Τριάντα έξι | Άρρωστη

4.7K 509 39
                                    



Το να ξερνάς τόσο νωρίς το πρωί δεν είναι καλό.

Δεν είχα καν τόσο πολύ για να πιω το προηγούμενο βράδυ. Δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα με την κοιλιά μου.

Άφησα την Μάρα να κοιμηθεί σπίτι χθες. Ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσες να πας πέντε βήματα πιο κει και εκείνη ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Θα μπορούσε να είχε πάρει αγκαλιά την λεκάνη της τουαλέτας. Και όχι εμένα.

Ξέπλυνα γρήγορα το στόμα μου, πριν ακούσω τον ήχο που έκανε το κινητό μου. Κατευθύνθηκα προς αυτό, στραβομουτσουνιάζοντας . Είναι 6 το ξημέρωμα.

Βλέπω το όνομα του Τζούντα να φωτίζει στην σπασμένη μου οθόνη. Ο λαιμός μου έχει μουδιάσει.

Απάντα το! Απάντα το! Η σκέψη μου ουρλιάζει μέσα στην απελπισία.

Περνάω το χέρι μου από το πράσινο κουμπί πριν προλάβει να μπει ο τηλεφωνητής. Το μυαλό μου τρέχει και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα τα οποία θέλω να πω , και τόσες πολλές ερωτήσεις που θέλουν απάντηση. Αλλά το στόμα μου ξαφνικά, δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη.

«Ν-Ναι;» η φωνή μου σπάει.

«Καλημέρα, γλυκούλα.»

Ακούω την βαθιά φωνή του και το άγχος μου φτάνει στα ύψη. Θέλω τόσο πολύ να του φωνάξω, να του την πω, και να τον καταραστώ μέχρι τον τάφο του... Αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρατάω το κινητό μου κολλημένο στο αυτί μου. Δεν έχω δύναμη για τίποτα περισσότερο.

«Σου λείπω;» ρωτάει εκείνος.

Μπορώ να φανταστώ το πλατύ του χαμόγελο , σαν να στέκεται ακριβώς μπροστά μου. Ακούγεται πολύ καλά, ενώ εγώ είμαι εδώ νιώθοντας σαν μια μπάλα να με χτυπά, καταστρέφοντάς με. Ακούγεται σαν να έχει φέρει εις πέρας τα καθήκοντά του, όντας ικανοποιημένος από την ζωή του.

«Τζούντα-»

«Θα είμαι πίσω σε κάνα δυο μέρες,» λέει εκείνος.

Μιλάει φυσιολογικά παρόλο που ξέρει πως εγώ τον περιμένω σαν σκυλάκι δίπλα από το παράθυρο. Από την άλλη, είμαι δική του. Φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο, καθόλη την διάρκεια που ήμασταν μαζί.

Αρχίζω να τον μισώ από την αρχή. Τα δάχτυλά μου παίζουν με το τριανταφυλλάκι που κρέμεται γύρω από τον λαιμό μου, πιστό ακόμα.

«Οκευ,» απαντώ εγώ

Έπειτα, η γραμμή πέφτει και είμαι μόνη μου ξανά.

...

Η Μάρα κι εγώ τραγουδούσαμε καραόκε όλη την μέρα. Είναι σαββατοκύριακο και κανείς δεν μας περιμένει να είμαστε κάπου, κάποια ώρα. Ανακάλυψα ότι ο Τζούντα έχει όλων των ειδών τα βιντεοπαιχνίδια και τις κονσόλες που μπορούν να μας διασκεδάζουν για πάντα. Το τραγούδι της Rihanna ακολουθεί.

«Bitch better have my money!» ουρλιάζω μαζί με την Μάρα.

Χορεύουμε και κάνουμε περίεργες φάτσες η μία στην άλλη.

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα