1.2

2.2K 144 6
                                    

Louis vliezol do lona staršieho a zaboril svoju červenajúcu sa tvár do jeho krku, zanechávajúc tam menšiu pusinku.

Brunet v tom však začul hlasité grgnutie z pohovky, čo značilo, že je Luke doma. Však mladšiemu chlapcovi to bolo jedno. Bolo už neskoro a on sa len vrátil z práce, nemal času na to, aby Luka ešte niekam odháňal. Jediné čo v tomto momente chcel, bolo maznať sa s kučeravcom a spať.

,,Lou?" Zamrmlal Harry, hľadiac menovaného po chrbte. ,,Si unavený?"

Louis len zahmkal na súhlas a schúlil sa v Harryho náručí. Len tak ležal a užíval si Harryho dotyky, pod ktorými prakticky v zato priadol, ako taká mačička.

,,Dobre." Starší sa zasmial a svoju druhú ruku premiestnil do brunetových vlasov. Nežne ňou prešiel skrz pramienky a napokon ho ňou poškrabkal na zátylku.

,,Do postele." Požiadal Louis.

Harry si len povzdychol a postavil sa, aby sa mladší z nich mohol na neho zavesiť. Harry sa len jemne usmial a pohladkal chlapca po chrbte.

,,Vezmem ho do postele." prehovoril Harry k Lukovi, ktorý len pokrčil ramenami a naďalej sa venoval televízii pred ním. Kučeravec nič nepovedal, namiesto toho sa spolu s Louisom rozišiel do izby, kde ho položil na postel a začal ho zbavovať kúsok po kúsku oblečenia.

Louis si zívol a v okamihu ako bol už len v boxerkách sa zachumlal pod perinu. Odkedy je s Harrym a vie, že sa bude niečo diať, čo sa týka sexuálnej aktivity, nosil nohavičky, však pre tentokrát sa na ne vykašľal. Svoje malé ručičky natiahol k Harrymu, ktorý sa taktiež vyzliekol a na Louisovo želanie, vliezol pod deku. Nečakal na žiadnu žiadosť a s úsmevom na perách sa pritúlil k rozkošnému brunetovi.

,,Zabavil si sa s Liamom?" Opýtal sa Harry a svoje objatie okolo Louisa upevnil.

,,Hej." Odvetil potichu Louis. ,,Pozval nás na dvojité rande spolu s jeho frajerom."

,,Rande?" Zasyčal Harry. ,,Ty a ja nie sme pár, Louis."

,,Ja viem." Zašepkal Louis zlomene, snažiac sa neplakať pri tvrdosti Harryho hlasu. ,,Ja len, že... No, myslel som si, že by bolo fajn ak by sme niekam zašli. Navyše sme sa nedohodli na nejakých hraniciach čo sa tohoto týka."

,,Ale rande je už moc." Argumentoval Harry. ,,Prečo by sme mali ísť na nejaké verejné rande? Pred nimi, nemôžeš byť moje baby-"

,,Môžem byť tvoje baby, kdekoľvek a kedykoľvek chcem." Prerušil ho Louis, pred tým ako sa vyšplhal nad Harryho a sadol si na neho obkročmo.

Harry si nemohol pomôcť, ale usmial sa. ,,A to aj budeš. Ja len prepáč, nikdy som nebol na rande. Ľudia ma vždy chceli len kvôli sexu."

,,Ty si ten čo ma chcel, Harry." Pripomenul mu Louis. ,,Nevadilo by mi, ak by sme šli na rande."

,,Chceš, aby to bolo naše prvé, oficiálne rande?" Spýtal sa kučeravec neveriacky, nač nakrčil obočie.

,,Prosím." Prosil Louis. ,,Bol by som vážne rád, ak by si šiel."

,,No tak dobre, princess. Kedy to je?"

,,Na budúci piatok." Odvetil Louis, snažiac sa nezaspať. ,,Večera."

,,Dobre, porozprávame sa o tom neskôr baby. Teraz spinkaj."

Louis len zamrmlal svoje poďakovanie a nechal svoju myseľ, aby upadla do veľmi pekného, ale za to bezsenného spánku.

---

Teplá voda, ktorá obliala Louisovo telo, ho donútila, aby si povzdychol. Ubehol ďalší týždeň, nač sa Louis usmial. Ďalší týždeň, totiž symbolizoval presne tri mesiace, čo sa títo dvaja poznajú. Dokonca aj keď to boli zo začiatku len kamaráti, teraz je pre nich sex na každodennom poriadku. A práve týmto všetkým to dodáva Louisovi pocit, akoby bol s Harrym akosi prepojený, či už psychicky, alebo fyzicky.

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now