R O D I N A J E P O H R O M A D Ě

2.5K 303 72
                                    

Počet slov:510
41 let/4.července 2001

,,Prosím tě, pohlídala bys na chvíli Sobiho? Chci ještě skočit do obchodu," poprosila jsem tiše Marlene, která tu byla s Jasonem. Můj milovaný Sobius dnes slavil své první narozeniny.

,,Samozřejmě, buď v klidu," usmála se a já děkovně kývla. Obula jsem se, vzala klíče a vyšla ven. Zašla jsem do nejbližšího mudlovského obchodu, abych byla co nejrychleji zpět.

Když jsem se vracela a byla už skoro u svého domu, zaslechla jsem za sebou zvuk přemístění. Podívala jsem se za sebe a pak rychle odtrhla pohled a běžela ke dveřím.

,,Millie, počkej," ozval se klidně, ale já klidná nebyla. Hledala jsem zoufale po kapsách klíče. Já se opravdu nechápu. Celou dobu jsem s ním chtěla mluvit a teď zmatkuji.

,,Co chceš?" vyštěkla jsem a otočila se k němu čelem. ,,Nechci, aby ses přiblížil k mému dítěti."

,,Myslím, že je to i moje dítě."

,,Celý rok ses o něj nezajímal!" vykřikla jsem. ,,A teď se tu objevíš a chceš se mi zase dostat pod kůži. To jsi nemohl zůstat alespoň kvůli Sobiusovi? Víš, jaké to je, když dítě vyrůstá bez otce? To bys svému synovi přál?"

,,Proto jsem se vrátil," hlesl tiše, ,,všechny tvé dopisy jsem četl. I vzkazy od Daltona. Prý jste se sblížili," odfrkl si.

,,Snad nežárlíš," odfrkla jsem si taky. Přiblížil se ke mně a já byla zase o něco víc natisklá na dveřích.

,,Choval jsem se jako idiot -"

,,Ty jsi idiot."

,,Ale miluješ mě."

,,A co když ne? Co když miluji Darrena?"

,,Dobře," řekl s kamenným výrazem a měl se k odchodu. Rychle jsem si ho k sobě přitáhla a políbila ho.

,,Omlouvám se," řekl tiše, když jsem se odtáhla. Nic jsem na to neřekla, pouze jsem vytáhla klíče a odemkla.

Vešla jsem dovnitř, zula se a pokynula Sevovi, aby šel dovnitř. Jason své matce ukazoval obrázek, který nakreslil, a když spatřil Seva, rozzářily se mu oči a hned ho běžel obejmout.

Vyšla jsem po schodech nahoru a vešla do svého pokoje. V postýlce spinkal Sobius, a tak jsem k němu přešla a koukla na něj.

,,Sobi, broučku," zašeptala jsem a pohladila ho po tvářičce, ,,jsi oslavenec, přece nemůžeš prospat celý den."

Sobius pomalu otevřel svá černá očka. Vždy mě bolestně píchlo u srdce, když jsem se zahleděla do jeho očíček, protože je zdědil po Severusovi.

,,No dobré odpoledne, myšáčku," usmála jsem se na něj, a vzala ho do náruče. Ještě se ke mně ospale přitisknul, a tak jsem ho políbila do vlásků.

,,Víš, kdo za tebou přišel? Táta," zašeptala jsem. Sešla jsem s ním pomalu dolů, a pak se posadila na pohovku. Severus si přisedl k nám.

,,Myšáčku," zašeptala jsem a znovu ho líbla do vlásků, ,,tatínek je tu." Sobi konečně otevřel oči a zmateně se rozhlédl.

,,Mama," zamumlal a já se usmála. Chytla jsem ho za ručku.

,,Máma je tady. A tady je táta," ukázala jsem mu a on se na svého otce podíval. Natáhl k němu ručičky a Sev ho vzal do náruče.

,,Ta-tata," vybreptl Sobius a přitiskl se ke svému otci. Kdybych měla narozeniny já, byl by to pro mě nejkrásnější dárek.

Wow, wow. Skoro 10K reads a 2K votes, nezdá se mi to?:o vy jste úžasní❤❤❤
Už jsem se vám vrátila, tak snad bude vydávání zase tak nějak pravidelné:D (mám už předepsané jen dvě kapitoly, ehm:D)
Sev se konečně vrátil, jooo, všichni jste určitě nadšení:D
Neplecha ukončena.
Thx, ILY❤
-Milka💕

Other Slytherin girl IV. ✔Where stories live. Discover now