si do pery a trochu sa pomrvil v teplákoch, keďže dotyčný zaklopal znova.

,,Do pekla, nemôže tá vaša prdel, za tými dverami chvíľu počkať?" Kričal Louis zatiaľ čo vychádzal spálne, nasledujúc tak svoje kroky, ktoré mierili ku chodbe. Keď tam už bol otrávene otvoril dvere, odhaľujúc tak priam dokonalo vyzerajúceho muža.

Louis zažmurkal, keď doslova zaklonil hlavu, aby sa mohol dotyčnému, vysokému mužovi pozrieť do tváre..

,,Ahoj." Ozval sa chlap a usmial sa na Louisa, ktorý si zahanbene prezeral muža pred sebou. ,,Som Harry. Bývam hneď vedľa."

,,Ahoj." Vykríkol Louis rozpačito. ,,Ja som, som, uh, som..."

,,Louis." Povedal Harry hlbokým hlasom, nač sa zasmial, keď si všimol, že Louisove líca zahalila šarlátovo-červená farba.

,,Yeah. Som Louis. Uh, Luke nie je doma."

,,Hej viem. Vlastne ma sem poslal on. Vraj ti tu mám robiť spoločnosť, keďže má aj nočnú smenu." Vysvetlil mu Harry a bez pozvania vošiel dnu.

V tú chvíľu si však Louis spomenul na mobil, kde ešte stále bežalo porno a tak už len zavrel dvere, rýchlo nasledujúc Harryho do obývačky. Naznačil mu, aby si sadol na pohovku a po tom sa už len rútil do izby, aby vypol onen nevhodný klip. Podvedome sa pochválil, keď ho stihol vypnúť, pred veľkolepým finále, ktoré by Harry určite započul a vydýchol si. Šikovný Louis.

Pre istotu si ešte raz prezrel mobil avšak pri správe, ktorú si prečítal od Lukea, sa mu doslova zatmelo pred očami.

Harry je gay. (: Bavte sa. -Luke-

Louis si sťažka vydýchol a zamyslel sa nad tým, prečo sa vlastne svojmu novému spolubývajúcemu nezmienil o svojej sexualite. Okay, chcel chlapa, s ktorým momentálne žije informovať o tom, že sa mu nepáčia kozy, ale má radšej mužské prednosti, však netušil, že Luke si to zistí sám.

Dvadsaťtri ročný chalan sa teda vybral do obývačky, kde už sedel jemu v celku sympatický chalan s menom Harry. Nohy mal prekrížene a zamyslene prepínal jeden kanál za druhým.

,,Chodíš sem často?" Spýtal sa Louis, čím donútil Harryho, aby sa otočil. Harry sa len usmial na modrookého bruneta, ktorý sa pod jeho pohľadom takmer roztopil.

,,Hej. Ja a Luke sme naozaj dobrá kamaráti. Luke totiž to chodil s mojim kamarátom." Vysvetlil Harry stručne, krčiac ramená a potom už opäť presmeroval svoju pozornosť späť na televíziu.

,,Um, vlastne, mal som sa tu celkom fajn aj bez teba, Harry-"

,,Čo si robil vo svojej izbe, zlato?"

,,Hm.. Ja nie... Ja... Samozrejme, že nič." Vykoktal zo seba Louis červenajúc sa.

,,Robil som si srandu." Povedal Harry so smiechom a naklonil hlavu, mrkajúc jedným z jeho nádherných zelených očí, na  rozrušeného chlapca.

,,Jasné." Zamumlal Louis a zopol svoje ruky za chrbtom. Čo najrýchlejšie sa to dalo, sa dostal k pohovke, pri čom si nevšimol Harryho hladový pohľad, ktorým si mladého chlapca prezeral.

,,Ja nehryziem." Oznámil mu Harry potľapkal miesto vedľa seba.

Louis sa len rýchlo posadil a presmeroval svoju všetku pozornosť na televíziu.

,,Niekedy." Dodal Harry uškŕňajúc sa.

Louis bo už opäť celý červený. Nemyslel si, že by mohol byť až tak červený, ako teraz je, avšak stalo sa.

Obaja boli po zvyšok času po tichu a sledovali tak televíziu, na ktorej bežal seriál Teória Veľkého Tresku, ktorá viac ako len upútala pozornosť oboch chlapcov.

Luke prišiel domov niečo okolo polnoci, nesúc niekoľko fľašiek piva. A viete ako to skončilo? Samozrejme, že opitým a neustále sa smejúcim Lukeom.

A presne v túto noc si Louis uvedomil, že ho Harry viac ako len vystrašil.

Taktiež však zistil, že mu to nevadí.


Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now