0.4

3.2K 189 2
                                    

(Dole dôležitá otázka!)

,,Louis? Nevidel si moje Vansy? Tie červené." Kričal v celku vystrašený Luke z pracovne, čím vyľakal aj samotného Louisa, ktorý si prezeral akési (všetci vieme aké) videá na notebooku. Celý červený notebook zaklapol a svoj pohľad presmeroval na chlapca, ktorý nakukol do miestnosti.

,,Myslel som si, že si už odišiel."

,,Ak si si nevšimol, hľadám si topánky."

,,Včera v noci si ich nechal na kuchynskom stole." pripomenul mu Louis a pozdvihol obočie.

,,Oh... pravda. Zničil som ich."

,,To si sa až tak ožral na tom stretku s Jesy?" Doberal si ho Louis.

,,Do prdele nie. Boli sme s Jesy asi tak dve hodiny, do kým ma nezatiahla na párty jej kamaráta. Až tam to bolo divoké."

Louis sa pobavene pozrel na Luke a mykol ramenami. ,,Tak si skoč rýchlo kúpiť nové. Máš ešte dosť času."

Luke sa len lenivo usmial a pred tým ako odišiel do obchodu Hot Topic, kde robil predavača, Louisa silno objal. Obchod, kde Luke pracoval predával najmä albumy skupín, ktoré Louis v živote nepočul a tak tam nemal čo robiť. V skutočnosti Louis nepočúval takmer žiadnu hudbu, ak teda nepočítame tú z rádia.

Konečne začul, ako sa dvere s menším buchotom zatvorili, čo signalizovalo, že konečne môže otvoriť svoj notebook. Prechádzal očami z jedného obrázku na druhý, aby našiel to video, ktoré vyzeralo asi najviac zaujímavo.

Jeden z chlapcov vo videu bol vyšší a s dlhými vlasmi ako Harry, zatiaľ čo ten druhý pripomínal postavou Louisa. Mal malú postavu a väčší zadok, ktorým by nepohrdol hoc ktorý gay.

Louis sa o kúsoček posunul, aby zo seba, mohol stiahnuť oblečenie, modliac sa aby video nešlo zapnúť. Ešte stále bol mierne znechutený, ale za to fascinovaný Harryho úchylkou, ktorú s ním chcel zdielať.

Obaja chlapci vo videu boli v okamihu nahí, zatiaľ čo ten vyšší začal obchytkávať a skúmať telo menšieho.

Louis sledoval, ako sa menší z nich zachvel a naklonil sa k vyššiemu pre bozk. Ten mu ho rád venoval, čím si vyslúžil chlapcov ston, po každé keď sa ich pery spojili v jedny.

V tom bol však menší chlapec prevrátený na brucho, zatiaľ čo sa nad ním potetovaný muž skláňal a svojím jazykom obkresľoval krivky jeho zadočku.

,,Prosím Daddy, strč ho tam. Prosím." Prosil chlapec vo video, nač sa Louis zamyslel, či aj Harry má rád, keď ho niekto prosí.

V Louisovej hlave sa vynoril obraz, ako sú jeho malé ruky priviazané o zábradlie postele, zatiaľ čo Harry obdarúva jeho zadoček niekoľkými bozkami. Predstavoval si ako prosí o Harryho ústa a o jeho jazyk na svojej pokožke.

Harry by bol určite rád, ak by Louis prosil. Tým si bol viac ako len istý.

,,Tak bábika a teraz ťa čaká tvoj trest, okej?"

Mladý chlapec ani nestihol odpovedať a Louisa myklo, keďže sa na obrazovke zračil obraz vyššieho, ktorý plesol po chlapcovom zadku, tak silno, že tam po tom určite zostane odtlačok ruky. Chlapec na obrazovke vykríkol, však prosil o viac, čo Louis prekvapilo.

Louis si predstavil ako on sám prosí o Harryho, nač jeho ruka automaticky zašla k jeho pýche. Keď v tom sa ozval zvuk, oznamujúc, že dostal správu.

Svojou voľnou rukou sa natiahol po mobile a odomkol ho. Prekvapene vydýchol, keď si prečítal obsah správy, samozrejme, že od nikoho iného ako od Harryho.

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now