Back home

1.7K 103 4
                                    

Времето ни в Дубай свърши твърде бързо. Днес беше последният ни ден на това прекрасно място. Вечерта щяхме да напуснем Дубай ,връщайки се в Корея, а след седмицата там, обратно в България приготвяйки се за бала. Момчетата щяха определено да ми липсват. Да вярно Широ и Хе бяха с мен ,но нямаше да е същото. Нямаше да се събуждам от нечий писък , нямаше да виждам лицето на братовчед си , нямаше да ги има шегите с Хоби и Намджун, караниците с Юнги. Всичко това скоро щеше да се превърне в спомен. Не знаех кога ще ги видя отново. Едва ли щеше да е скоро. Те бяха заети с концерти и прочие. Вече бях казала на Широ и Хе ,за работата с Y-Teen. Разбира се, че бяха съгласни. Нямаше да изпуснем тази възможност. След като се върнехме се залавяхме с хореографията. Стискахме палци и имахме огромни надежди.

За поредна сутрин не бях мяркала Широ никъде. Явно беше с Те. Толкова им се радвах. Най-очарователната двойка. Той я обгрижваше с цялото си внимание. Ако имаше конкурс за най-сладка двойка щях да гласувам с двете си ръце и двата си крака. Да малко съм странна. Но това е приятелката ми. Нейното щастие е най-важно. А тя определено беше повече от щастлива. А само да я нарани. Не мисля ,че имаше сила която да ме спре да не му размажа хубавото лице в цимента.

Като за последно , всички се бяхме събрали около басейна. Не влизахме. Просто лежахме и си говорихме.Широ най-нагло се набута при мен. Те лежеше между краката на Юнги.

-Не мисля ,че си починах особено. -Намджун се протегна лениво. И беше така. През последните дни те бяха заети със снимане. Винаги се връщаха капнали от умора.

-Ще ми липсва това място. - гледайки небето Хосок си припомни всичките моменти.

-Ей хюнг нали знаеш ,че пак ще седиш с Ноя?- Те се подсмихна.

-Сега имаш оправдание да седиш с Широ. Да имаш да ми обясниш защо седях до нея на идване? - Юнги хвана вратът на Ви. Той от своя страна го намираше за забавно.

-Никаква идея нямам за какво говориш. Може да си сънувал. -бързо Юнги се престори ,че прекършва вратът на Техьонг, който веднага изкара актьора в себе си , правейки се на умрял.

 -бързо Юнги се престори ,че прекършва вратът на Техьонг, който веднага изкара актьора в себе си , правейки се на умрял

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My cousin:Park JiminWhere stories live. Discover now