Chapter 38

486 18 1
                                    

Sklesnuto som sa pozerala na zavreté dvere ktorými pred malou chvíľou prešiel Liam. Rada by som vedela, čo chcú ostatní, keď sa hrnú sem. Bola som rada za čas ktorý mi dopriali s Liamom osamote, no aj tak mi ho veľa neposkytli. Minimálne nie dnes.

Zdvihla som sa z postele a vytiahla som si nejaké oblečenie z mojej tašky aby som sa obliekla, nahá sa mi tu prechádzať veľmi nechce. Hodila som na seba tričko a tepláky a išla som sa pozrieť kam šiel Liam.

Zastala som na schodoch a sledovala ho ako sedí na gauči a na kolenách má notebook. Prevrátila som očami a sklamane som sa na neho pozerala. Ani nie päť minút dozadu nemyslel na nikoho okrem mňa a nevyzeral že by mu to vadilo.

„Takže čo teraz?" oslovila ho a postavila sa pred neho s prekríženými rukami na hrudi.

„Nič."

„Že sa vôbec pýtam." mávla som rukou a vrátila som sa hore pre mikinu, mobil a slúchatká.

„Idem sa prejsť von." oznámila som Liamovi keď som si viazala šnúrky na teniskách.

„Kam von ideš?" pozrel na mňa Liam, zas mal ten divný nečitateľný výraz.

„Kam asi? Liam pozri sa čo sa okolo tejto chaty nachádza. Les. Tak tam aj idem." vyšla som von a zavrela dvere.

****

Prešli asi dve hodiny, kým som sa vrátila späť k chate. Prešla som sa naozaj dosť.
Vedľa Liamovho auta parkovalo ďaľšie, bezpochyby to bolo Louisove auto.
S divným pocitom som šla dnu.
Hneď ako som otvorila dvere, videla som Christy ktorá otvorila krabicu s pizzou a položila ju na kuchynskú linku. Bol tu alkohol a asi 4 krabice pizze ak nevzali ešte viac.

„Kde si bola?" pribehla za mnou Christina a objala ma. Povedala som jej že som sa bola len prejsť popri tom ako som sa vyzúvala.

„Prečo ste vlastne tu?"

„Liam ti to nepovedal? Vlasntne sa mu ani nečudujem, toto je celý on."

„Čo mi nepovedal?" trochu ma to znepokojilo no Christina sa usmievala, takže nič zlé. Dúfam.

„Má narodeniny." zasmiala sa Christy. Zdvihla som prekvapením obočie.
Nechápem čo je také ťažké na tom povedať, že má narodeniny.
„To si robíš srandu." zamrmlala a pozrela sa na Liama ktorý stál pri okne spolu s Niallom a Lukom. Opätoval mi pohľad a bezpochyby mu už bolo jasné, že viem to čo predo mnou zatajil. Zamračil sa a on po mne vrhol ospravedlňujúci pohľad.

„No nič. Ashton ostal v Chicagu, predsa len, neznamená že keď je to celé poslednou dobou kľudné, nič sa nemôže stať, on je naša poistka." zamrmlala Christina. „Poď so mnou hore." mykla hlavou ku schodom a ja som ju nasledovala.

„Hm, súdiac podľa troch vankúšov na zemi, postel ste už testovali?" uškrnula sa a hodila po mne vankúš.

„Keby ste nás v tej chvíľi nevyrušili, povedala by som že áno." mykla som plecom a hodila po nej vankúš späť.

Sadla som si na kraj postele a pozerala na seba do zrkadla oproti. Videla som ako Christina otvorila dvere na balkón a vyšla von. Oprela sa o zábradlie, chvíľu sa pozerala niekam do diaľky a potom sa odtiahla od zábradlia. Niečo zdvihla zo zeme a ja som sa začervenala keď som si uvedomila že to je moje tričko ktoré mi Liam vyzliekol.

„No to si robíš srandu. Na balkóne?" otočila sa ku mne a uškrnula.

„Nie je to tak ako si myslíš." zasmiala som sa a pokrútila hlavou.

„No jasné." vošla dovnútra a moje tričko hodila na postel. Pokrútila hlavou. „Tak konečne ste sa unormálnili, hej?"

„Dúfam že áno." prikývla som. Naozaj dúfam že budeme môcť s Liamom fungovať úplne normálne ako pred týmto všetkým. Nehladiac na to že Liam má dcéru alebo na to čo sa stalo.
S malou Lily nič nespravím, nemôžem na to povedať jedno krivé slovo. Hannah tu bola predo mnou a Liam s ňou žil jeho normálny život, kým nezistila že je tehotná a neodišla.
Lenže keby to Hannah nespraví, alebo keby vôbec nebola tehotná, ja si ďalej žijem nudný obyčajný život v Chicagu po boku Christy a nikoho iného by som nespoznala, nič o tejto strane mince by som nevedela, ktovie, keby sa nevrátim skôr z dovolenky, možno by som stále žila so Zaynom a nemala ani potuchy o tom čo robí. Aké svinstvá pácha.

****

Liam sa mi vyhýbal. Zistila som to hneď ako som zišla dole a on vzápätí šiel von a stiahol spolu s ním aj Louisa. Prevrátila som oči a z kuchyne som si vzala pizzu a popritom mi padol pohľad na alkohol položený vedľa. Hm, toto bude ešte asi zaujímavé.

„Dnes bude najebávka pravdepodobne.“ zahlásila Christy ktorá prišla za mnou. Oprela sa o pult a do ruky vzala flašu vodky.
„Z tohoto sa dištancujem.“ zahlásila som, presvedčená že dnes v noci sa toho ani len nedotknem. Christina sa rozosmiala, vedela že nakoniec si dám aj ja, no ja som vcelku rozhodnutá to dodržať. Alebo aspoň sa o to pokúsiť.

Liam sa vrátil dnu aj s chalanmi a sadli si pred telku. Horlivo o niečom debatovali a smiali sa, ja som pozrela na Christy a rozhodli sme sa pridať k nim.
Podišli sme k nim a ona si automaticky sadla vedľa Nialla a ja som pozerala na Liama. Pozeral na mňa aj on a nakoniec ma schmatol za ruku a stiahol ku mne. Sadla som si teda k nemu a počkali sme kým Louis pustí nejaký film ktorý práve vyberal a prinesie alkohol a pizzu.

„Nemyslela som si že mi ani nepovieš, kedy máš narodeniny.“ šepla som Liamovi do ucha.

„Hovoril som ti predsa že zo mňa nikdy nevymámiš všetko.“

„To predsa neznamená že si mi to nemohol povedať a že nie som naštvaná.“ ohradila som sa a založila som si ruky na hrudi.

„Vyzerá to tak že si to budem musieť zas a znova vyžehliť.“ uškrnul sa a pobozkal ma na temeno hlavy. Ja som sa usmiala.





Pozerali sme nejakú komédiu na ktorej sme sa vcelku nasmiali, no postupne nás to prestávalo baviť a tak sme začali piť. Smiali sme sa, pili sme a bol z toho strašne uvoľnený a fajn večer.
Okolo jedenástej večer som cítila ako sa mi točí hlava. Práve sme boli všetci pred chatou si zapáliť a strašne sme sa na niečom smiali. Alkohol mi ešte viac stúpol do hlavy a určite som nebola jediná. Zahasila som cigaretu ešte v polovici lebo mi už absolútne nechutila a pobrala som sa do chaty ako prvá.
Keď som vchádzala dovnútra videla som ako Liam ide za mnou.

„Kam ideeš.“ prišiel za mnou a objal ma. Usmiala som sa a dala som mu pusu. Všetko sa mi krútilo no nebolo mi zle, bolo mi fajn. Liam sa na mňa pozrel a sotil ma na postel medzi vankúše. Začal sa smiať a skočil za mnou.

„Notak Liam!“ zvýskla som a začala som sa smiať keď ma šteklil.
Po chvíli sa dovnútra vrátili aj ostatní, bolo to počuť podľa kriku a smiechu ktorý sa hneď ozýval celou chatou.

„Kriste, toto si nechajte na potom!“ zasmiala sa Christy a sadla si vedľa mňa na gauč. Vzala si do ruky fľašku nejakého alkoholu a poriadne si odpila, mňa by normálne po takom shote striaslo, no ona bola úplne v pohode, začala sa smiať.

„Heej, nepreháňaš to už tak trochu?“ Niall na ňu pozrel a doslova jej fľašu vytrhol z ruky. Christina na neho  hnusne pozrela. „Niall, ja nemám 15 tak sa ku mne tak prestaň správať .“

„Len sa nezačnite hádať prosím.“ zamrmlal Louis, skočil medzi nás na gauč a pesničky ktoré hrali doteraz ešte celkom potichu, pustil totálne nahlas. „Tancujeme!“ zasmial sa a znovu vyskočil z gauča. Ani som nestihla žmurknúť, už ma zdrapil za ruku a začal so mnou tancovať.
Očkom som pozrela na Liama, ktorý sa zamračil, ale okrem toho nespravil nič. Našťastie. Viem totižto aký výbušný vie byť. A navyše si myslel že medzi mnou a Louisom niečo bolo, čo nie je pravda.
Po chvíli sme už tancovali všetci. Bolo nám fajn. Síce sa mi z alkoholu točila hlava no aj tak mi bolo fajn. Konečne.

Tento večer som si naozaj vychutnala. Pretože viem, že každú chvíľu sa tieto dobré okamihy môžu zmeniť k horšiemu.

*****

Bože po neskutocne dlhej dobe pridavam konecne novu cast, ku ktorej som sa doslova musela dokopavat niekolko mesiacov aby som ju dokoncila. Moja niekolko mesacna pauza bola fajn, ale zacat pisat naspat je dost tazke aj ked ma to bavi stale rovnako. Preto dufam ze sa mi podari pridavat aj dalsie casti, pretoze mam v plane to dokoncit. Zatial si uzite tuto jednu cast.:))

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Captive Mafia | L.PWhere stories live. Discover now