Poděkování + fakta

3.3K 165 35
                                    

Tak je to tady. Část, kterou moc nemusím, protože nikdy nevím jak vám dostatečně poděkovat,.. :D Ale pokusím se, i když to nikdy nebude dostatečné.. 

MOC BYCH VÁM CHTĚLA PODĚKOVAT ZA VŠECHNY VOTES, READS I KOMENTY! :)

A teď nějaké statistiky: Start: 14.11.2015 (začít jsem chtěla již 7.11, protože jsem to chtěla dát mému twin k narozeninám. Bohužel jsem to nestihla..)

Původní plán: nový díl každou sobotu (nakonec to dopadlo tak, že to bylo rozházené v celém týdnu, neměla jsem nijak určené kde)

Votes, Reads a Komenty (před vydáním p+f): 96.6K reads, 7,6K votes a 779komentů

CHTĚLA BYCH VÁM ŘÍCT, ŽE SI VÁS STRAŠNĚ MOC VÁŽÍM! A omlouvám se za ten můj výbuch na konci minulé kapitoly. Ale hodně mě to vzalo, rodina je jedna z věcí, na které nedám dopustit. Bylo to pro mě jako kudla do zad.

Tak teď nějaké ty fakta:
1) Původně měli být 4 díly (Library; She&Books; We have a problem; They&Our Little Secret)
2) LIBRARY mělo mít něco kolem 20 dílů.
3) Can v příběhu vůbec neměl být. To samé Lenden
4) Jmény jsem se inspirovala v Everything Is A Joke, a děj samotný mě napadl díky The Milk

5) Při psaní tohoto příběhu bylo vypito strašně moc čajů

6) Wade má charaktery podle mě ideálního kluka

7) Mezi Tabby a Nicem to mělo být naprosto v pořádku

8) Několikrát jsem měla sto chutí LIBRARY smazat a nikdy více ho nezveřejňovat.

9) Wade s Winter neměli být kamarádi z dětství

10) Nikdy se neměli předtím políbit

11) Písničky většinou vůbec nesedí k obsahu kapitol

12) Asi do dvou dílů jsem se musela nutit

13) Poslední tři díly + epilog se mi psali velice snadně a lehce

...

To by mohlo stačit,... :DD


Zvláštní poděkování patří: mým rodičům, protože bez nich bych tu nebyla a tím pádem byste si tento příběh nikdy nemohli přečíst. Takže díky jim. A také mému twin, kterému děkuji, že to se mnou vydrželo :D hokejkaa-11

Poděkování: Vám všem! Nebudu sem všechny vypisovat, to by bylo na dlouho. Ale ty, kteří mě nějakým způsobem hodně potěšili vám sem napíši- @andeli15 @VanessFox @EliskaNemcova @Jelinkovaa [kávu a sušenky bych si s tebou klidně dala!;)] @5soslove24 @anieneler @AidlinW [moc ti děkuji!♥] @MarketKucerova2002 @TheDuff21 @diczech @Krokousek 

CHTĚLA BYCH VÁS SEM VYPSAT VŠECHNY, ALE TO BY BYLO NA VELMI DLOUHO. :D TAK TO UDĚLÁM TAKHLE: 

MÁM VÁS VŠECHNY MOC RÁDA! PLNÍTE MI TOTIŽ SEN. NIKDY JSEM SI NEMYSLELA, ŽE BY NĚJAKÝ MŮJ PŘÍBĚH MOHL MÍT TAKOVÝTO ÚSPĚCH! KDYŽ SE LIBRARY BLÍŽILO K 1K READS, BYLA JSEM ŠTĚSTÍM BEZ SEBE. A TEĎ SE BLÍŽÍ UŽ DOKONCE 100K READS! BYLA JSEM ŠŤASTNÁ ZA 100VOTES, NEMOHLA JSEM UVĚŘIT, ŽE BY TO NĚKDY MĚLO VÍCE A TEĎ? POMALU 8K VOTES! JÁ VÁS MILUJU LIDI!

Pokud by vás někdy něco zajímalo, klidně se mě zeptejte! :) A KDYŽ BUDETE POTŘEBOVAT VĚTŠÍ POMOC, NEBOJTE SE OBRÁTIT NA BetterGeneration ! :) Budeme moc rádi. Nově tam jsou recenze, takže se nebojte tam napsat! Dělají je dva milí lidé! :))

A teď to, co by vás asi zajímalo nejvíce.

Jak budu vydávat?

Od příštího týdne mám brigádu [zatím 3. a 5.8.], pak jedu na týden pryč - to nebudu psát vůbec, max na papír - a pak brigáda nejspíše každý den. Ale nebojte na vás si čas najdu. Jednu kapitolu mám již předepsanou a mám dojem, že je z pohledu Tabby. :) Jinak kapitoly budou kolem 500slov, možná více. Uvidím jak mi to bude vycházet. :)) 


Specko_07

LIBRARY ✔Where stories live. Discover now