vingt

414 52 6
                                    

Rémült és összezavarodott voltam, mikor Luke erőteljesen az ágyra dobott, és fölém mászott. Tudtam, hogy valami szörnyű dolog fog történni. Észre sem vettem, hogy remegni kezdtem. Luke meglepő gyorsasággal az ajkaimra tapadt, mohón csókolni kezdett, mintha az élete múlna rajta, ami elég irónikus, mivel mindketten alig kaptunk levegőt. Próbáltam ellökni magamtól, de leszorította mindkét karom, így mozdulni sem tudtam. Luke váratlanul olyan erősen megharapta az alsó ajkam, hogy kibuggyant a vérem, a számban pedig azonnal megéreztem azt az undorító fémes ízt.
- Luke, hagyd abba - nyöszörögtem, viszont ő meg sem hallotta. Nedves csókokat hagyott a nyakamon, majd megragadta a ruhám szegélyét, és szó szerint letépte rólam. A hideg levegő hirtelen megcsapta a felhevült testemet, amitől még jobban remegni kezdtem. Nem volt más rajtam, csak a fehérneműm.
Luke egyre erősebben szorított, a csókok mohóbbak lettek, a keze bejárta minden porcikámat. Továbbra sem adtam fel a próbálkozást, ezért összeszedtem minden erőmet, és egy határozott mozdulattal lelöktem magamról Luke-ot, aki elvesztette az egyensúlyát, így leesett az ágyról. Én rögtön felkeltem, majd az ajtóhoz szaladtam, azonban nem voltam elég gyors. Luke elkapta a jobb karomat, és magához rántott. Aztán valami olyasmi történt, amit alig tudtam felfogni. Luke felpofozott.
- Nem mész sehova - szűrte a fogai között, majd újra az ágyra fektett. Másodszor már lágyabb hangon szólalt meg, viszont sokkal, sokkal hátborzongatóbban, amitől kirázott a hideg, majd rám tört a hányinger. - Most pedig befejezzük azt, amit az előbb elkezdtünk.
Megkíséreltem újra leállítani, követeltem, megparancsoltam, könyörögtem neki, viszont nem hagyta abba. Befogta a számat, és borzalmas dolgot tett velem. Én pedig csak feküdtem, míg a néma könnyek megállíthatatlanul folytak le az arcomon.

insanity ✨ hemmingsWhere stories live. Discover now