18.kapitola

1.4K 106 3
                                    

V příloze máte šaty Viky. Za chyby nejsem zodpovědna. 😂😂😂 doufám že se vam bude kapča líbit. Moc děkuji za 2k reads, votes a komenty potěší. Moc se omlouvam za to že sem nevydávala.
******************************
Nechtěl jsem s ní chodit na ošetřovnu. Znám ji. Nechtěla by to. Třikrát jsem přešel kolem prázdné stěny a představil si pohodlnou postel, koupelnu, obvazy, lektvary, oblečení, a desinfekci. Předemnou se objevily dveře. Vstoupil jsem do vnitř. Bylo to vše v barvách Nebelvíru. Opatrně jsem Viky položil na postel. Mávnutím hůlky sem ju převlíkl do tepláků a trička. Prvně jsem se koukl na tu hlavu. Měla tam nepěknou ránu. Opatrně sem jí ji vydesinfikoval a obvázal. No nikdy nepujdu na lékokouzelníka. Pak sem ji do úst vlil lekzvar na dokrvení, proti bolesti a povzbuzující. Nevím na co jí tk bude když spí ale komnata asi věděla. Ulehl jsem vedle ní na postel a usl.

Viky:
Probudila jsem se z noční můry. Křičela jsem zase sem křičela. Zvedla jsem se do sedu ale pak si zase lehla. Neskutečně mě bolela hlava. Rozhlídla jsem se okolo a nemohla poznat kde to sem. Koulla jsem vedle sebe a uviděla Siriuse. Sakra proč si na nic nepamatuju. Poslední co si vybavuji je ples a Malfoy. Tentokrát sem si opatrně sedla. Na nočním stolku ode mě se najednou objevila sklenka vody. Aha tak vím kde sme. Sme v komnatě nejvišší potřeby. Vypila jsem celou sklenku a postavila se. Neskutečně mě začalo bolet v podbříšku. Vyžadala jsem si koupelnu a s obtížemy došla ke dveřím. Koukla jsem na sebe do zrcadla a zděsila se. Tmavé kruhy pod očima, rudé oči, tváře namodralé a kolem hlavy podivně uvazaný obvaz. Sakra co se včera dělo? Opřela jsem se břichem.o umyvadlo a zaskučela vyhrnula jsem triko a zděsila se. Na břise jsem měla podlitiny a obrovské fialovočerveně fleky. Vyšla jsem z koupelny a chtě nechtě vzbudila Siriuse. "Ahoj Wolfy. Jsi v pořádku? Samozřejmně že nejsi. Co tě bolí?" "No v hlavě mi třeští, břicho mam samou modřinu, a skoro nemohu chodit jak mě bolí v podbříšku. Mohu se zeptat co se zase stalo.?" "Víš Viky. Od té doby co sis šla pro pití sem tě neviděl. Šel sem tě teda hledat do Nebelvírské věže. Po cestě mě ale spoutala Bella a držela snad hodinu v postranní chodbě. Prej si chtěl její kamarád užít a ja bych mu jen překážel. Snažil sem se odtamtud dostat ale znáš Bellu. Je to blázen. Po hodině mě pustila a zmizela dřív než sem z ní stihl vymlátit koho kryla. Šel jsem tě hledat a když sem tě konečně našel v jedné nepoužívané učebně tak bylo pozdě. Bidu si to vyčítat do konce života. Našel jsem tě tam v kaluži krve. Vzal sem tě sem a ošetřil tě." Vysvětlil mi to a byl z toho celý špatný. Já si ale vážně na nic nepamatuji. "Chceš říct že mě znásilnili.?" Jen kývl a objal mě. "Slibuju ti že toho někoho najdu a rozmlátím mu držku." "Díky že tu pro mě si." Zašeptala jsem.

26.12:
Na nikoho sme se Siriusem nepřišli. Bellu sem neviděla a dneska je ten zpropadenej ples. Mam furt modřiny a rozraženou hlavu ale jsem skoro v pohodě. Nemohu si vzpomenout na nic. Naštěstí nejsem takovy ten typ co se sesype a tak si žiju dál. Sirius už zmlátil deset lidí ze Zmijozelu ale nikdo nic neví. Navlíkla jsem se do šatů a udělala nějakej účes. Lil na vanoční prázky odjela domů. James taky a Pet taky. Jsem pozvaná k Potterům na Silvestra tak se nemohu dočkat. Dodělala jsem si linku a nandala řasenku. Konečně hotovo. Zvedla jsem se ze židle a šla do společenky za Siriem. "Ahoj tak jdeme?" Zeptala jse se ho. "Jasně. Moc ti to sluší." Jen sem se začervenala a sla s ním do ředitelny. "Bertikovy fazolky" Pronesla jsem heslo a vešla spolu se Siriusem do ředitelny. Zaťukala jsem a vešla . "Dobrý den pane profesore." Pozdravila jsem a Sirius hned po mě. "Dobrý. Tak si naberte letax a běžte. Zítra ve dvanact vás čekám." Řekl a spiklenecky na nás mrkl. Poděkovala sem a navlbrala si letax. Ucítila jsem škubnutí a vyskočila ven z krbu v předsíni. Ocitla jsem se doma.

MaraudersKde žijí příběhy. Začni objevovat