Ε ί κ ο σ ι ε π τ ά | Ά γ ρ ι ο ς

6.2K 556 93
                                    




Νιώθω άρρωστη. Είναι πρωί. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον μισώ. Τζούντα. Ξαπλώνω κουλουριασμένη στο κρεβάτι και τον κοιτώ να κάνει μπάνιο και να ντύνεται.

Που πηγαίνει πάλι, δεν ξέρω. Δεν λέω τίποτα. Τον κοιτάζω επίμονα σαν να ήταν το τέρας κάτω από το κρεβάτι μου όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Ε λοιπόν , δεν είμαι μικρό κορίτσι πια. Έξω από το παράθυρο υπάρχουν χαμηλά σύννεφα και θορυβώδη γλάροι.

Εκείνος τελικά βγαίνει από την πόρτα και εγώ αφήνω μια αναπνοή. Δεν έχω κουνήσει κανένα μυ μου από το προηγούμενο βράδυ. Κλείνω τα μάτια μου, για πρώτη φορά.

                             ♤♤♤

Όλη την μέρα αναζητώ τρόπους για να κάνω τον Τζούντα ευτυχισμένο. Αποφάσισα να φτιάξω ένα ωραίο δείπνο από την αρχή και στην συνέχεια να ανάψω ένα κερί δίπλα από το τραπέζι . Καθαρίζω το χάος από την κουζίνα και κατευθύνομαι προς το μπάνιο.

Έκανα ένα διαρκές μπάνιο, σαπουνίζοντας το σώμα μου, με τα ζαχαρένια αρώματα που προσφέρει το ξενοδοχείο. Τον σκέφτομαι κάθε ώρα και λεπτό.

Όταν τελειώνω, βγαίνω έξω και ψάχνω για το πιστολάκι και το σίδερο που κάνει μπούκλες. Θερμαίνεται γρήγορα και αρχίζω να διπλώνω τα μαλλιά μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο εγκληματίας βρίσκεται σε κάθε μου σκέψη. Αλλά αρχίζω να αγχώνομαι. Ενώ βαριέμαι, ξεδιπλώνω τις μπούκλες και σύντομα γίνονται κυματιστές. Διώχνω μερικά μαλλιά από το πρόσωπό μου. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη, νιώθοντας παχουλή. Θα του αρέσω καθόλου; Πραγματικά, δεν ξέρω.

Περιφέρομαι στο υπνοδωμάτιο και πηγαίνω προς την βαλίτσα μου. Θα του αρέσει όλο αυτό; Σκέφτομαι.

Σηκώνω και κρατάω μερικά από τα εσώρουχα για τα οποία είχα μορφάσει πριν έρθω εδώ. Η δαντέλα είναι τόσο λεπτή, φοβάμαι μην την σκίσω. Ίσως αν φορέσω ένα, να του αρέσει. Αποφασίζω το μαύρο και φοράω ένα μπλουζάκι του Τζούντα από πάνω. Περιμένω ήσυχα στον καναπέ, σκεπτόμενη τι να του πω.

Για καλή μου τύχη, ο Τζούντα δεν γυρνά πολύ αργά την νύχτα.

Πετάγομαι και τον συναντώ στην πόρτα. Περπατάει προς τα μέσα με τα μάτια του, καρφωμένα στα δικά μου, έτσι όπως θέλω να είναι. Ο παλμός μου εκτοξεύεται στα ύψη.

«Γεια,» δαγκώνω το χείλος μου.

Προς έκπληξη μου, χαμογελά σιγανά. Σαν ανθρώπινο ον...

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα