Taehyung's Birthday

1.3K 82 13
                                    

*Гледна точка Широ*

Дните след концерта отминаха бързо. Юнги беше заинтересован от новата самоличност на Ноя. Двамата прекарваха цял ден в студиото. Дали работеха върху нещо , или се усамотяваха двамата- не знам. Не исках и да знам де. Макар че  , изгарях от желание да попитам приятелката си какво е. Все пак от трите ни , тя първа беше получила първият си път. Но как щях да я попитам? "Ей Ноя какво е да правиш секс за пръв път?" . Ако я питах така щях да изям някой тиган в лицето . Трябваше да помисля преди да я заговоря.
Като казах замисля една лампичка с главата ми светна. Днес е 30 декември. Техьонг правеше 21. А аз нямах подарък за приятеля си. Паника ме обзе. " Витаеш в облаците Широ!". Мразех когато второто ми аз се обаждаше в неподходящи моменти. Къде беше когато имах важен тест в училище?!
Грабнах телефона си от бюрото. Набрах Ноя и закачах.
-Кажи бака?
- Ноя спешен случай. Нямам подарък за Ви. Днес им рожден ден а аз нищо не съм му взела. Помощ Ноя! Аз съм ужасно гадже. - радвах се ,  да ме търпи в такива ситуации , защото нямаше никой друг да ме разбира по този начин.
-Добре добре. Идваме си и без това. Ще мислим заедно.
Затворих й чакайки я да се прибере. Докато чаках ми дойде брилянтна идея.
Тогава червенокосата ми приятелка влетя.
- Та казвай.- седна на леглото чакайки ме да обясня.
- Дойде ми идея. - усмихнах се перверзно а тя схвана намека ми. - Имам идея да му из танцувам нещо секси. Имам стъпки вече.
Тя ми даде знак да покажа движенията си. Когато нещо не беше на ред тя ме спираше показвайки ми как да ги направа възможно най-привлекателни.
- Добре предлагам  ти следното. С Хе ще се изнесем при момчетата. Цялата къща е ваша. Само внимавайте какви ги вършите.
Кимнах съгласна с идеята на приятелката си.
- Второ. Отиваме до мола за да вземем нещо за момчетата. След  10 минути да си готова. Облечи се добре навън вали сняг. - че то валеше сняг вече втори ден бе жена.
- Добре омма. - завъртях очи. Това момиче се държеше като майка на моменти. "Облечи се , яж, не прави това" и въпреки че поведението е досущ като мама ,я слушах.  Навлякох се добре чакайки приятелката си.
-Юнги пусни ме трябва да изляза с Широ.- Ноя викаше от горния етаж смеейки се.
- Мин Юнги! Пусни Ноя преди да ти отрежа косата. - извиках само за да спра момчето. Чу се тряскане на вратата и нечие тичане.
-Хайде преди  да размисли. - тъкмо да посегне към дръжката на вратата и някой я дръпна назад.
- Не мислеше че ще ви оставя да излезете сами нали? - ама разбира се че Джимин ще се пръкне от нищото. - Къде сте тръгнали?- заинтересован Джимин завря лицето си в Ноя.

My cousin:Park JiminWhere stories live. Discover now