Έ ν α | Ι δ έ ε ς

12.9K 791 30
                                    

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν ποτέ όπως θέλω...

Γιατί αποφάσισαν να ανακαινίσουν τις εστίες της πανεπιστημιούπολης στην μέση του κρύου, κρύου φθινοπώρου ; Δεν θα μάθω ποτέ. Ανεβαίνω με δυσκολία τον λόφο κρατώντας το μεγάλο κουτί μου, πίσω από άλλους συγχυσμένους συμφοιτητές μου που κουβαλούν τα δικά τους υπάρχοντα  ! Ο παγωμένος άνεμος φυσά τούφες μαλλιών μέσα στο στόμα μου . Προσπαθώ να τις φτύσω με κάποιον τρόπο , αλλά είναι άσκοπο. Τα κιτρινωπά φύλλα σαρώνουν την άσφαλτο καθώς μερικοί σκίουροι απομακρύνονται μουρμουρίζοντας, κάνοντας τον χαρακτηριστικό τους ήχο.

Οι προσπάθειες μας να φτάσουμε στην κορυφή του λόφου προς το πιο μακρινό κτίριο κοιτώνων, μοιάζουν με την έξοδο. Περίπου πενήντα από εμάς , ήμαστε αναγκασμένοι να μετακινηθούμε στην παλιά κατοικία της φοιτητικής εστίας . Ο Πιτ και ο Έβερεστ περπατούν καμαρωτοί, κουβαλώντας ένα στρώμα πάνω από τα κεφάλια τους. Είναι δυνατά αγόρια, οπότε πιστεύω δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες στην ανάβαση του λόφου. Όσο για μένα, τα πόδια μου είναι έτοιμα να ενδώσουν Καθώς τα χέρια του Έβερεστ είναι ψηλά , η μπλούζα του σηκώνεται λίγο και βλέπω τον αφαλό του . Γρήγορα αποστρέφω το βλέμμα μου.

«Εφόσον οι ελεεινοί κοιτώνες βρίσκονταν δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά», λέει με δραματικό τόνο η Μάρα , «...ας παρτάρουμε αυτήν την βραδιά, ως μια ανταμοιβή για τον κοπιαστικό μας μόχθο».

Από τότε που ξεκίνησε τα μαθήματα υποκριτικής Σαίξπηρ101, πιστεύει ότι είναι καμιά λάτρης του θεάτρου ή κάτι τέτοιο. Ρουθουνίζω ένα γελάκι προς το μέρος της.

« Νέι, ώ! Αγαπημένε μου Νέι » Κουνάω το κεφάλι μου , κρατώντας χαρακτήρα.

Γυρίζει στον πραγματικό εαυτό της, «Τι; Γιατί όχι; Αγόρασα αυτό το τέλειο φόρεμα και δεν έχω πάει πουθενά για να το επιδείξω ακόμα. »

«Είμαι πολύ κουρασμένη για να πάω οπουδήποτε...» λέω, « επιπλέον οι εξετάσεις του πρώτου εξαμήνου ξεκινούν την άλλη εβδομάδα .»

«Που θες να καταλήξεις; Δεν είπα να πάμε σε πάρτι την άλλη εβδομάδα. Είπα να πάμε απόψε! »

«Απόψε.. », σφίγγομαι, «...θα ήταν κατάλληλη ώρα για να ξεκινήσουμε το διάβασμα .»

« Πφφ, είναι σαββατοκύριακο ρε' συ Ρόου !» γκρινιάζει εκείνη

Ξέρω, θα μου γκρινιάζει για πάντα. Το κάνει κάθε σαββατοκύριακο . Και εγώ λέω όχι .

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα