Fun around the pool

1.9K 111 3
                                    

* Гледна точка Широ *

Слънчевите лъчи си проправиха път в стаята. Отворих бавно очи свиквайки със светлината. Усещах силно напрежение върху ръката си. Обърнах главата си само за да видя Ви . Той пак спеше на пода , държейки ръката ми. Нямаше да се повтори отново. Размърдах го, получавайки мрънкане от него.

-След малко ще стана Джин. - все още спейки , той започна да бълнува.

-Не съм Джин , а Широ. - бутах го но той просто беше като труп. - Хоби ти взе новите игри.

Чувайки думите ми той подскочи тръгвайки към вратата с бясна скорост .

-Шегувах се Ви.- засмях се на реакцията му .Той изръмжа в раздразнение .

Станах от леглото взимайки принадлежностите си , намиращи се в малката чантичка.

-Ще отида да проверя дали онези двама са будни или дали не са се избили. -Ви се протегна прозявайки се. Кимнах набързо насочвайки се към банята.

Приключвайки със сутрешната си рутина,чух вратата да се отваря и затваря. Предположих ,че е Ви за това не очаквах никой друг. Прекрачвайки прага на банята изпищях.

-НОЯ! Момиче изкара ми акъла! - поставих ръката ми на гърдите си , успокоявайки сърцето си , което благодарения на приятелката ми щеше да изкочи. Оставих нещата си настрани и седнах до нея.

-Не знаеш как се събудих само! - тя издиша шумно лягайки назад.

-Какво се е случило? -огледах я внимателно чакайки я да заговори.

-Събуждам се аз и какво да видя. Юнги спи до мен и аз така съм се сгушила в него . Ако някой ни беше видял щеше да си помисли ,че сме двойка. И той просто ме държеше до себе си. Дори не знам как се бяхме озовали така. - трябваше да слушам внимателно за да разбера какво ми обясняваше, тъй като говореше бързо.

-Добре спокойно. Знаеш ,че когато стане въпрос за спане той ще заспи където и да му посочиш. Явно е заспал след като те е оставил. - свих рамене гледайки я.

Тя разтърка лицето си .

- Как си след снощи? - тя ме попита набързо ставайки от леглото,мушкайки ръце в джобовете на анцуга си.

- Често казано супер. Сякаш нищо не е станало. - докоснах кръста си.Нямаше и следа от болката , която изпитвах снощи. Синините бяха изчезнали още вчера . Странно.

My cousin:Park JiminWhere stories live. Discover now