1.1

2.4K 134 5
                                    

Pre tentoraz, od doby čo toto všetko medzi nimi začalo, mali aspoň chvíľku pre seba. Nebolo to zase úplne tak, akoby ste si to predstavovali u normálneho páru. Ale niekto, presnejšie Louis bol stále len poddajný chlapec, zatiaľ čo Harry bol až prehnane dominantný. Inak povedané bolo to pre týchto dvoch v celku normálne.

Obaja sedeli na Harryho gauči, s akýmsi čínskym jedlom, ktoré si objednali a pozerali Scooby-Doo, smejúc sa na programe, poprípade vtipkujúc o starom seriály.

,,Vedel si o tom, že toto vyrobili Japonci?" Opýtal sa Harry, keď si do úst napchal kuracie mäso s ryžou, namočené v hustej červenej omáčke.

,,Vedel si, že tieto fakty sú mi absolútne k ničomu?" Doberal si kučeravca Louis, berúc si medzi zuby závitok, od Harryho. Nezmohol sa na nič, ako len pobavene sledovať, ako Harry sedí na gauči a tvári sa urazene.

,,Myslel som si, že by ťa to mohlo zaujímať." Odvetil s plnými ústami jedla, nač sa Louis prikrčil, zabraňujúc tak neposedným kúskom jedla, aby na neho dopadli.

,,Tak to teda určite nie."

,,Dobre, vráť sa na svoje miesto, aď môžme pozerať niečo iné." Odsekol Harry a svojimi zelenými očami zablúdil naspäť k obrazu televízie.

,,Har-"

Oslovený po ňom strelil pohľadom, však napokon pokračoval s jedením a pozeraním nejakej trápnej reality show. Louis si len povzdychol a odložil svoje jedlo nabok. Uškrnul sa na chlapca s kučerami, ktorému v okamihu aj vliezol do lona, počúvajúc kučeravcovo zamručanie.  Harry celý svoj tanier musel položiť na stôl, keďže sa mu už teraz kýval zo strany na stranu, riskujúc tak, že by si pošpinil parkety. Ruky, ktoré doteraz zvierali sklo taniera sa premiestnili na Louisove boky v snahe sa mladého chlapca, zbaviť.

,,Nie, nedávaj ma preč." Fňukal Louis, nač sa pritisol k Harrymu trupu. Svoje malé ručičky premiestnil za Harryho krk a svoje nohy naopak omotal okolo Harryho pása. ,,Prosím, prepáč mi to."

,,Je to v poriadku." Zasmial sa Harry. ,,Len som ťa chcel poškádliť."

,,Rovnako ako aj ja." Prehovoril Louis, keď sa od Harryho odtiahol a zaboril hlavu do Harryho krku. ,,Nie je to trochu moc, pre kamarátov s výhodami?" Zamrmlal Louis, keď vdychoval vôňu staršieho chlapca.

,,Nie, keďže náš vzťah takto nefunguje. Áno sme kamaráti, ale pretože si moje baby, mojou úlohou je sa o teba postarať."

A to je snáď jediné normálne v našom vzťahu, pomyslel si Louis a odtiahol sa od Harryho krku, pozerajúc sa mu do očí. ,,Takže je v poriadku, ak sa k tebe pritúlim, alebo ťa pobozkám, aj mimo sexuálnej aktivity?"

,,Áno, presne tak ako, že ma môžeš volať daddy, hoc kde uznáš za vhodné." Dodal Harry. ,,Máme síce nejaké pravidlá, ale stále si moje baby a ja sa o teba musím starať. A ak ti bozk, alebo objatie pomôže, dám ti ho."

Louis sa len usmial a rýchlo pobozkal Harryho na líce. ,,Ďakujem. Prepáč, ale potreboval som to."

,,Som veľmi rád, že si sa na to spýtal." Usmial sa na Louisa kučeravec po chvíli ticha. ,,Chcel by si odmenu?"

Louis okamžite prikývol s úsmevom na tvári. ,,Môžem ti vyfajčiť, Daddy?"

Starší z nich nakrčil svoje obočie a zmätene sa pozrel na chlapca v jeho lone. ,,Nie, baby. Myslel som, že by som mohol spraviť niečo pre teba-"

,,Ale ja to vážne chcem. Nie som síce tak skúsený, ale chcel by som aby si mi ošukal pusu." Požiadal ho Louis.

,,Dobre." povedal Harry neisto, pozorujúc Louisa. ,,Možno... Ja... No v tomto ohľade nie si asi veľmi sebecký, že? Louis ja neviem. Ty si snáď dokonalý. Môj dokonalý Louis môj dokonalý chlapec."

Louis sa len potešene usmial a v momente klesol na kolená.

(Nezabíjajte ma! Ja za to nemôžem... )

---

,,Čo sa deje?" Spýtal sa Louis a zvalil sa na Liamovú pohovku, odhrňujúc si niekoľko pramienkov vlasov z čela. Jednalo sa o volanie na poslednú chvíľu, keďže Louis bol v tomto momente čerstvo ošukaný a čo viac šťastný.

Liam, ktorý sedel na pohovke tiež, sa zdal byť v celku nervózny.

,,No." Začal Liam, upierajúc pohľad do stropu. ,,Vieš, ja a Niall sme spolu už nejakú tú dobu."

A o tomto som hovoril. Pomyslel si Louis. Vedel som, že bude hovoriť o svojom milostnom živote.

Spolu s Liamom boli priateľa už niekoľko rokov, od doby keď sa sem Louis presťahoval. Liam bol neustále rovnako zábavný, až do chvíle, ktorá nastala niekoľko mesiacov do zadu, keď sa tento vysoký brunet stretol spolu s Niallom v supermarkete. Chlapca s blond vlasmi, ktorého meno bolo Niall, priam až sledoval do kým neprišiel za Louisom, prosiac ho o pomoc.

Napokon sa z Nialla a Liama stal pár. Obaja sú šťastní a čo viac, sú spolu už takmer tri roky. Liam je síce učiteľom dejepisu tretieho ročníka na vysokej, zatiaľ čo Niall pracuje v akomsi bufete, kde robí hamburgery, však aj cez to ako veľmi rozdielni sú, Louis nikdy nevidel úprimnejšiu lásku ako medzi týmito dvoma ľudmi.

A toto je aj jeden z hlavných dôvodov, prečo teraz sedí na jeho pohovke, pripravený pomôcť jeho kamarátovi.

,,Keďže moji rodičia pomaly, ale isto starnú, rozhodli sa, že by sa presťahovali do bytu." Začal Liam, čím zapríčinil, že bol Louis ešte viac zmätený, ako pred tým, keďže sa toto malo týkať Nialla a nie jeho rodičov. ,,Môj otec má starosti o dom, no a ja som si myslel, že by som sa Nialla mohol spýtať, či by si ma nevzal-"

,,To je úžasne, Liam!" Zajasal Louis. Liam sa len pousmial, nač Louis celý sčervenel a mykol hlavou na znak toho, aby pokračoval.

,,Tak a myslím si, že ja a Niall, by sme si mohli založiť čoskoro aj rodinu... A možno by sme sa mohli nasťahovať aj do domu mojich rodičov vo Wolverhamptone. Ja len neviem, ako na to. Je toho na mňa moc."

Louis tam len tak sedel, smutný z toho, že dvaja z jeho troch kamarátov budú možno bývať niekoľko míľ od neho. Však bol rád aj za Liama a Nialla, ktorý o tom ešte nevedel.

,,Podľa mňa, je to úžasný nápad."

Liam sa na svojho kamaráta usmial. ,,Naozaj?"

,,Naozaj." Odvetil s úsmevom na perách Louis.

,,Okay... Okay, dobre, takže ťa spolu aj s tvojim "Daddym" pozývam na večeru do reštaurácie, na budúci víkend. Stretnem sa tam s tvojím "dokonalým" Harrym a navyše tam budem, môcť požiadať Nialla o ruku." Toľko úvodzoviek v jednej vete.

,,To znie úžasne." Zopakoval Louis.

Liam sa uškrnul a chcel niečo povedať, to už však spolu s Louisom stál na nohách a nechal sa objímať svojím pre tentokrát šťastným kamarátom.

A práve v tomto okamihu mu došlo ako na tom je. Hoc je Liam od Louisa mladší, bude sa vydávať a zakladať si svoju vlastnú rodinu, zatiaľ čo Louisovi bude za chvíľu dvadsaťtri, pracuje v bare a chodí s mužom, ktorého musí oslovovať "Daddy."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahojte,

momentálne som na tom dosť biedne, takže prepáčte ak bude kapitola zlá.

Po prvé, cítim sa ako sfetovaná

a

Po druhé, mám od doktorky zakázaný PC, takže toto píšem na rýchlo.

Vote&Comment&Opinion

Curly





























Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now