M I N U L O S T Í T O Z A Č A L O, M I N U L O S T Í T O K O N Č Í

2.3K 251 100
                                    

Počet slov:557
60 let/18.listopadu 2020

,,- a pak jsme díky černé magii, kterou umí Sobi líp než já, a mé magii složili Tomův deník a on se vrátil," dokončila své vyprávění Lily. Z jedné strany ji objímal Tom a z té druhé Sobius, Delphi seděla v tureckém sedu u mě na posteli a Severus seděl na židli vedle mé postele.

,,Stejně nechápu, jak jste to dokázali," kroutila jsem nevěřícně hlavou. Už mi bylo o mnoho lépe a byla jsem šťastná, že tu se mnou jsou. ,,Sedí tu živý, zdravý a jako šestnáctiletý kluk."

,,Jsem holt mlaďoučký, sestřičko," rýpnul si Tom a já ho bouchla do ramene.

,,A teď mi někdo řekněte... proč Auguron?" zeptala jsem se nechápavě. Narážela jsem tak na nové jméno Delphi, která si teď s Lily vyměnila nervózní pohled.

,,Raději by to měla říct Lils," zamumlala Auguron.

,,Ale tobě to řekli kluci první!" namítla Lily, ale Auguron zavrtěla hlavou.

,,Ty ale lépe vyprávíš. Tak do toho, Lils," usmála se na ni. Byla jsem ráda, že tu Auguron může být s námi. Ministerstvo ji chtělo zavřít do Azkabanu za to, že ovládala Amose Diggoryho, že ukradla obraceč a málem nastolila zlou vládu. Ale vyřešilo se to. A ještě víc jsem byla ráda, že Tom o žádné zlo neusiloval.

,,Ono je to ale trochu zvláštní, mami," špitla Lily a já ji pobídla, ať pokračuje. Byla jsem zvědavá, co se v jiných světech dělo. ,,Tak dobře. Při tom prvním pokusu zachránit Cedrica jsi se s taťkou vůbec neměla v lásce." Já i Severus jsme sebou trhli a vyměnili si úlevný pohled. ,,A při tom druhém pokusu..." Lily se lehce zalily oči slzami a Tom ji objal ještě pevněji.

,,Co se tam stalo?" chtěla jsem vědět.

,,Byla jsi mrtvá," špitla. ,,Vládlo zlo. A ty jsi zemřela při bitvě, na rozdíl od taťky. Hermiona Grangerová, Ron Weasley a taťka však zlo nepodporovali a tajně se scházeli a snažili se opět o to, aby žil svět v míru. Aby bylo dobro," nejistě se podívala na svou sestřenici. ,,Uctívali a poslouchali tam zrovna tadyhle Delphi. A tu přezdívali Auguron."

,,Nemyslím to zle," vyhrkla Delphi, ,,jen se mi to jméno líbí. A navíc," odhrnula si triko a já spatřila její tetování, ,,mám toho ptáka vytetovaného. A líbí se mi to oslovení více než Delphini," pohlédla na svého otce a usmála se. On jí úsměv opětoval.

,,A jak je tobě, Sobiusi?" zeptala jsem se svého syna, který byl značně pobledlý.

,,Je mi o mnoho lépe, když vím, že jsi v pořádku, mami," usmál se na mě. ,,Úplněk je oproti strachu, který jsme o tebe měli, naprosté nic."

Dojatě jsem se usmála. Lily horlivě přikyvovala.

,,Jsem opravdu ráda, že jsi v pořádku, mami. Vypadala jsi tak... tak neživě," naprázdno polkla.

,,Už na to nemysli. Jsem přeci v pořádku, ne?" zasmála jsem se a ona kývla.

,,Mami? Už strašně dlouho přemýšlím nad tvou minulostí," hlesla Lily. ,,Chtěla bych o tom vědět víc. O všem. A ty víš, jak jsem zvědavá. A ty jsi jedno velké tajemství."

Vyměnila jsem si pobavený pohled se Severusem, který mi stiskl ruku.

,,Původně jsem se chtěla jít omluvit Scorpiusovi a Albusovi, ale mnohem radši si poslechnu tvůj příběh," vydechla Auguron a pohodlně se posadila. Neubránila jsem se úsměvu.

,,Co mám s vámi dělat. Tak dobrá. Jako malá jsem nevěděla nic o své rodině. Ale všechno se změnilo v den, kdy jsem dostala dopis z Bradavic. A teprve tam začalo opravdové dobrodružství..."

Konec

Já prostě nevím, co na závěr napsat. Je jasné, že si vyliji srdíčko u poděkování a 'Něco o OSG', ale...tohle je zkrátka moje srdcovka a když vidím slova 'konec', nemůžu tomu vůbec uvěřit😞
Přijde mi smutné, že už neotevřu novou kapitolu a nepohraju si s osudem Millie, Lily, Sobiuse, Severuse...
V životě bych nevěřila, že by mi OSG přirostla tak moc k srdci. Bude mi neskutečně chybět. Jako kdyby to byly moje děti😄
Já doufám, že se vám díly a kapitoly líbily, budu se těšit na slohovky ohledně dojmů ze všech dílů, však to znáte... (Pokud někdo slohovku vůbec napíše😄) a snad se setkáme zase u nějakého mého či vašeho příběhu😊💕
jste neskutečně dokonalá podpora❤
MILUJI VÁS!!!❤❤❤❤❤❤
Naposledy neplecha ukončena.😞
-Vaše Milka💕

Other Slytherin girl IV. ✔Where stories live. Discover now