6

2.6K 146 132
                                    

Biliyorum, saat 12'yi geçti ama ben yinede bu bölümü paylaşmak istedim. Öncelikle, İyi ki doğdun babacık! Ne ara büyüdün sen be dkskdjskd Daha çocuktun amk. X-Factor'deki keko saç stiline aşık olan bir kız olarak, büyüyüp bu karizmatik haline gelmiş olman benim için 'baba şoklarda' durumu dksdksd Bölüme gelirsek, hiç içime sinmeyen bir bölüm oldu açıkçası. Batırdığımı düşünüyorum. Neyse, hadi gidip okuyun.

Gazete titreyen ellerimden kayıp, yere düşerken babama göre, daha sakin olan Yaser amcanın sesini duydum. "Çocuklar bize bir açıklama yapar mısınız?" Başımı kaldırıp babamın gözlerine baktım. Hayal kırıklığını gördüğüm gibi vücudum titremişti. Babam her zaman benden gurur duymuştu. Diğer çocuklar gibi bir çocukluk yaşamamıştım. Ne ergenliğim, ne çocukluğum normal olmamıştı. Ben hep babamın omzundan yüklerini alan, onu hafifletmeye çalışan çocuk olmuştum. Yaşımdan daha olgun davranmıştım. Şimdi ise bu haberler, geçmişte yaptıklarımı hiçe sayıyordu.

"Baba" Dedim ayağa kalkarken. Zayn benden önce kalkmış, babamın karşısına dikilmişti. Babam bana değil, ona baktı. "Kızınızdan hoşlanıyorum" Dedi kendine güvenen bir ifadeyle. Gözlerim kocaman açılmış, şaşkınlık bedenimi ele geçirmişti. Yangına körükle gidiyordu.

"Ne dedin sen?" Dedi babam, uzun bir aradan sonra. Belki 5 saniye birbirlerine bakmışları ama bu süre benim için çok uzun bir süreye tekabül etmişti. "Kızınızdan hoşlanıyorum dedim" Dik duruşu, gözlerini bir an olsun babamın gözlerinden ayırmayışı... Kesinlikle babamı kızdıracaktı. Yaser amcaya baktım. Oda en az benim kadar şaşkındı.

****

"İnanamıyorum" Ellerimle yüzümü kapatıp başımı salladım. "Bende inanamıyorum" Dedim boğuk bir sesle. "Dominic amcadan böyle bir tepki beklemezdim" Başımı kaldırıp Elisa ve Gabriella'ya baktım. Gözlerinde büyük bir şaşkınlık yatıyordu. "Zayn ne yaptı peki?" Gab'in sorusuna ruhsuz bir şekilde güldüm. "Sence?" Dedim aynı soğuklukla. Dudaklarını birbirine bastırıp kahvesinden bir yudum aldı.

"Şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmıştır" Dedi Elisa. O an aklıma gelince, gözlerimi sımsıkı kapattım. Zayn'in bana bakışı, babamın hareketleri, Yaser amcanın sesi... Tam bir karmaşanın içerisine düşmüştük. Bundan sonra ne olacağını düşünmek istemiyorken, aklımdan çıkmayan bir konu haline gelmişti. "Marie üzülme" Elisa yanıma gelmiş, ellerimi tutmuştu. Başımı çevirip gözlerine baktım. "Nasıl üzülmeyeyim?" Gülümsedi. "Siz birbirinizden hoşlanıyorsunuz"

"Elisa önemli olan bu değil. Babam, Zayn ile birlikte olmamız için izin verdi resmen. Ben daha onun duygularından emin değilken, kendimi affettirememişken bize 'hayırlı olsun çocuklar, çok sevindim ikinizin adınada' dedi. Üstelik Zayn sadece 'kızınızdan hoşlanıyorum' demişti!" Gabriella kahkaha attı. Kaşlarımı çatarak ona döndüm. "Kusura bakma güzelim ama fazla zorluyorsun, ne yapsaydı adam? Yumruk mu atsaydı Zayn'e? Daha mı mutlu olacaktın?" Dudaklarımı büzdüm.

"Belki" Dediğimde Elisa omzuma vurmuştu. Suratımı buruşturup, omzumu ovaladım. "Ne olursa olsun, o küçük kardeşim Marie" Derken gülüyordu. Başımı çevirip, sahneye çıkan beşliye baktım. Bugün, Zayn'in arkadaşı Liam'ın doğum günüydü ve o olaydan sonra kafa dağıtmak için buraya gelmiştik. Tabiki Zayn değil, Elisa davet etmişti.

Hepsi sahnedeki yerlerini aldı. "Başlıyorlar!" Dedi heyecanla Elisa. Gülerek sahneye döndüm. Her ne kadar babamın karşısında söylediklerinden emin gözüksede daha sonra eski haline dönmüştü. Bana uzak ve soğuk davranıyordu. "Doğum gününde niye çocuğa şarkı söyletiyorlar ki?" Diyerek Elisa'ya baktım. Bir bar kiralamışlardı ve sadece biz vardık. Gabriella, Elisa, Niall'ın kız arkadaşı Pattie, Louis'in kız arkadaşı Nina ve Waliyha.

Heart By Heart || Z.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin