Ε ι κ ο σ ι έ ν α | Κ ρ ύ ψ ο υ

5.6K 550 55
                                    


Πιάνω τα μαλλιά μου σε έναν κότσο, χαζεύοντας τον ημίγυμνο Τζούντα να βολεύεται στο παλιό μου κρεβάτι. Έτοιμη για ύπνο, βάζω ένα εντελώς αεράτο μπλουζάκι με το όνομα ''Celine'' τυπωμένο ξεκάθαρα πάνω του.

Μου λείπει το αναπαυτικό, παλιό μου δωμάτιο. Οι λιλά τοίχοι και η καστανοκόκκινη συρταριέρα. Ξέγνοιαστες φωτογραφίες με εμένα και τους φίλους μου, χαμογελώντας. Θέλω να γυρίσω πίσω τον χρόνο.

Τα μάτια μου πέφτουν στον Τζούντα. Είναι εκεί. Κοιτάζοντας.

Πως βρέθηκε εκεί; Πως συνέβη όλο αυτό; Πως μπλέχτηκα... μπλέχτηκα τόσο πολύ με αυτόν τον τύπο- αυτόν τον εγκληματία; Πως θα ξεφύγω; Σάμπως το ήθελα και ποτέ; Δεν ξέρω. Δεν πιστεύω πως μπορώ. Του ανήκω. Μόνο επειδή του έχω δοθεί. Δεν ήθελα πραγματικά να δημιουργήσω πρόβλημα. Ήθελα εκείνος να το κάνει. Δαγκώνω το χείλος μου, σκεπτόμενη σε τι με έχει μετατρέψει. Πατάω τον διακόπτη του CD player. Αυτόματα παίζει το ''Nightcall'' του Kavinsky .Χώνω τις ελεύθερες τούφες μαλλιών πίσω από το αυτί μου.

Σωστά. Είμαι το κορίτσι του Τζούντα. Το παιχνιδάκι του. Το οτιδήποτε θέλει. Είμαι ό,τι θέλει εκείνος να είμαι.

Κλείνω τα μάτια μου, γνωρίζοντας ότι εξακολουθεί να με καρφώνει με το βλέμμα του. Λικνίζω το σώμα μου στον χαμηλό ρυθμό, σηκώνοντας τα χέρια πάνω από το κεφάλι μου.

Χάνομαι στην χορευτική μουσική. Δαγκώνω το χαμόγελο μου, νιώθοντας το βλέμμα του Τζούντα να με γαργαλάει.

Οι γοφοί μου κινούνται δεξιά αριστερά στον αργό ρυθμό και στριφογυρίζω στα δάχτυλα των ποδιών μου.

Στα μισά του τραγουδιού, νιώθω τα χέρια του να τυλίγουν την μέση μου και τους σφιχτούς κοιλιακούς του να πιέζονται ενάντια στην πλάτη μου. Γυρίζω από την άλλη και σπρώχνω τα ανυπόμονα χέρια του μακριά.

«Μπορείς μόνο να κοιτάς, όχι να ακουμπάς.» τον πειράζω.

«Θα σε ακουμπάω όποτε θέλω,» χαμογελά τρομαχτικά , «Όπου θέλω.»

Με πιέζει δυνατά στον τοίχο, σηκώνοντας και τοποθετώντας τους μηρούς μου γύρω από την μέση του.

Έπειτα, κάνει ό,τι υποσχέθηκε , κατευθύνοντας τα δάχτυλά του ανάμεσα στα πόδια μου, πιάνοντάς με απροετοίμαστη.

«Μμ,» βογκάω, πιέζοντας τα χείλη μου στο στόμα μου.

Προσπαθώ να μην κάνω θόρυβο, αλλά τα βιαστικά του χέρια το κάνουν πιο δύσκολο. Δένω τα πόδια μου, τυλίγοντάς τα γύρω του, σταθεροποιώντας τα χέρια μου στους ώμους του.

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα