Δ ε κ α π έ ν τ ε| Ά γ γ ι γ μ α

6.3K 546 12
                                    




Είμαι παγιδευμένη στο υπνοδωμάτιο. Πιέζω το χέρι μου πάνω στο κεφάλι μου. Με κατατρώει το άγχος.

Καλύπτομαι με ρούχα. Περνώ τον καθρέφτη στο μπάνιο. Νιώθω τα κρύα πλακάκια κάτω από τα ασταθή πόδια μου. Κοιτάζω το μουτζουρωμένο, από τα στεγνά δάκρυα, πρόσωπό στον καθρέφτη. Το πλένω καλά με ζεστό νερό. Εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό. Εύχομαι να μην είχα γνωρίσει ποτέ αυτόν τον άντρα. Χτενίζω τους κόμπους στα μαλλιά μου και τα δένω σε μία πλεξούδα. Βάζω κάτι κοντά μαλλάκια πίσω από τα αυτιά μου και τρίβω ξανά την κόκκινη μύτη μου.

Μόνο τον εαυτό μου μπορώ να κατηγορώ. Με προειδοποίησε. Πραγματικά. Αλλά φάνηκα ανεύθυνη και επέλεξα να μείνω μαζί του και με τον κίνδυνο του. Πίστευα ότι ήταν συναρπαστικό και ήμουν ενθουσιασμένη. Δεν ξέρω ποιος είναι. Και όσο περισσότερο μένω, τόσο
περισσότερο ανακαλύπτω... ότι δεν μου αρέσει.

Σβήνω το φως, καθώς βγαίνω έξω από το μπάνιο.

Είναι εξαιρετικά ήσυχα.

Νιώθοντας άρρωστη, πάω προς τα κάτω. Τα μάτια μου ψάχνουν στο σκοτάδι για τον Τζούντα. Δεν υπάρχει κανένας τριγύρω. Μένω ακίνητη, αναρωτώμενη που πήγε.

Σκέφτομαι να φύγω από αυτό το μέρος και να πάω σπίτι. Αλλά μένω στην σκέψη.

Μερικά ανούσια λεπτά αργότερα, η εξώπορτα ανοίγει και ένα κουδούνισμα κλειδιών με κάνουν να αναπηδήσω. Βρίσκω καταφύγιο στον άλλο πάγκο της κουζίνας.

Ο Τζούντα μπαίνει μέσα, έχοντας σκονισμένους ώμους από χιονονιφάδες. Το τηλέφωνο του είναι κολλημένο στο αυτί του. Χτυπάω τα νευρικά δάχτυλα μου πάνω στον μαρμάρινο πάγκο. Τον παρακολουθώ να πετάει το τζάκετ του. Σταματάει όταν με βλέπει να στέκομαι εκεί πέρα. Κατεβάζω το βλέμμα μου, αβέβαιη για το πώς πρέπει να νιώσω.

Ξεμπερδεύει γρήγορα με το τηλέφωνο και βγάζει το νωπό του σκούφο. Το στόμα μου είναι ανίκανο να σχηματίσει λέξεις.

«Έλα εδώ.» Αναστενάζει

Εύχομαι απλά να έχει ηρεμήσει. Με βλέπει που διστάζω και τείνει το χέρι του προς το μέρος μου.

Περπατώ γύρω από τον πάγκο , φτάνοντας σιγά σιγά όλο και πιο κοντά του. Το περίεργο είναι ότι με χαζεύει σαν να είμαι κάποιο πολύτιμο μαργαριτάρι. Τα μάτια του είναι πιο μαλακά από πριν. Το χέρι του γαντζώνεται γύρω από την μικρή μου μέση φέρνοντας με ακόμα πιο κοντά. Καταπίνω δυνατά, κρατώντας την αναπνοή μου. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι δεν θέλω να έχω τίποτα μαζί του.

Δεν μπορώ να θυμηθώ μια φορά τα πράγματα να πήγαν όπως τα ήθελα.

Bad Boy Judah (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα