Chapter 21

357 28 0
                                    

Ahojte.
V prvom rade sa vám chcem ospravedlniť za naozaj dlhé čakanie na novú časť, nebudem hovoriť čo sa stalo alebo tak, proste som úplne odložila na chvíľu príbeh na druhú koľaj....
Dúfam že ste napriek tomu nezanevreli na tento príbeh a stále sú tu ľudia, ktorí čakajú na novú časť 😂😂😂.
Sooo, enjoy the part.
A bola by som naozaj rada za názory, chcem vedieť ako to na vás pôsobí.

(KatkaaaD) prosím luuv💕

****


Videla som ako si Natasha niečo spokojne ťuká do mobilu a usmieva sa.

Zayn sa pohľadom vpíjal do mojich očí, videl na mne neodostatok kyslíka ktorý mi chýbal.
Začali sa mi robiť fľaky pred očami, ešte chvíľu a omdliem, potom si ma odvlečie kam bude chcieť.

Zrejme chcel aby som stratila vedomie čo najskôr, pretože sa naklonil ku mne a kopol ma kolenom priamo do žalúdka. Vypleštila som oči a skríkla som od bolesti, už som nemala žiaden vzduch.

Zrazu sa otvorili dvere a dnu vpadli nejaké postavy. Zayn zareagoval okamžite a pustil ma, no nie iba pustil, prudko ma sotil na zem a ja som dopadla na chrbát a udrela si hlavu. Radosť z kyslíka netrvala dlho pretože dopad z výšky mi opäť vyrazil dych.

Prestala som vnímať okolie, pokrčila som nohy a stočila som sa do klbka. Vzduch mi chýbal tak dlho, že som nebola schopná nadýchnuť sa, prinútiť svoje telo spolupracovať.

Počula som niekoho hlas, no nedokázala som vnímať. Prišlo mi to ako dlhá doba, keď bolo moje telo konečne schopné prijať kyslík a ja som sa nadýchla.

Zalapala som po dychu a moje ruky vyleteli k môjmu krku. Srdce som cítila v celom tele, mala som pocit že ešte chvíľu a vybuchne mi hlava.
Dýchala som, konečne.

Nevnímala som okolo seba nič, len som ležala na boku a zhlboka, trhane som dýchala.

Pred pár mesiacmi, by som to o ňom nikdy nepovedala. Že sa stane niečo takétko, že ho budem nenávidieť. Že ma zmláti.
Vyškriabala som sa na nohy a schmatla Natashu, ktorá stála kúsok odo mňa. Schytila som ju za ruku a trhla s ňou smerom ku stene.

„Si obyčajná suka, nič viac." vypľula som jej do tváre. Pritlačila som ju k stene podobne ako to spravil Zayn mne ale ja som ju neškrtila. Natasha sa prudko mykla a skočila po mne. Jej váha ma prevážila a obe sme skončili na zemi. Natasha sa zrejme inšpirovala Zaynom pretože si obktročmo sadla na mňa a začala ma škrtiť. Znovu som pomaly strácala kyslík. Snažila som sa jej ruky odtlačiť, no nešlo to tak ľahko. Nemala som silu.
„Buď pôjdeš s nami alebo ťa zlikvidujem, počuješ?!" zasmiala sa a ešte tuhšie upevnila stisk.
„Natasha!" ozvala sa Christina. Okamžite ju strhla zo mňa dole a ja som nemohla byť šťastnejšia keď som konečne mohla dýchať.

Neviem koľko som ležala na zemi, kým sa ku mne niekto nezohol a nechytil sa ma.
Nechcela som otvoriť oči, bála som sa že sa opäť niečo stane.
Nikto ku mne neprehovoril, len ma zdvihol na ruky. Jednu ruku mal pod mojími kolenami a druhú pod hlavou.
Oprela som si hlavu o hruď dotyčného a zacítila som krásnu mužskú vôňu, ktorá sa mi už niekoľko týždňov spája s domovom.

Otvorila som oči, no ani som sa nepohla.
Videla som ako ma Liam odnáša von z domu a pred nami kráča ešte niekto. Niall.

Niall otvoril zadné dvere Liamovho jeepu a Liam si sadol dovnútra so mnou na rukách, Niall išiel za volant. Nemala som silu čokoľvek povedať. Ležala som s hlavou na jeho nohách a nerobila som vôbec nič.
Dvere sa zavreli a auto naštartovalo.

Captive Mafia | L.PWhere stories live. Discover now