7.kapitola

5.9K 365 57
                                    

To si ze mě dělá snad srandu ne..

Byla jsem na něj opravdu naštvaná, ale bála jsem se něco vůbec říct. Už jen z toho, že bychom mohli dostat ještě úklid jídelny, nebo chodeb. To by byl ještě větší trest, ale i tohle stálo za to.

Konečně skončila hodina a já se snažila, co nejdříve z této třídy děsu a od nejhoršího učitele vypadnout. Už jsem byla jen kousek od své skříňky, když jsem uslyšela mé jméno, volané mou nejlepší kamarádkou Tabby.

,,Winter!" 

,,Ahoj Tabby"

,,Půjdeš se mnou na oběd?" zeptala se mile.

,,Promiň, ale nemůžu, potřebuji si ještě něco vyřídit" špitla jsem. Neměla jsem vůbec náladu s někým mluvit, kromě jeho. Mého kluka z knihovny. Vlastně ani nevím, jestli je můj a jestli náhodou nemá přítelkyni, ale já ho z mě neznámého důvodu, beru jako svého přítele.

Je to divný a ujetý, ale já to tak cítím. Ji přiznávám zamilovala jsem se. Já vždy chladná a nedotknutelná Winter Jackie jsem se zamilovala. To zní vážně divně a ujetě. A je to ještě pochybnější, když ani nevím jak ten můj kluk vypadá.

,,Ach jo.. To říkáš tento týden již po třetí v třech dnech.." protočila nade mnou Tabby očima. Musela jsem se ušklíbnout.

,,To víš no.. Moc práce.." mrkla jsem na ní a vydala se do knihovny. Ovšem, že oklikou, aby mě nikdo neviděl.

•••

Když jsem přišla k příslušnému oddělení kniha již ležela na zemi. Zvedla jsem jí, ale nadala jsem jí na místo. Dneska jsem totiž už chtěla vidět jak můj princ vypadá.

,,Ahoj" ozvalo se z druhé strany police.

,,Ahoj." odpověděla jsem mu s úsměvem, který sice nemohl vidět, ale zato ho mohl slyšet v mém hlase. Ovšem jen jestli takovéhle věci rozezná.

,,Jak se máš?" řekla tím jeho, úžasně-sexy-dokonalým-holky-ze-mě-podají-do-kolen, chraplákem. Myslela jsem, že se na místě roztaji. Představovala jsem si jak asi vypadá, a pořád se mi do hlavy cpal Wade, je sice fakt, že má hodně podobný hlas, ale určitě není tak sexy jako kluk za policí.

Z mého přemýšlení mě vytrhl opět ten, úžasně-sexy-dokonalý-holky-ze-mě-podají-do-kolen, chraplák.

,,Jsi tam ještě?" z jeho hlasu byl slyšet strach.

,,Jojo, jsem. Mám se fajn.." řekla jsem mu a pak dodala: ,,Jen jsem se nad něčím zamyslela."

,,A nad čím jsi přemýšlela?"

,,Když ti odpovím, odpovíš mi na moji otázku také?" napadla mě totiž úžasná věc, jak zjistit jak se můj cukrouš jmenuje.

,,Jo odpovím." asi si myslel, že se ho zeptám na to samé, nebo třeba, co dělal včera. Možná jakou knihu by mi doporučil.

,,Slibuješ?"

,,Slibuji!" řekl rozhodně

,,Teď se mám skvěle, jinak zbytek dne stál za starou belu."

,,Vidím, že dnešek máme stejný." lehce se zasmál, z jeho hlasu byla, ale byla z něj slyšet nervozita.

,,Můžu se teda zeptat..?"

,,Jasně, že můžeš! Jen do mě!" opět se lehce zasmál, a opět z něj byla slyšet nervozita..

,,Jsi si jistý?" kousla jsem se do rtu, protože jsem se bála jeho reakce.

,,Jsem" moc jistě to neřekl

,,Vážně?"

,,Jo vážně" řekl už trochu tvrdším hlasem, asi je hodně výbušný.

,,Tak fajn.."

,,Honem, vyklop to už.. Strašně mě napínáš a já jsem hrozně netrpělivý."

Poznámka č.1 - je výbušný

Poznámka č.2 - je hrozně netrpělivý

,,Jak se jmenuješ?" vyhrkla jsem a doufám, že jsem tím nic nezkazila.

Dlouho se nic neozývalo, až pak...

,,Já...


•••

Snad se Vám díl líbil. Je o něco kratší něž ostatní, ale je zeď moc málo času. Nakonec nám budou uzavírat známky až ve čtvrtek,... Bratrovo maturák jsem přežila ve zdravý. Moc hezký kluky ve třídě nemá a organizace byla strašná... :-D Nejlepší cesta domů, když můj přiopilý bratr začal zpívat Hollywood Undead a střihli jsme si Tour de Kruháč.. :-D Školy kam si budu dávat přihlášky jsou úžasný a já se už těším, až na jednu z nich v září nastoupím!


Zítra bych chtěla napsat ještě jednu kapitolu, ale budou se teď pohybovat kolem 5oo slov. :-) Jinak díl Hockey everywhere you look a Without you bude buď zítra nebo dnes. Začala jsem vydávat nový příběh s názvem Girl. Je to zase něco nového, co jsem ještě nevydávala. Na ní pak budou navazovat ještě tři díly (Boy, Heather a Noah.).

Specko_07




LIBRARY ✔Where stories live. Discover now