FİNAL

1.5K 82 77
                                    

Multimedia'da dinleyeceğiniz şarkı olan Selena Gomez - The Way I Loved You bulunuyor. Bu hikayeye başladığım şarkıyla bitirmek istedim. İyi Okumalar!

*Düğün Günü*

"Anne çok heyecanlıyım!" diye çığlık attım. Yerimde duramıyordum. Resmen, bugün evleniyordum. "Sakin ol Marie!" dedi annem önüme tabakları dizerken. Omuzlarımı silktim. "Sen babamla evlenirken sakin miydin?" kıkırdaması mutfağı doldurduğunda, babam mutfağa girdi. "Hayır değildi. Bacağını kırdı heyecandan ve düğüne alçıyla geldi" gözlerimi kocaman açıp kahkaha atmaya başladım. Bana diyene bakın.

"Küçük hanım nerelerde?" diyerek mutfağa girdi abim. Gözlerimi devirdim. "Ah buradaymışsın" diyerek yanıma oturdu. "Cidden mi? Düğün günümde bile 'küçük hanım' mı diyeceksin?" dedim baygın bakışlarımı ona yollayarak. Gülerek ağzına salamlardan birisini attı ve başını salladı. Babam ve abim, maç muhabbetine daldıklarında ayağa kalkıp anneme yardım etmeye başladım. Heriflere bakın. Birisinin kardeşi, birisinin kızı evleniyor ama onlar, geçen geceki maçı konuşuyorlar.

Cidden, evlatlık olabileceğimi düşünüyorum.

"Kızım çabuk ye yemeğini. Kuaför gelecek. Trisha'lar gelecek" başımı sallayıp çayları masaya bıraktım ve yerime oturup yemek yemeye başladım. Ben böyleysem, Zayn nasıldı? Pijamamın cebinden telefonumu çıkartıp whatsappa girdim. Son görülmesine baktığımda, gülümsememe engel olamamıştım. Dün benim çıktığım saatte çıkmıştı.

Günaydın hayatım!

Yazıp yolladım. Bugün yapılacak olan sadece resmi nikahtı. Biz müslüman dinine göre zaten evli bireylerdik ama ailelerimiz, aynı evde kalmamamız için ant içmişlerdi resmen. Zayn'i özlemiştim.

Yemekten sonra babam ve abimi evden, tabiri caizse kovup hazırlanmaya başladık. Kuaför tam olarak 10'da gelecekti ve biz o zamana kadar gelinliği alacak, son denemeleri yapacaktık. Arabama binip gelinliği almak için yola koyuldum. Elimdeki yüzüğe baktıkça gülüyordum ve bu çevremdeki kişilerin, delirmiş olabileceğimi düşünmesine yol açıyordu ama umursamıyordum. Sonuçta... hayatınızda kaç defa Zayn Malik ile evlenebilirsiniz ki?

Sonunda istediğim yere geldiğimde, arabayı park edip indim. Minik mağazaya girdiğim anda tasarımcı bayanla karşılaşmıştım. Ödeme işleminin ardından, gelinliği alıp arabaya bıraktım dikkatlice. Tekrar şoför koltuğuna yerleşip yola koyuldum. Eve geri geldiğimde, herkesin gelmiş olduğunu gördüm.

"Marie geldi!" dedi Gab merdivenlerin başında beni gördüğünde. "Hoş geldin kızım" dedi Trisha salondan çıkarken. Gülerek ona sarıldım. "Hoş buldum anne" dedim geri çekildiğimde. Gözlerinin dolması ve suratına yayılan şaşkınlık, ona 'anne' dememi beklemediğini kanıtlıyordu. Etrafımızdaki herkes susmuş, bizi izliyordu. "Anne mi?" dedi Trisha yarım gülüş ile. Gülerek başımı salladım. Elimdeki gelinlik fazlalık yapınca, arkamı dönüp Gab'e uzattım. Ne ara merdivenlerden indi, ne ara dibime girdi bilmiyorum ama anında gelinliği alıp yukarı çıktı.

"Ah sanırım ağlayacağım" dedi Trisha. Annem yanımıza gelip eski dostunun omzuna elini koydu ve hafif sıktı. "Hayalimiz gerçek oluyor Trisha, neden ağlıyorsun?" dedi annem. Kaşlarım hafif çatıldı. Gözlerim ikisi arasında gidip gelirken birbirlerine sarıldılar. "Ne hayali?" dedim beni takmadıklarını açıkça beyan ettiklerinde. "Eskiden, çocuklarımızın birbirleriyle iyi anlaşmasını belkide evlenmelerinin hayallerini kurardık" dedi Trisha sulu gözlerle. Gülerek başımı iki yana salladım.

"Hazırlanmam gerekiyor bayanlar!" dedikten sonra ikisini de öpüp yukarı çıktım. Kuaför iki ekip olarak gelmişti. Bir ekip benimle ve kızlarla ilgilenirken, diğer ekip annemlerle ilgilenecekti. Bizim için benim odamı kullanacaktık. Annemler içinse misafir odalarından birisini. Odama girdiğim anda, Waliyha ve Safaa üzerime çullandı. "Gelinliğin harika!" dedi Safaa büyük bir çığlık atarak. Gülerek ikisine de sarılmaya çalıştım ama Safaa dizlerime geldiği için bu pek mümkün olmadı.

Heart By Heart || Z.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin