Ölürüm(Düzenlendi)

2.1K 104 17
                                    

@KüçükPrens11 'e ithafen
Çok bekledin. Bu bölüm senin. Doya doya oku çünkü akşama da YB gelebilir😋

Hermione geceleyin uyuduğunda bir rüyadaydı.

Hermione burada bir denizdeydi. Öylesine bir dürtü ile bir balığa dokundu. Bu balık kırmızıydı ve üzerinden kan damlıyordu.

Hermione acı bir çığlık attı. Parçalara bölünüyordu. Gerçeklikte Cissy Draco ve Lucius etrafına toplanmış Bella bağırıyorken Hermione tekrar bir çığlık atıp doğruldu ama gözleri kapalıydı.

Hermione bir arenadaydı şimdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hermione bir arenadaydı şimdi. Karşısında kahverengi dalgalı saçlara sahip güzel bir bayan duruyordu. Bayan ona bir silah doğrultmuş bakıyordu. Herm etrafa baktı. Harry ve Ginny Neville ve Draco yoktu. Ron Lewender Brown Seamus Finiggan sinirli bir Bellatrix Black iğrenç bir biçimde sırtan Lucius Karanlık Lord ve en ortada kendisi.

Birden önüne Sirius Black cisimlendi. Bella Avada lanetini kendi attı ve Sirus öldü. Harry atlayınca Ron Ginny atlayınca Lewnder ve sırayla gitti. En son Draco öne atladı.

"Onu öldürmeyin. Yoksa hepinizi öldürürüm. İlk ve tek aşkımı doğrayamazsınız"
diye bağırınca Hermione tekrar çığlık attı çünkü güzel kadın Draco'ya sıkmıştı.

Tekrar bölünme hissi başlarken Hermione uyandı ve tekrar güçlü bir çığlık attı

Cissy'den(arkadaşlar Cissy kendi düşüncesi ile siz diye konuşamamcağından kabaca bir anlatım olabilir Cissy'e göre)

St. Mungos. Bence iğrenç kokar. Parfümler büyüler iksirler hiçbiri bu hasta kokusunu bastıramaz. Savaştan sonra St. Mungos da değişmişti elbet. Bembeyaz koridorlar altın fendi zeminler gümüşi renkteki avizeler. Burası özel locaydı. Aşağıda ucuz olan kısmın mermerleri duvarları avizeleri sadeydi.

Hermionie'yi çok merak etmiştim. Rüya görürken -ya da kabus- bir ara anne baba diye fısıldamış sonra da Siiirriğğğğuğğğğ diye boğuk bir inleme bırakmıştı. Acıdan inlediği kesinde başka birşey bilmiyorum. Şimdi o andını boğuk söylediği şahısın harflerini kısaltarak söyledim Siiriğuğğğ muydu. Yok ya da Siriğuğ diyelim. Böyle de isim yok ki? Siri Siriğu İrğu İrem gibi mal mal şeyler ile uğraşırken hastane bakanlık gibi pek çok yerde bulunan önemli haber köşesine gelmiştim. Burada son on yıla ait önemli başlıklar yer alırdı. Hızlıca başlıklara göz gezdirdim kafa dağıtmak için

Black'ler Kaçkın Mı?
Malfoy'ların Çağın En Zeki Cadısı Miss Grenger İle Kan Var Mı?
Bellatrix Black Lestrange'in Bir Kızı Var!!!

Ama Cissy bu başlıkları son Zaman'larda çok okumuştu o yüzden eskilere baktı.

Kim-Olduğunu-Bilirsin Geri Mi Döndü?
Azkaban'dan Toplu Kaçış
Azkaban'dan Kaçan ilk Şahıs: Sirius Black
Sihir Bakanı M- Bir dakika bir başlık geriye sarınca... Siriğuuğğğ ve Sirius? Ama şöyle bir sıkıntı vardır. Baba=Sirius Black denklemi mantıksızdır. Sirius dünyada baba olacak son kişi. Sirius=Baba+Anne=Bella Sirius ve ablam birlikteler miydi? Sanırsam Bella birşeyleri anlatmak zorundaydı. Ya da Draco ve Hermione.

Bu arada kendimi sorguya giden polis gibi hissettiğimi eklemeli miyim?

Beklenmeyen GerçekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin