Ε ι κ ο σ ι ο κ τ ώ| Χ α β ά η

6.7K 520 39
                                    




Ένα σύννεφο καπνού παγώνει στον χρόνο, κυμαίνοντας πέρα δώθε πάνω από το κεφάλι μου. Αν μπορούσα να κουνηθώ θα το έκανα. Τσουλάω πίσω την πλάτη μου και προσπαθώ να μετρήσω τις μέρες.

Ο Τζούντα κάθεται στην άκρη του κρεβατιού ,καπνίζοντας νευρικά. Οι αντίχειρές του , που το σώμα μου είναι τόσο οικείο με αυτούς τώρα, γράφουν μήνυμα βιαστικά στο κινητό του. Θέλω να ρωτήσω, αλλά τα χείλη μου παραμένουν κλειστά. Ξέρει ότι είμαι ξύπνια, αλλά δεν με προσέχει.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι και προχωράω προς το μπάνιο για ένα ντους διαρκείας. Αποφεύγω να κοιταχτώ στον καθρέφτη, όσο δύσκολο κι αν είναι. Είμαι φοβισμένη από την έκπληξη ,του πως μπορεί να φαίνομαι.

Ίσως ο Τζούντα με έχει κάνει λιγότερο ευαίσθητη τώρα.

Πριν προλάβω να σύρω το τζάμι και να ανοίξω το ζεστό νερό, ο Τζούντα μπαίνει μέσα.

Οι ώμοι μου μένουν ακίνητοι, στον βηματισμό μου. Υποθέτω πως δεν είμαι...

«Τι;» λέω αδύναμα.

«Τι λες για Χαβάη;» ρωτά.

Δεν καταλαβαίνω.

«Τι για την Χαβάη;» σμίγω τα φρύδια μου.

«Θέλεις να πας, σωστά;» λέει, χώνοντας μια οδοντόβουρτσα στο στόμα του.

«Γιατί-εμείς πρόκειται να ... Τι;» τραυλίζω

«Βιάσου,» μου πετάει, «Η πτήση είναι σε δύο ώρες.»

                            ♤♤♤

Πως φτάσαμε στο αεροδρόμιο με προορισμό την Χαβάη; Δεν θα μάθω ποτέ. Ο Τζούντα κρατά το χέρι μου .Κοιτάζω τα γυαλιστερά πατώματα και τους περιποιημένους ανθρώπους να μιλάνε γι αυτά. Οι μεγάλες οθόνες τηλεοράσεων οι οποίες έχουν με πράσινο, γραμμένες τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις, μου πέφτουν στα μάτια.

Προχωράμε προς το γραφείο για το check in και με μια γρήγορη κίνηση η γυναίκα μας δίνει τα εισιτήρια. Έχω μια αίσθηση ενθουσιασμού στον λαιμό μου. Με αυτόν τον τύπο, οτιδήποτε είναι πιθανό. Οτιδήποτε.

Ο Τζούντα είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε τίποτα. Αλλά άρπαξα την μικρή, κόκκινη Yves Saint Laurent τσάντα ώμου και έβαλα κάποια μικροπράγματα. Φοράω σαγιονάρες Michael Kors και ένα γκρι αθλητικό φόρεμα με τσέπες--Αγνοώ την μάρκα.

Μ'αρέσει ο Τζούντα στο φαρδύ ιδρωμένο σορτσάκι του και στο μαύρο του T-shirt. Τον παρακολουθώ να βουρτσίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω με τα δάχτυλά του. Παρατηρώ ένα τατουάζ πίσω από το αυτί του για πρώτη φορά. Μου υπενθυμίζει πως ακόμα δεν ξέρω ποιος είναι. Ωστόσο, είμαι τόσο υπνωτισμένη.

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα