D A R R E N O V A O B Ě Ť

1.8K 221 40
                                    

Počet slov:504
60 let/8.října 2020

Pečlivě jsem zastrčila kámen do kapsy hábitu. ,,Pojď! Musíme jít. Musíme najít Sobiuse!"

Běžely jsme dál a opravdu. Po chvilce jsme doběhly na mýtinku a Lily hlasitě vykřikla. Zarazila jsem se a bezmocně hleděla na bezvládné tělo mého syna. ,,Sobiusi..."

,,Millie, po dlouhé době se vidíme," ozval se blízko mě hlas, který jsem nenáviděla.

,,Mami, kdo je to?" zeptala se mě vyděšeně Lily a já si stoupla před ni. Chránila jsem ji vlastním tělem.

,,Na mou dceru ani nesáhneš," sykla jsem směrem k němu a on se rozesmál.

,,Mohla to být moje dcera," zamračil se, ,,kdyby ten idiot Snape -"

,,Jak to mluvíte o mém otci!" vypískla Lily a namířila na něj hůlkou. Donutila jsem ji, aby ruku s hůlkou dala podél těla.

,,Sobius," špitla jsem a ona pochopila. Šla k němu a klekla si.

,,Mami, on je pokousaný!"

Darren se rozesmál ještě víc. ,,Co je tu k smíchu?" zavrčela jsem a tentokrát na něj mířila hůlkou já. ,,Co ty tu vůbec děláš?"

,,Co by?" ušklíbl se a nenápadně se podíval na Sobiuse. ,,Všichni tvrdí, že pomsta je sladká. A ano. Já to od dnešního dne mohu potvrdit."

Zalapala jsem po dechu. ,,Co jsi provedl mému synovi, ty... ty..."

Jen se dál šklebil. ,,Já to říkal vždy, Millie. Jednou se pomstím. A skutečně. Pomstil jsem se. Tobě. A tomu zatracenému Severusi Snapeovi, který -"

,,Který má to nesmírné štěstí a opět se setkává s ubohým Darrenem Daltonem," odpověděl mu tiše Severus. V jeho hlase zněl výsměch, což Darrena popudilo ještě víc.

,,Snape," zavrčel.

,,Daltone," oplatil mu.

,,Vždy se musíš objevit tam, kde já!"

,,Co na to říct? Možná na to mám štěstí, stejně jako Potter na maléry." I Sev na něj mířil hůlkou.

,,Mami!" vykřikla Lily. ,,On musí na ošetřovnu!"

,,Běž s ní," zamumlal Severus, ,,já se o něj postarám."

,,Tím bych si nebyl tak jistý, Snape." Sev pozvedl hůlku a chystal se pronést zaklínadlo, ale Darren byl bohužel rychlejší. ,,Expelliarmus! Pouta na tebe!"

Ozval se smích. Sev byl spoutaný a nemohl se ani hnout. Byla jsem zoufalá.

,,Lily! Vyčaruj nosítka a doprav Sobiuse na ošetřovnu!" vykřikla jsem a vzápětí jen tak tak uhnula kletbě, kterou vyslal Dalton.

,,Buď opatrná!" křikla jsem ještě a už začala pořádně zápasit s Darrenem.

Kolem mě poletovali ptáčci. ,,Oppugno!" vykřikla jsem a ptáčci na něj zaútočili. Zuřivě zavrčel a vyslal na mě ohnivého hada, který mě uvěznil ve svém kruhu.

Neztrácej hlavu, neztrácej hlavu, opakovala jsem si pořád dokola, když se ohnivý had dostával až ke mně. Každou vteřinou by se mohl obmotat kolem mého těla... Dalton se jen smál.

,,Aquamenti!" vyjekla jsem a z mé hůlky vytryskla voda. Utvořila jsem kolem sebe vodní kouli, která mě chránila, a snažila se Darrena odzbrojit.

,,Diffindo!" namířila jsem na provazy kolem Seva, které se zpřetrhaly a on se tak osvobodil. Vypadalo to, že chce Darren utéct do zaječích.

Snažil se ještě vyslat na mě nějaká svá kouzla s ohněm, ale vždy mu to překazila má kouzla s vodou. Byli jsme si vyrovnaní a na pomoc mi přispěchal Sev.

,,Expelliarmus!"

,,Pouta na tebe!"

Other Slytherin girl IV. ✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें