Cübbeli Adam(Düzenlendi)

2K 96 31
                                    

Hogsmade'de üç süpürgenin uç bir köşesinde oturuyorlardı. Kaymak biralarını yavaşça höpürdetirken pek çok şeyden konuşuyordu üç kız.

Ginny pembe bir sweat altına da siyah bir tayt giyinmişti.
Pansy Zümrüt yeşili bir atkı altına beyaz bir sweat altına da kot giyinmişti.
Hermione altına deri tayt onun üzerine gümüş sweat onun da üstüne yeşil atkı takmış saçını düzleştirmişti. Elinde ise kedi kulaklı bir taç tutuyordu.

"Tanrım. Bunu bana alırken amacınız neydi?" diye sordu Hermione.

"Şaka? Seni trollemek? Rezil olman..." diye başladı Ginny

"Yavaş gel be" diye gözlerini büyüttü Hermione

"Sus bi be"diye kızdı Ginny
"-bek"diye Ginny'e ait be lafını Bebek diye tamamladı Pansy.

"Bakın kızlar. Şimdi ben burada çoookkk güzel iki lanet atacağım..." diye başlayan Hermione'nun sözünü kesti Pansy korku ile "Hem de tam olarak şu siyah cübbelilere"

Hogsmade'de Üç Süpürge mekanından uğultular yükseliyordu. Herkes kalabalık topluluğu fark etmişti. Ellerinde asa tutan topluluğa doğru koştu Hermione. Belinde normal asası ile birlikte aile asası da asılıydı ama normalde normal asasını çeken Hermione hızlıca asasını çekti.

Toplum Bellatrix Black Lestrange'in kızının da cübbelilere katılacağını düşünmüştü ama kız kimsenin daha önce görmediği bir asa çekmişti belinden. Oldukça
iyi sakladığı asasını kimse görmediği için bir anlığına şaşırmıştı. Asaya temas eder etmez etrafında siyah bir ışık parlamaya başlamış fakat renk gittikçe açılıp en son beyaz bir ışık yaymaya başlamıştı. Sarı düzleştirilmiş saçları dalgalanıyordu. Atkısı uçuşuyordu ve şu anda tam en önde duruyordu.

İnsanlar korku ile kaçıştılar. Ama bazısı bu cadıyı izlemeye karar verdi.

Küçük cadı yalnız kalmadan arkadaşları da iki yandan asalarını çekti. Solda Pansy Parkison sağda Ginny Weasley ortada ve bir adım önde ise gerçek adı ile CORNELİA BLACK duruyordu.

İnsanlar hayretle ortadaki kıza baktılar. Bu kızı beş dakika önce herşeyle suçlamışlardı bir ay önce onun psikolojisini bozmuşlardı fakat kız hala büyük bir azimle onları savunuyordu.

Belki de pişman olmaları gerekiyordu ama yine de hepsi biliyordu ki gazeteler bu olayı çarptıracaktı ve onlar da bu oyuna uyup sanki yapmaları gereken şey bu rolü oynamakmışçasına piyese devam edeceklerdi. Onlar piyesi oynayıp hayata devam ederken tek izleyici olan bu kız korku filmlerinden çıkmışsa dönüyordu ve herkes bunu bilmezlikten geliyordu. Asırlardır almak istedikleri intikamları Black'lere olan kinlerini kızın üstüne kusuyorlardı adeta.

Ve o an olay başladı. Cesaretli bir cübbeli hızlıca bir lanet gönderdi

"Protego" diye fısıldadı kız.

Saha sonra büyüyü savuşturunca
"expeliarmus" diye bağırdı.

Adam "Cave imicum" diye bağırınca kız da hemen "Secustempra" dedi. Ada'm yere düştü.

Daha sonra Pansy rastgele bir expeliarmus savurdu. Bir Ada'mdan karşılık geldi ve o ikisi hızlıca düelloya başladılar. Ginny de savaştan alışık olduğu bir şekilde üç kişiyle beraber savaşmaya başladı.

Aynı anda Hermione da üç kişiye lanet yetiştiriyordu.

Pansy ise daha büyük lanetlerle hızlıca cübbelileri öldürüyordu
. O sırada Herm kim ile karşılaştıysa Ada'm sadece kendini savunuyordu ama hiç saldırmıyordu. En son yere düşen Ada'mın cübbesi hızla düştü.
Arkası dönük olsa bile bu kişiyi herkes tanırdı.

Lucius'un oğlu Draco Malfoy sarı platin saçları ile insanlara birkaç saniye bakmıştı. Ve ardından da kaybolmuştu.

Biliyorum biliyorum. Uzun bölüm istiyorsunuz ama ne yapabilirim. Çok da uzun yazınca ben tedını kaçırırım. Üstelik çok beklersiniz öyle. En iyi böyle oluyor.

Bu arada sakın bölüm okumamak için uyumamazlık yapma dostum.

Ve ta da da dammm. Ekşın bu bölümde konuşma faslı diğer bölümde. Baya kavga olacak bir sonraki bölüme.

Öpüldünüz

Beklenmeyen GerçekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin