Ο κ τ ώ | Π α ι χ ν ί δ ι

7K 629 27
                                    


Παίρνω μια κοφτή ανάσα, όταν καταφέρνει να βγάλει τη φούστα μου. Η καυτή του αναπνοή επιτίθεται στο δέρμα μου. Τα χείλη του βουτάνε μέσα μου και με φιλούν βαθιά. Η καρδιά μου δυσλειτουργεί και με αφήνει ασταθή. Είναι τόσο κακός για μένα , το ξέρω. Ωστόσο, το σώμα μου θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο πολύ κοντά του γίνεται. Είναι ο τρόπος που με κοιτάζει, σαν να με θέλει ... Και ο τρόπος που οι άκρες τον δαχτύλων του γδέρνουν το δέρμα μου. Τρέμω, νιώθοντας περισσότερο εκτεθειμένη μπροστά του. Το μυστήριο του με προσελκύει ολοκληρωτικά. Μαζί του, νιώθω ότι είμαι σε άλλον κόσμο. Τίποτα δεν φαίνεται να έχει σημασία. Λέω στον εαυτό μου ότι αυτό μπορεί να είναι αμαρτία.

Είναι αμαρτία να ερωτευτείς τον Τζούντα.

Τα χέρια μου είναι τυλιγμένα γύρω από τον λαιμό του και έτσι έχω πρόσβαση στην αγκαλιά του. Κλείνω τα μάτια μου και προσπαθώ να του ανταποδώσω το φιλί χωρίς να λιώνω σε αφράτα σεντόνια .Τα χέρια του με χουφτώνουν για τα καλά, γλιστρώντας κάτω από το εσώρουχό μου. Το πίσω μέρος του λαιμού μου πνίγεται . Ο Τζούντα με φιλάει με περισσότερο πάθος.

Η καρδιά μου τρέχει, ενώ το άγχος με κατακλύζει .Τα δυο του δάχτυλα γλιστρούν ακριβώς στην άκρη μου, πειραχτικά, κάνοντας με να περιμένω. Θεέ μου, γιατί; Νιώθω την γλώσσα του να εισχωρεί και να στριφογυρίζει γύρω από την δική μου. Τα χείλη του έχουν γεύση γλυκιά και καπνώδη, και δεν μπορώ να τα χορτάσω. Τα δάχτυλα του με χαϊδεύουν, μετά πιο κάτω, και αργά μπαίνουν μέσα μου ... αναστενάζω με το βαθύ φιλί του. Με κάνει να νιώθω λες και παίρνω φωτιά. Αρνείται να με σβήσει. Τα επιδέξιά του χέρια εργάζονται πάνω μου ανάβοντας με . Τα δάχτυλά του με οδηγούν σε έναν σταθερό, διαρκή ρυθμό. Δεν ξέρω πώς να νιώσω. Μπορώ μετά βίας να αναπνεύσω.

Και το λατρεύει.

Χαμογελάει πλατιά. Ξαφνικά νιώθω ντροπιασμένη, ακούγοντας τον εαυτό μου .

«Εε- » προσπαθώ να μιλήσω.

Ο Τζούντα ψιθυρίζει, «Το ξέρω ότι το θες.»

Το πρόσωπό μου αμέσως ζεσταίνεται και εύχομαι να μπορούσα να το επαναλάβω. Το δεξί μου χέρι τον χαστουκίζει ακριβώς απέναντι στο πρόσωπό του. Προσδοκώντας, να βγάλει τον χειρότερό του εαυτό , ξαφνικά απομακρύνεται από μένα. Κρατάω τα μάτια μου κλειστά, νιώθοντας ηλίθιας που τον άφησα ακόμα και να με ακουμπήσει έτσι. Νιώθω ανόητη που απόλαυσα την κάθε στιγμή από αυτό. Μισώ τον εαυτό μου που θέλει περισσότερο .

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα