Εισαγωγή

13.9K 608 11
                                    


Γεια σας! Το όνομα μου είναι Δήμητρα και μαζί με την φίλη μου την @Mairouboo αποφασίσαμε απ' ό,τι έχετε καταλάβει να μεταφράσουμε την παραπάνω ιστορία και να σας την παραθέσουμε. Εννοείται πως έχουμε ήδη πάρει την άδεια της ίδιας της συγγραφέως, στην οποία έχουμε αφιερώσει και το έργο μας αυτό.
Έχουμε αρχίσει να διαβάζουμε την ιστορία αυτή και να την μεταφράζουμε παράλληλα εδώ και λίγο καιρό και πραγματικά μας φαίνεται πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα .

Επίσης να σας πούμε ότι λόγω εξεταστικής περιόδου στην οποία βρισκόμαστε, και λόγω της πολύωρης προσπάθειας μας να μεταφράσουμε τα κεφάλαια όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρωτότυπη ιστορία, δεν θα ανεβάζουμε καθημερινά , τουλάχιστον στην αρχή.

Θα μας βοηθήσετε πολύ εάν σας αρέσει η ιστορία ''μας'' να την ψηφίζετε κιόλας αλλά και να την προωθείτε και σε άλλα κορίτσια. Εννοείται πως είμαστε διαθέσιμες , κι εγώ αλλά και η Μαίρη στο να απαντάμε με μεγάλη χαρά τα σχόλια ή τα μηνύματα σας!! Παρόλο που έχει δημοσιευθεί από τον λογαριασμό μου, και οι δύο θα την διαχειριζόμαστε και θα βρισκόμαστε για οτιδήποτε στην διάθεσή σας!


Επίσης να σας πούμε ότι πολύ συχνά , θα κάνουμε διάφορες ενημερώσεις για τα κεφάλαια κτλ και στους προσωπικούς μας λογαριασμούς, έτσι αν θέλετε κάντε μας follow!!

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλό διάβασμα κοριτσάρες! <3




Υ.Γ Το πρώτο κεφάλαιο να ξέρετε, θα μπει σύντομα!! ;)
Επίσης το βίντεο πάνω είναι φτιαγμένο από την συγγραφέα της ιστορίας, Ximone Mareigh , και σας το βάλαμε για να πάρετε μια ιδέα για τους πρωταγωνιστές μας! :*



Bad Boy Judah (greek translation)Where stories live. Discover now