1.8

1.7K 147 1
                                    

Všetko čo Harry po celý ten čas chcel, bolo aby mu Louis napísal, alebo zavolal, čo sa samozrejme nestalo. Zakaždým, keď sa Harry spolu s Lukom stretol chcel ohľadom mladom brunetovi nejaké tie informácie. A prekvapivo sa vždy dozvedel to isté. Louis si ešte stále nebol istý svojimi pocitmi, trápil sa a jediný kto mohlo toto trápenie zastaviť, bol aj jeho problémom.

Harry napokon len čakal o piatej ráno, pred dverami mladého bruneta, keďže vedel, že mu práca v bare o piatej končí, presne tak ako aj každý víkend.

,,Harry?" Ozval sa Louis, keď vystúpil z výťahu a pristúpil bližšie k menovanému, stískajúc tašku v rukách. ,,Prečo mi stojíš pred dverami od bytu?"

,,Stojím tu len pre teba." Oznámil mu kučeravec. ,,Hodlám tu stáť, až do kým mi nedáš odpoveď na moju otázku."

Louis si len povzdychol a pokrútil hlavou. ,,Už sú to dva týždne, Harry. Myslím si, že odpoveď, je viac ako len zrejmá."

,,Louis, prosím-"

,,Momentálne mám frajera, Harry. No... ešte spolu nie sme oficiálne, ale boli sme na jednom rande, kde to šlo veľmi dobre. Rád by som šiel aj na ďalšie."

,,Išiel si na rande, bez môjho povolenia, alebo zamietnutia?" Spýtal sa šokovane Harry. Stačil jeden pohľad do jeho zelených očí a mohli ste si všimnúť, že by stačilo jediné slovo a on sa na mieste zrúti.

Louis len zagúľal očami a pomocou kľúčiku otvoril dvere od jeho bytu, kde momentálne panovala tma a ticho. Luke bol v tomto okamihu u Jesy, čo znamenalo, že bude mať Louis po zbytok dňa pokoj. A snáď aj celý víkend.

,,Harry." Začal Louis, keď si všimol, že ho kučeravec nasleduje. ,,Chceš sex, len sex. Nie si schopný mi dať lásku a je mi to naozaj aj ľúto, keďže toto je to čo potrebuje. Starneme každým dňom a ja nemôžem zostať uväznený v našom priateľstve s výhodami. Potrebujem niekoho kto ma miluje."

,,Hovoril som ti, že by som chcel ísť na rande-"

,,Dokáž to." Odvetil Louis okamžite, keď sa otočil k Harrymu a zapozeral sa tak do machovo-zelených očí, v ktorých nebola tá známa iskra radosti, ako po každé, keď kučeravca videl. ,,Dokáž mi, že chceš moje srdce, nie len telo. Nemôžem ti tvoje slová veriť, do kým mi to nedokážeš, rozumieš?"

Harry len chápavo prikývol, neustále udržiavajúc s mladým brunetom očný kontakt. ,,Dobre, urobím to. Len ma prosím nevyhadzuj. Žiadny sex, menší pokec, čo ty na to?"

Mladší brunet, chvíľu zaváhal, no napokon prikývol. ,,Dobre, ale nič neskúšaj."

,,Nebudem." Sľúbil Harry a vydal sa do izby mladšieho chlapca. Louis si len povzdychol a rýchlo zo seba dal dole kabát, aby tak mohol Harryho nasledovať do izby. Toho Harryho, ktorý na sebe nemal topánky a už ani tričko.

Stačil jediný pohľad a mladší mal pocit, že sa na Harryho doslova vrhne. A verte tomu, Harry to moc dobre vedel. ,,Môžeš si vyzliecť aj nohavice, ak chceš. Viem, ako nerád máš oblečenie."

Harry sa usmial a rýchlo si v hlave zhodnotil situáciu. Louisová úprimnosť, ho vždy vedela tak ohúriť. Už na nič nečakal a prikývol, vyzliekajúc zo seba úzke džínsy, zatiaľ čo sa Louis dostal ku skrini, vyťahujúc odtiaľ veci po jeho mame. Napokon sa odhodlal pre obtiahnutejšie tepláky a tričko, ktoré už síce bolo staré a otrhané, však pre neho nestratil zmysel, tak ako pre jeho mamu, ktorá ho chcela vyhodiť.

Keď boli už obaja prezlečení- v Harryho prípade vyzlečení-, Louis sa zvalil na posteľ a zapol televíziu, stále si udržiavajúc od Harryho, ako taký odstup.

,,Mal si s ním sex? S tým chalanom čo si s ním šiel na rande." Spýtal sa z ničoho nič Harry.

,,Nie." Odvetil bez toho, aby sa na kučeravca pozrel. ,,Vieš normálne nešukám s ľuďmi, ktorých som práve spoznal."

Kučeravec si len potichu povzdychol a svoj pohľad premiestnil na Louisa. ,,Ja ťa z toho neobviňujem, len som to chcel vedieť pretože... No, chcel by som aby som ťa mohol čoskoro oslovovať titulom môj Louis. Len sa bojím, že dostane niekto iný túto šancu a zoberie mi ťa."

,,Ashton mi ťa zobral veľmi ľahko." Zasyčal Louis podráždene, nač si Harry znova povzdychol. ,,Nechcem o tom už hovoriť. Chcem, aby si už kurva prestal-"

Harry sa už neovládol a prilepil svoje pery na tie Louisove, nač mladší vykríkol prekvapením, snažiac sa kučeravca od seba odtlačiť. ,,Harry." Zamumlal mu do pier. Snažil sa ho od seba dostať, no nedarilo sa. ,,Prestaň! Dosť!" Snažil sa od neho odtiahnuť, však Harry svoj stisk len upevnil.

Louis pod Harryho dotykmi vzlykal a to až do momentu, kedy sa kučeravcove pery nedostali k jeho krku. ,,Harry, nie prosím, stop!"

,,Chceš to." Zašepkal Harry do jeho pokožky, nač Louis opäť zmorene vykríkol a pokrútil hlavou.

,,Prosím, prestaň, prosím!" Všetko čo v Louisovej mysli teraz bolo nahradila panika. ,,Prosím ťa, len ma neznásilni, prosím!" Skučal Louis.

Harry sa v okamihu napol a neveriacky sa pozrel na Louisa. ,,Louis... Ja, prepáč. Baby, prepáč, nemal som to robiť, ale myslel som si, že proste... Prepáč mi to."

Mladší jednou zo svojich rúk, si zakrýval ústa a neveriacky pozeral na chlapca, ktorý sa natiahol k jeho druhej ruky. Ucukol.

,,Nedotýkaj sa ma!" Vykríkol Louis, posúvajúc sa stále ďalej a ďalej od Harryho dotyku.

Harryho zelené oči sa rozšírili, pozorujúc trasúceho sa bruneta. ,,Louis, prepáč. Nikdy by som ťa neznásilnil, baby. Len som sa prestal ovládať a to sa už nestan-"

Louis len vzlykal, keď v tom sa ocitol v Harryho náručí. Kučeravec nemal poňatia, čo robiť s chlapcom, ktorého telíčko sa triaslo, akoby doň kopala elektrina. Vedel len, že ho musí držať a nepustiť- hoci jeho samotného nemal kto držať.

---

Liam si len povzdychol, sediac na posteli s Niallovou hlavou v lone, zatiaľ čo rukou prechádzal skrz pramienky blond vláskov jeho snúbenca.

,,Bojím sa o Louisa." Povedal po tichu Liam. ,,Zamiloval sa do Harryho, Niall. Ale Harry mu jeho city neopätuje, bojím sa o neho."

Niall si len povzdychol a pozrel sa na Liama. ,,Bol dnes v práci?"

,,Áno. Dnes to bolo po prvé čo sa v tej práci objavil, po dlhšej dobe, Šéfovi síce povedal, že bol chorý, ale je vidno, že ešte aj teraz je z toho všetkého úplne zničený." Vysvetľoval mu Liam.

Blondiak zo seba vypustil niečo podobné smutnému povzdychu a natiahol ruku, aby mohol svojho snúbenca, pohladiť po čeľusti. ,,To je smutné. Som rád, že mám teba a, že ty mi tie city opätuješ."

Liam sa len smutne usmial späť na chlapca v jeho lone a sklonil sa, aby ho mohol pobozkať. ,,Vždy, zlato. Budem tu vždy pre teba. Možno Louis konečne dostane rozumu a zistí, že je pre Harryho až moc dobrý."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahojte

Nová kapitola a pre dnešok asi aj posledná, keďže teraz toho budem mať veľa. Celý týždeň som nebola v škole a teraz to musím dobiehať.

Navyše som mala problém s wi-fi.... prepáčte

Ach jaj, vážne prepáčte, ale už len dve kapitoly a niečo ako epilóg...

Dúfam, že sa páčilo

Vote&Comment&Opinion

Curly

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now