-5-

216 16 4
                                    


'' Salak, gitti Freddy'yi aldı işte. Mal. '' diye alayla ve abartıyla güldü Aomine, ekrandan Noob'u seçerken. Joystick'i o kadar hızlı kullanıyordu ki tuşları kırılacaktı.

Kagami bozulmuş bir şekilde dudaklarını büzdü.

'' Bu oyunu daha önce oynamadım ki, aho! '' dedi çemkirerek. '' Freddy havalı görünüyordu! ''

'' Kusura bakma ama Noob'a karşı hiç şansın yok, Kagamicchi! ''

Midorima salona girdiğinde, ellerini havluyla kuruluyordu.

'' Akira-sama'nın nerede olduğunu bilen var mı? '' dediğinde, daha çok Kuroko ve Kagami'ye bakıyordu. İkisi de cevap vermedi, Kuroko ortalarda bile görünmüyordu.

Hiç gözükmezdi.

Homurdanarak, Akira'nın telefonuyla saçma bir oyun oynayan Murasakibara'nın üzerine atılmaya yeltendi. Murasakibara küçük çocuklar gibi çığırarak koltuğun öteki tarafına yığıldı.

'' Eğer önemli bir şey olsaydı... '' Akashi Midorima'nın şanslı eşyalarından çaldığı bir grup bebeği tuhaf davranışlarla hareket ettirmeye devam etti. '' ...Akira-san haber verirdi. ''

Midorima'nın, Akashi bebeği makasla parçalamadan önce pek vakti yoktu.

'' HEP AYNI HAREKETİ KULLANMA! '' Kagami sinirle joystick'ine yumruk attı ve şansına bir daha hiç keşfedemeyeceği bir hareketle Noob iki saniyeliğine yere devrildi. Bu ilk raund'u alamazsa bir daha hayatta alamazdı.

'' Kullansam da kullanmasam da yeniliyorsun ki, mal. ''

'' Hayır, yeneceğim! ''

'' Ben yeneceğim! ''

'' Hadi Aominecchi, Kagamicchi! Umarım yenersiniz! ''

Birden oyunun gidişatı aniden değişti ve Freddy, ani hareketlerle Noob'u köşeye sıkıştırdı. Şu demirli el hareketleriyle Noob'un canını yarıya düşürdü, hatta Aomine joystick'inin çalışmadığını sanarak üç kere vurdu.

'' Ne oldu, Aomine? '' Kagami sevinçle haykırdı. '' Yeniliyorsun! ''

Hırslı bir şekilde joystick'ini kaldıracaktı ki, joystick'in başından beri elinde olmadığını fark etti.

Joystick Kuroko'daydı.

'' Tetsu! Hile yapma! '' diye bağırdı Aomine. Kuroko çok ciddi bir şekilde aralarına sıvışmış, Noob'un canına okuyordu. Metalik çığlıkları kulaklarını tırmalamaya başladı.

'' Kuroko! Yeniyordum ama! ''

'' Yeniliyordun, Kagami-kun. Üstelik farkında mısınız bilmem, tam üç el önce oyunu sizden istedim. ''

'' Tetsu bile olsa Freddy'yi yeneceğim! ''

Noob'un favori havaya-uçurma hareketini denemeye kalktıysa bile, Freddy ters bir şekilde cevap verdi ve hareketi onun aleyhine kullanıp Noob'u yere yatırdı. Kuroko tuşlara fazla sıralı ve fazla düzenli basıyordu; Aomine hile yapar, ya da rastgele basardı. Bütün hileleri ezberlemiş olmalıydı. Freddy'nin hiç görmediği hareketleri yaparak iki raundu da hızla aldı X-Ray hareketini kullandıktan hemen sonra ''Finish Him '' ekranı belirdi.

'' Bu haksızlık! Kagami'yi yenmiştim. ''

'' Bu kadar hareketi nasıl ezberledin sen?! ''

'' Ezberlemedim, Kagami-kun. Üç eldir o kadar çok salladınız ki gizlice keşfettiğiniz hareketler böyle aklımda kalmış işte. '' Kuroko dizlerine tutunarak doğruldu. '' Ayrıca özel hareketlerini bilirseniz bırakın Freddy-san'ı, Mileena-san bile oyundaki en güçlü karakter olabilir. ''

robots in basketball || kuroko no basket Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin