25

1.9K 97 29
                                    

3k??? Wtf?? Havalara uçuyorum şu anda djskdjaksda Yerim sizi skdskd

Multimedia'da çiftimizin giyindiği kıyafetler ve dinleyeceğiniz şarkı olan Toygar Işıklı - Sen Yanımdayken şarkısı bulunuyor. Belirtilen yerden sonra, şarkıyı açabilirsiniz. İyi okumalar!

*9 gün sonra*

Kapıyı tıklatırken, elimdeki poşetlerin düşmemesi için dikkat ettim. Bu hediyeleri ben getirmek istemiştim. Kapı açıldığında, Safaa'ya bakıp gülümsedim. Kollarını belime doladı. "Hoş geldin Marie!" dedi heyecanla. Gülümsedim. "Hoş buldum bebeğim" İçeri geçtik. Waliyha ve Elisha salonda oturuyorlardı. Ellerimdeki poşetleri yere bıraktım. İkisinede sarıldım.

"Hoş geldin, nasılsın?" Dedi Waliyha koltuğa geri otururken. Yanına oturdum. "İyiyim sen nasılsın?" dedim gülümseyerek. Güldü ve telefonunu havada salladı. "Klasik" gülerek poşetlere uzandım. İlk poşeti Elisha'ya, ikinci poşeti Waliyha'ya verdim. "Bunlarda ne?" dedi Elisha poşetin içerisindeki paketleri çıkartırken. "Ufak hediyeler" dedim gülümseyerek. İkiside paketleri açıp içerisindeki tasarımlarımı çıkarttılar. Yeni kreasyondan birkaç kombin getirmiştim onlara. Waliyha'nın sevinç dolu çığlığı salonu doldurdu.

"Aman tanrım! Çok teşekkür ederim Marie!" dedi kollarını boynuma dolarken. Gülerek ona sarıldım. "Rica ederim beğenmişsinizdir umarım" Dedim ayrılırken. Elisha güldü. "Dünyayı sallayan bir kreasyondan özel olarak kombinler hediye olarak bize geliyor, beğenmemiz mümkün mü?" Dedi alayla. Güldüm. "Ah hoş geldin Marie" başımı çevirip Trisha'ya baktım. Ayağa kalkıp ona sarıldım. "Hoş buldum Trisha" dedim ayrılırken. Gülerek karşımdaki koltuğa oturdu. "Nasılsın kızım?" Bana kızım demesini ayrı bir seviyordum.

"İyiyim sen nasılsın?" Gülümsedi. "İyiyim bende, neler yapıyorsun?" Dudaklarımı birbirine bastırdım. "İş güç" gülümsedi. "Zayn nasıl? Eve çok geç geliyor artık, konuşamıyoruz" Başımı salladım. "Abime yardım ediyor, satış oranlarıyla ilgileniyor ve çok yoruluyor" yanımdaki bir diğer poşeti Trisha'ya uzattım.

"Bunlarda senin için" dedim gülümseyerek. Şaşkınlıkla poşedi elimden alıp içindeki paketleri çıkarttı. "Dayanamam, deneyeceğim ben bunları!" Dedi Waliyha yukarı çıkarken. Gülerek arkasından baktım. "Bende deniyeceğim" dedi Elisha daha fazla dayanamayarak. Trisha tişörtlere bakarken, oda yukarı çıkmıştı.

"Çok teşekkür ederim Marie" dedi gülümseyerek. Bende gülümsedim. "Rica ederim Trisha, beğenmene sevindim" "Beğenmemek ne mümkün? Harika tasarımlar" güldüm. "Marie sana ayrı bir konudada teşekkür borçluyum" kaşlarımı hafif çattım. Gülümsedi. "Oğlumu mutlu ediyorsun. Javaad normalde aksi ve huysuz bir çocuktur. Kalbini ailesine bile gizler fakat sen onun kalbini herkese göstermesini, yumuşak ve iyi birisi olmasını sağlıyorsun"

Şaşkınlıkla söylediklerini dinlemiştim. Zayn'i bir tek sinirlenince aksi görebiliyordum. Onun dışında ailesine karşı nasıl olduğu konusunda bir fikrim yoktu ve söyledikleri, bunu öğrenmemi sağlamıştı. Zayn'i bu kadar değiştirebildiğimi bilmek, biraz garipti.

"Rica ederim Trisha, bunu bilerek yapmıyorum inan bana. Zayn'i değiştirmek gibi bir niyetim olmadı hiçbir zaman" bu konuyu açıklığa kavuşturmak gibi saçma bir tavıra girmiştim o an. Günümüzde âşk denilen şeyin yanında, değişimde geliyordu. Bana göre bu âşk değil sadece bir insanı kendine göre yontmaktı. Zayn'i değiştirmek yerine, olduğu gibi sevmeyi tercih etmiştim ben.

"Biliyorum kızım. Sevgin ona iyi geliyor" gülümsedim. Trisha şefkatle bakıyordu ve Zayn'in gözleri annesine çekmişti. Onun gibi gözleri parlıyor onun gibi bakıyordu çünkü.

"Harika olmadım mı?" Dedi Waliyha içeri girerek. "Ne kadar mütevazısın Waliyha" dedi Trisha hafif uyarı yaparak. Waliyha omuzlarını silkip, etrafında döndü ve bana baktı. "Nasıl olmuşum?" Güldüm. "Tek kelime ile, harika" gülerek üzerine baktı. Dar toprak rengi pantolonu ve üzerine giyindiği bordo-beyaz çizgileri olan, belini hafif açıkta bırakan uzun kollu tişörtü ona çok yakışmıştı. Bir süre daha Malik ailesinin bayanlarıyla vakit geçirdim. Kapıdan çıktığım sırada telefonum çalmaya başladı. Gab arıyordu.

Heart By Heart || Z.MWhere stories live. Discover now