23

2.3K 115 47
                                    

Multimedia'da müko çiftlerimizin kıyafetleri ve dinleyeceğiniz şarkı olan Yalın - Tatlıyla Balla, bulunuyor. Dinleyerek okumanızı tavsiye ederim, ben yazarken replay tuşuna felç geçirttim şahsen sldksdjskdjs Hadi gidin ve 2292 kelimelik bol bol Zarie resmi barındıran bölümü okuyun.

İyi Okumalar!

*Defile Günü*

Saçımın buklesini parmağıma dolayıp şekillerini düzelttim. Kırmızı elbisemin tüllerinde ellerimi gezdirdim. Zayn, kırmızının bana çok yakıştığını söylemiş, bu gece kırmızı giyinmemi istemişti. Elbisemi ben değil, Mia tasarlamıştı ve çok güzel bir elbiseydi. Kapım tıklatıldı. "Gir" dedim oraya dönerek. İçeri giren Mia ve abime bakıp gülümsedim. "Çok güzel olmuşsun!" Dedi Mia heyecanla. Gülerek ona sarıldım. "Teşekkür ederim, sende çok güzelsin" dedim ayrılırken. Abime sarıldım. Ayrıldık.

"Defile mekânına gittim buraya gelmeden önce, yine konuşturmuşsun iddialı tercihlerini!" Dedi gülerek. Bende güldüm. "Herkes bu ortaklığın nedenlerinden birininde batmamız olduğunu düşünüyor, bu gece o düşüncelerini tamamen sileceğiz!" Dedim heyecanla. Abim gururla alnımdan öptü. "Zayn aşağıda bizi bekliyor yalnız!" Dedi Mia biz sarılırken. Gözlerim kocaman açıp hızla çantamı aldım ve koşarak odadan çıktım. Ayağımda topuklu ayakkabı olduğu için çok hızlı gidemiyordum.

"Marie yavaş git!" Dedi abim arkamdan. Omuzlarımı silkip merdivenleri indim. Salona girdim. Koltukta oturmuş annemle sohbet ediyordu. Başını bana çevirdi ve baştan aşağı süzerken çapraz bir şekilde güldü. Dudaklarımı birbirine bastırıp gülmemi engellemeye çalıştım. "Bu gece mankenlerden çok sen dikkat çekeceksin sanırım kızım" Anneme bakıp güldüm. "Teşekkür ederim annecim" Babam hızla içeri girdi. Yine kravatıyla uğraşıyordu.

"Şu zımbırtıdan nefret ediyorum!" Annem oflarken, babamın yanına gidip kravatı elinden aldım. Gömleğinin yakalarını yukarı kaldırıp kravatı geçirdim boynundan. Yakalarını indirip kravatı bağladım. Son olarak ceketini tutup ön tarafındaki tek düğmeyi ilikledim ve elimle kravatı düzelttim. "Tamamdır!" dedim gülerek. Babam benden uzundu. Eğilip yanaklarımdan öptü.

"Hadi bakalım! Bir defilemiz var bayanlar!" Dedi abim kapıdan. Zayn ayağa kalkıp yanıma gelirken onu inceleme fırsatı bulmuştum. Saçlarını yine kestirmiş, sakallarını kısaltmıştı. Beyaz bir tişörtün üzerine deri yelek ve onunda üzerine uzun ceketini giyinmişti. Siyah pantolonunun paçalarını, botlarının içine atmıştı. Koluna girip ilerlemeye başladım.

"Heyecanlı mısın?" Sorduğu sorudan bile belli oluyordu, onunda heyecanlı olduğu. Gülerek başımı salladım. "Sen?" Başını iki yana sallarken suratını buruşturdu. "Karşında, Zayn Malik olduğunu unutuyorsun" Arabaya bindik. "Ben Zayn Malik'i değil, Zain Javaad Malik'i seviyorum onu tanıyorum, utanan, heyecanlanan, kırılgan olanını" Deyip göz kırptım. Gözleri bir süre üzerimde kaldı. Bunu beklemediği belliydi. Elimi tutup vitesin üzerindeki yerine yerleştirdi. Bu hareketine o kadar çok alışmıştım ki, araba kullanmakta zorluk çekmeye başlamıştım.

Kısa süre sonra defile alanına gelmiştik. Kapıdaki gazetecilere birkaç poz verip içeri geçtik. Hayranlar, şu 5 gündür sevinçten havalara uçuyorlardı. Her gün resimler paylaşıyor, paylaşmasak dışarıda oluyorduk ve illaki bizi birlikte görüyorlardı. Kulise geçip hazırlıkları kontrol ettim. Herşey hazırdı. Seyircilerin bulunduğu alana gittim. Zayn birkaç kişiyle konuşuyordu. Yanına gittim.

"Hoş geldiniz" Dedim gülümseyerek. Bakışlar bana döndü. "Hoş bulduk Bayan Russell, harika bir iş çıkartmışsınız sevgilinizle" Gülümseyerek Zayn'in koluna girdim. "Teşekkür ederiz, beğenmenize sevindim" Adamların iki lafından biri 'bu kadar iyi olmasını beklemiyorduk' oluyordu ve ben bundan fazlasıyla sıkılmıştım. Zayn'in kulağına eğildim. "Hayatım, ben çocukların yanına geçiyorum" Bana dönüp başını salladı. Yanağından öpüp çocukların yanına gittim. Harry beni gördüğü gibi bir ıslık öttürmüştü.

Heart By Heart || Z.MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin