Ε ί κ ο σ ι τ ρ ί α | 9 μ μ

5.5K 533 13
                                    



Ξυπνάω το επόμενο πρωί σε παγωμένο κρεβάτι. Τρίβω τα χέρια μου ανάμεσα στα σεντόνια του κρεβατιού απλώνοντάς τα. Κατσουφιάζω και πηγαίνω προς τον κάτω όροφο. Επικρατεί ησυχία και υποθέτω πως ο μπαμπάς και η μαμά ακόμα θα κοιμούνται. Τρίβω τα κουρασμένα μάτια μου και εντοπίζω τον Τζούντα μέσα από την θολή γυάλινη πόρτα να στέκεται στο κιόσκι έξω. Μιλάει στο τηλέφωνο τώρα. Καπνίζει επίσης. Αν οι γονείς μου το έβλεπαν αυτό θα τον κλωτσούσαν σίγουρα στο κράσπεδο.

Κατευθύνομαι προς την πόρτα κοιτάζοντάς τον επίμονα, περιμένοντας να με δει. Αλλά εκείνος είναι απασχολημένος πηγαινοέρχοντας αργά τριγύρω, μιλώντας σε όποιον μιλάει τέλος πάντων.

Το μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι του Τζούντα αγκαλιάζει τους μυς του αποκαλύπτοντας περισσότερα τατουάζ από ότι συνίσταται. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ξέρω ότι είναι νευρικός μετά από κάποια τηλεφωνήματα. Διπλώνω τα χέρια μου και στηρίζομαι στο πλαίσιο του παραθύρου. Πως έμπλεξα με αυτόν τον τύπο - Δεν τον ξέρω καν...

Εκείνος τότε χώνει το κινητό του βαθιά στην τσέπη του και καρφώνει τα μάτια του πάνω μου. Στέκομαι όρθια, ελαφρώς ξαφνιασμένη από το πόσο γρήγορα έρχεται προς το μέρος μου. Σέρνει την πόρτα και μπαίνει μέσα.

«Ο, γεια,» λέω.

«Θα μπορούσα να έχω λίγο καφέ, » λέει αμέσως.

Το βλέμμα του υπονοεί να του βάλω ένα ποτήρι. Έτσι, περιστρέφομαι και τρέχω στην κουζίνα. Γυρίζω και του ρίχνω μια ματιά και δεν μπορώ να καταλάβω αν ''φοράει'' το συνηθισμένο του χαμόγελο ή όχι. Απλά τον νιώθω να έρχεται ακόμα πιο κοντά μου.

Συναρμολογώ την καφετιέρα μάρκας ''Keurig'' της μαμάς μου, όσο καλύτερα ξέρω. Ακριβώς την στιγμή που πατάω το κουμπί έναρξης , νιώθω τον Τζούντα να πιέζει τα χείλη του στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Είναι από πίσω μου τώρα, περικλείοντας με τα μεγάλα χέρια του, την μέση μου. Σφίγγω τους ώμους μου , αναστατωμένη. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι κάποιος να μπει και να μας δει έτσι.

Σπρώχνω μακριά τα χέρια του , κοιτάζοντας στο χολ για να σιγουρευτώ πως δεν έρχεται κανείς.

«Όχι,» μουρμουρίζω νευρικά.

Ξαφνικά, ο Τζούντα με γυρίζει από την άλλη ώστε να τον βλέπω .Γέρνει και με φιλά λίγο πιο δυνατά, δαγκώνοντας το χείλος μου.

«Τι είπες;» ρωτάει πειραχτικά, με το κάτω χείλος μου ακόμα ανάμεσα στα δόντια του.

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα