Yeni Leydi Ol! (Düzenlendi)

2.1K 136 7
                                    

Hermione odasında Bella ile konuşuyordu. Bu tabloların ustası olan bir adamla konuşmuş ve her an yanında taşıyabileceği minik bir tablo istemişti. Adam da tamam demişti ve artık Hermione Bellatrix ile gezebilecekti. Hiç anne kız gezmemişlerdi ama belki bu işe yarardı. Bu gün tabloyu teslim alacaklardı

>>>

Tabloyu almıştı Hermione. O dükkana geldiğinde Bella onu tabloda bekliyordu. Minik tablo elinde gezmeye çıkmışlardı.

Ama bekledikleri en son şey ortalıkta hiç korkmadan gezen bir adet Crabbe'di. Kız asasını aldı ve minik bir lanet yolladı kimse fark etmeden. "Pis bulanık "diye bağıran Crabbe birisinin sesini duydu ve sustu.

"Kızıma laf etme hakkını sana vermedim Crabbe! O devasa cüssenin içinde kaybolan beynini biran önce bul anca öyle laf edersin kızıma!" dedi. "Ve ben bulanığa mı benziyorum ordan bakınca. Ya da bulanık birisi ile çıkacak birine? O bir safkan. Sizin gibi korkaklardan çok daha fazla!"

"Seni onurlandırıp bizim başkanımız olamayacak kadar alçak birisi!" diye bağıran Crabbe'e karşılık Bellatrix son güçle bağırdı.

"Şu an bu tabloya hapsolmuş beni onurlandırmak için tek yapması gereken kıçına tekmeyi basıp kendi bildiğini okuması!!!!"

Etraftaki insanlar çoktan bir çember oluşturmuş garip manzarayı izliyordu. Kalabalığın içinden tepkisizcr çıkan Lucius Malfoy "Ailemi rahat bırak Crabbe" dedi "İnsanların içinde hangi tarafta olduğunu kanıtladın. Seherbazlar az sonra burda olur"

Gerçekten dediği gibi olmuştu. Seherbazlar gelmişti. Crabbe azkabana doğru yola çıkarken Lucius Hermione ve bella da eve doğru yola çıkmıştı.

Hermione annesi ile yakınlaşırken halk ile uzaklaşıyordu.

Beklenmeyen GerçekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin