Ε ί κ ο σ ι| Ρ ό ζ α λ ι

6.1K 544 59
                                    



Κουνώ τον αστράγαλό μου, καθώς το πόδι μου γλιστρά μέσα στην μυτερή, μαύρη γόβα μου. Διαβάζω το λογότυπο στην σόλα. Ο ChristianLouboutin βρίσκεται κάτω από τα πόδια μου. Ήταν το μοναδικό με το ανεκτικό ύψος.

Υποθέτω πως ο Τζούντα τα πήρε για εμένα... καθώς επίσης και ένα μεταξωτό ασπρόμαυρο φόρεμα με κάποιο γαλλικό όνομα σχεδιαστή στην ετικέτα, δεν ξέρω. Ρίχνω την χρυσή αλυσίδα της Chanel τσάντας στους ώμους μου.

Στην πραγματικότητα, όλα είναι πακεταρισμένα στην βαλίτσα που εμφανίστηκε νωρίτερα, είναι από ακριβές προελεύσεις, πράγμα που με κάνει να μορφάσω. Διαβάζω Jimmy Choo, Givenchy, Gucci, Kors... Από πού ήρθαν αυτά τα πράγματα; Δεν ξέρω. Είμαι απλά αναγκασμένη να κυκλοφορήσω με αυτά έξω από την πόρτα του ξενοδοχείου. Αν υπήρχαν οποιεσδήποτε αμφιβολίες στο μυαλό μου όπου έλλειπαν χρήματα σε αυτόν τον εγκληματία ,έκανα λάθος.

Αποδίδοντας την ικανοποίηση μου στο σπα όλη την μέρα, πάω με τα τεμπέλικα γόνατά μου έξω από την αίθουσα υποδοχής. Μου έκαναν περιποίηση προσώπου, μαλλιών, βάψιμο νυχιών, τρίψιμο ποδιών, λασποθεραπεία ... Κάθε φορά που λέω ότι είμαι εντάξει, μου λένε συνεχώς ότι τα έχω πληρώσει, δηλαδή ο Τζούντα, για το πακέτο του σπα και γι αυτά που ακολουθούν. Ήμουν εκεί μέσα κυριολεκτικά όλη την ημέρα.

To φόρεμα μου στριφογυρίζει γύρω μου όπως κατεβαίνω τις σκάλες. Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου παίρνει τις νέες μου αποσκευές από εμένα. Τον βλέπω να πασχίζει με το βάρος τους, πιέζοντας τες μέσα σε

ένα ολοκαίνουριο μαύρο αμάξι.

Βλέπω κάποιον να στέκεται, γέρνοντας πάνω στο αυτοκίνητο, απολαμβάνοντας το βραδινό ηλιοβασίλεμα πίσω από τα γυαλιά ηλίου του.

Φαίνεται τόσο διαφορετικός- δεν μπορώ να τον αναγνωρίσω. Τα μάτια μου μισοκλείνουν, λες και το πορτοκαλί χρώμα του φωτός του ήλιου, ταράζει την όρασή μου. Είμαι λίγο φοβισμένη με την αλλαγή αυτή.

«Χμ...Τζούντα;» λέω μορφάζοντας.

Αυτή την στιγμή βλέπω το μοντέλο του GQ που λέγαμε με την Μάρα.

Φοράει ένα ανοιχτό γκρι, ραμμένο στα μέτρα του, κουστούμι, αστραφτερά μαύρα παπούτσια, και το χαρακτηριστικό του μαύρο σε σχήμα Vστην λαιμόκομψη, πουκάμισό . Θα πρέπει να έχει βρει ένα ικανό μπαρμπέρη, καθώς τα μαλλιά του έχουν καθαριστεί, εκεί όπου οι άκρες σβήνουν πιο κοντές και η κορυφή είναι ακόμα πυκνή με τις μακριές τούφες του τραβηγμένες προς τα πίσω .Θεέ μου γιατί είναι τόσο σέξι;

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα