Chapter 13

475 30 7
                                    

„A prečo si si vlastne zmenila číslo?"

„Už som ti hovorila, že som potrebovala nové číslo a chcela som nového operátora. Veď moje nové číslo už máte, aj otec a aj Jason, tak v čom je problém?"

„Len som sa pýtala. A ako sa má Zayn? Klape vám to? Ozaj a kedy prídete sem? Otec by vás rád znovu videl, vieš že Zayn sa mu páči. A navyše, chce sa porozprávať o tom ako ti to ide na univerzite."

„Ach mami... Áno, Zayn sa má fajn, klape nám to. Akurát chystá večeru a pozdravuje ťa. Čo mám otcovi povedať o škole? Jedine ty a Jason viete že tam nechodím." zagánila som na mobil.

„Charlotte, s tým ti nepomôžem. Už len to že pred otcom tajíme že tam chodíš je odo mňa veľká pomoc, nie? Vieš aký je. Niečo mu povedať musíš. To už je na tebe. A Zaynovi odkáž že aj my jeho. Uhm, aby som nezabudla tak ti pripomínam že svadba Jasona
a Aimee je už o mesiac, dúfam že na to myslíš a prídeš. Vieš o tom už tri mesiace a tak dúfam že na to myslíš a obaja prídete. Jasona by mrzelo keby si so Zaynom neprišla. Je to predsa tvoj starší brat čo sa bude ženiť."

Bože, svadba. Totálne som na to zabudla. Vlastne, vypustila som to z hlavy už keď mi to oznámili asi pred tromi mesiacmi.
Preložila som si mobil do druhej ruky a prevrátila som oči.
„Samozrejme že na Jasona aj na Aimee myslím. Prídeme, nemusíš sa báť. Ako sa má Aimee?"

„Dnes tu boli, tehotenstvo jej veľmi pristane. Už jej trochu vidieť bruško, no stále nie veľmi. Veď je ešte len na začiatku."

„Pozdravuj ich a odkáž že prídeme. Musím končiť, Zayn už nachystal jedlo a ideme jesť. Ľúbim ťa. Pozdravuj ocka."

„Aj my ťa ľúbime. Ozvi sa čo najskôr."

Keď som sa s dostatočnou pretvárkou rozúčila s mamou, vypla som hovor a mobil som hodila vedľa seba na postel.
Otočila som sa na druhý bok a pozerala som von oknom.

Všetko je pekne nahovno.
Trčím v hoteli, čo mi vlastne ani tak nevadí ale práve som mame povedala toľko lží, že sama neverím.
Áno, so Zaynom si žijeme ako hrdličky, rozprávka so šťastným koncom.

Ani neviem prečo som jej nepovedala ako to je medzi nami. Fajn, v tomto som proste zbabelá. Nechcem aby to vedela, možno ju nechcem sklamať.
Ale čo spravím?
Môj brat a jeho tehotná snúbenica majú o necelý mesiac svadbu a ja som práve mame povedala že tam prídem a že prídem so Zaynom.
Fajn, to že prídem s ním je totálna kravina, to sa proste nedá. A to či prídem vôbec ja, je naozaj otázne. Keby som nemusela, ostávam tu no naozaj nechcem sklamať Jasona. Paráda.
Čo mám doriti teraz spraviť, povedzte mi niekto.

Frustrovane som vstala z postele a vzala som si zo stola vodu. Stále tam bola tá pištol v takom stave ako som ju tam položila naobed.
Celý deň som nevystrčila päty z hotela, bola tu akurát nachvíľu Christy a ťahala ma von no rázne som ju odmietla. Nechce sa mi nikam chodiť, asi v tejto izbe a v tejto veľkej posteli ostanem až do smrti. Hah, keby sa to dalo. Neprostestovala by som.

Vonku je už tma a je dosť neskoro. Neviem čo budem robiť, nič sa mi nechce ale nudím sa. Pekná kombinácia.
Nakoniec som sa prezliekla, vliezla som do postele s notebookom a pustila som si najnovšiu sériu The Vampire Diares.

Neviem koľko bolo hodín keď som odkladala notebook, no tri hodiny v noci určite. Hneď ako som sa vrátila do postele, moja hlava klesla na vankúš a ja som zaspala.

---

„Charlie? Otvor."

Zvuk hlasu sa ozýval spoza dverí. Prehodila som sa na posteli a vzala som si vankúš ktorý som si dala na hlavu. Keď zvuk neutíchal, otvorila som oči a preskenovala izbu.

Captive Mafia | L.PWhere stories live. Discover now