Ε ι κ ο σ ι τ έ σ σ ε ρ α | Μ ε τ οχ έ ς

5.9K 541 20
                                    




Το χέρι του είναι συνεχώς ακουμπισμένο στον μηρό μου. Οδηγάμε μέσα στην νύχτα κάνοντας στροφές στον δρόμο. Κοιτώ έξω από το παράθυρο, θυμούμενη τις μέρες που ήμουν ακόμα στο λύκειο. Ήταν αρκετά βαρετές σε σύγκριση με τις σημερινές μέρες. Δεν συνήθισα ποτέ να μιλώ σε αγόρια, ούτε και εκείνα να μιλούν σε εμένα. Αλλά να που είμαι τώρα, στην συντροφιά ενός άντρα που διασκεδάζει να επωφελείται από μένα με κάθε πιθανό τρόπο. Δεν είμαι σίγουρη πότε μπορώ να παραδεχτώ ότι κι εγώ επίσης, το διασκέδαζα.

Μπορώ να μυρίσω την κολόνια του Τζούντα. Με ενθουσιάζει και δεν ξέρω γιατί. Που με πηγαίνει και τι θα κάνουμε εκεί;

«Που πήγες σήμερα;» ρωτώ, ρίχνοντάς του μια ματιά.

Εκείνος παίρνει μια βαθιά ανάσα και ξεφυσά, εστιάζοντας στο να προσπεράσει κάποιους οδηγούς.

«Συναντήθηκα με κάποιον,» απαντά.

Το χέρι μου παίζει με την κομψή ζώνη ασφαλείας.

«Με... γυναίκα;» ρωτώ, σιγανά.

Χαμογελάει πλατιά ελαφρώς, έχοντας τα μάτια του στον δρόμο. Χαστουκίζω διανοητικά τον εαυτό μου που έκανα αυτή την ηλίθια ερώτηση. Άουτς.

«Γιατί; Ζηλεύεις;» τσεκάρει πίσω μας, μέσα από τον καθρέφτη.

Μουρμουρίζω, «Ό-Όχι. Απλά-Εγώ...»

Ο Τζούντα κάνει στην άκρη το αμάξι και βγάζει το κλειδί. Γυρνά προς το μέρος μου, πιάνοντας το πιγούνι μου. Χαζεύω τα γκρίζα μάτια του που συνηθίζουν να λαμπυρίζουν.

«Είσαι η μοναδική γυναίκα για μένα, γλυκούλα,» λέει, κλείνοντας μου το μάτι.

Μένω άφωνη και σουφρώνω τα χείλη. Τι υποτίθεται πως σημαίνει αυτό;

Η πόρτα δίπλα μου ανοίγει. Βγαίνω έξω και αντικρίζω ένα κυριλέ ρεστοράν. Εξακολουθώ να μένω εκεί, μορφάζοντας. Ο Τζούντα έρχεται προς το μέρος μου. Αυτό δεν μου φαίνεται λογικό...

Κολλώντας με πάνω του, τυλίγει το ένα του χέρι γύρω από την μικρή μέση μου. Ένας κύριος μας συνοδεύει σε ένα τραπέζι βαθιά μέσα στο εστιατόριο. Μόνο μερικοί πλούσιοι άνθρωποι δειπνούν εδώ. Ο χαμηλός φωτισμός αναπηδά στα λεπτά, κόκκινα κρόσσια των κουρτινών που χωρίζουν τα τραπέζια. Φαίνεται υπερβολικά πολυτελές για εμένα, για να περάσω.

Νιώθω περισσότερο άβολα όταν κατευθυνόμαστε σε ένα στρογγυλό τραπέζι με ένα ζευγάρι εμφανίσιμων ανθρώπων να κάθονται εκεί ήδη.

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα