41

1.3K 90 38
                                    

Multimedia'da çiftimizin kıyafetleri ve dinleyeceğiniz müzik olan, Ariana Grande - Touch It bulunuyor. İyi okumalar!

"Safaa?" Dedim şaşkınlıkla. Onun buraya gelmesini kesinlikle beklemiyordum. İstediğimde söylenemezdi çünkü abisina fazlasıyla bağlıydı. Beni seviyordu. Bizim aramızda olanlar küçük bir çocuğu etkilememeliydi.

"Neden ağlıyorsun?" Dedi yanıma adımlarken. Elimi hızla yanaklarımda gezdirdim. "Aklıma bir anım gelmişti" gülümsedi. "Abim ile mi?" Başımı iki yana salladım. "İnelim mi aşağıya?" dedim ayağa kalkarken. Başını salladı ve önümden yürümeye başladı. Salona indik. Abimin yanındaki yerimi alırken, Elisha'nın anlattığı şeyleri dinlemeye başladım.

"Gelinlik provasındayken Cindy'nin telefonu çaldı ve aceleyle dışarı çıktı. Uzun bir süre gelmeyince annesi bakmamı rica etti. Telefonda, bebeğin babası olan kişiyle konuşuyordu. Şüphe ettim ve okuluna gidip küçük bir araştırma yaptım" güldü. Abime anlatması ise garipti. Abim neden merak etmişti ki bunu?

"Testin sonucunda da bebeğin babasının bir başkası olduğu ortaya çıktı" Abim başını salladı. Başımı zar zor çevirip Zayn'e baktım. Gözleri, gözlerimde geziniyordu. Telefonumun çalması, uzun bakışmamızı kesmişti. Doğrulup ekrana baktım. Karl arıyordu. "İzninizle" deyip ayağa kalktım. Bahçeye çıktım. Hava fazlasıyla soğuktu ve ben soğuk havaları sevmezdim.

"Efendim Karl?" salondan yükselen kahkaha sesleri üzerine diğer elimi kaldırıp parmağımla kulağımı tıkadım. "Marie neredesin? Evine geldim yoktun" ona haber vermeyi unuttuğum yeni aklıma geliyordu. "Aile yemeğindeyiz" Malik'lerde olduğumu söylesem, haber vermediğim konusu büyürdü ve ben bu kavgayı istemiyordum. "Uhm pekâlâ, yarın görüşürüz o zaman?" dedi soru sorarcasına. Görmese bile başımı salladım. Yerdeki çakıl taşlarla oynamaya başladım. "Görüşürüz" dedim kısık bir sesle. Aramayı sonlandırdım. İçeri girmek yerine kollarımı birbirine dolayıp kararan gökyüzünü izlemeye başladım. Şehrin ışıkları, yıldızları görmemi engelliyordu.

Arkamdaki kapı açıldı. Kokusu, kar kokusunu bastırmıştı. Bakma gereği duymadan etrafıma doluşan kısıtlı kokusunu içime çektim. Ona sarılmak, omzunda ağlamak ve özür dilemek istiyordum. "Sevgilindi sanırım?" dedi hafif gülerek. Güldüğünü, verdiği sert nefesten anlamıştım. İçten güldüğünde bu ses çıkmıyordu. "Evet" dedim yerdeki taşlara bakarak. "Benden başkasına ait olman..." sustu. Gözlerimi sımsıkı kapattım çünkü ben bile kabullenemiyordum bir başkasıyla birlikte olmayı. "Canımı yakıyor" sesi garip gelmişti. Başımı kaldırıp gözlerine baktım.

"Alışırsın, ben alışmıştım" dedikten sonra yanından geçip içeri girdim.

*Zayn Malik*

Russell ailesi gittiğinde, odama çıktım. Onun olmadığı bir zamanda evimde bile eğlenemiyordum. Odama kapanmak, daha cazip geliyordu. Üzerimi değiştirip yatağa yattım ve telefonu elime aldım. Uygulamalarda gezinirken, Karl denen şerefsizin paylaştığı o fotoğrafı gördüm. Fanlarımızdan birisi nefret dolu bir içerikle yollamıştı resmi.

 Fanlarımızdan birisi nefret dolu bir içerikle yollamıştı resmi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Heart By Heart || Z.MWhere stories live. Discover now