23.kapitola

5.3K 358 17
                                    

Pohled třetí osoby: 

Poté co Winter opustila jídelnu, Wade odhodil tác a odběhl za ní.

Tabby s Nicem si jich vůbec nevšimli. Oba dva úplně zapomněli na to, že mají nejlepší kamarády. I když tam přišli s nimi. 

,,Ahoj Tabby," řekl hnědovlasý chlapec a tak jejich konverzace začala. Po několika obvyklých frázích se začali bavit i více soukromě.

,,Jsem slyšela, že máš novou přítelkyni, tak se pochlub, kdo to je?" Řekla o dva měsíce mladší dívka, která se snažila udržet hlas v klidném tónu. I když jí tato otázka byla proti srsti. Nico se jí hodně líbil, již několik let. A vždy když slyšela, že s někým spal, nebo s někým chodí. 

Několik dní, kvůli Nicovy probrečela. Jednou se spolu již vyspali, bylo to na nějaké oslavě. V té době Tabby do Nica již byla zamilovaná. Nico byl, ale opilí a nic si z toho nepamatuje. Nebo tak jí to, alespoň přijde. Hned po aktu odešla z místnosti a běžela s brekem domů. 

Nico totiž po vyvrcholení nevykřikl její jméno, nebo alespoň nějakou přezdívku. Ale ,Feles'. Bodlo jí u srdce, a přišla si zneužitá. Bylo to její poprvé a ze začátku byla ráda, že je to s někým koho miluje. Pak toho, ale litovala. Od té doby nikoho neměla.

O tomto, nevěděla dokonce ani Winter. A to je to její nejlepší kamarádka. 

Nico se nad touto otázkou pozastavil. Nechápal jak se to mohla Tabby dozvědět. Doopravdy žádnou přítelkyni neměl. Vlastně již dlouho s nikým nechodil, nebo nespal. Nanejvýše se s někým políbil, ale nikdy to nebyla žádná větší dravá líbačka. Vždy se jednalo o cudnou pusu.

Jen kluků vždy navykládal, že se s někým vyspal nebo, že s někým chodí. I když nechodila a s nikým nespal. Naposledy před nějakými dvěma lety, co se vyspal s jednou holkou na oslavě. Netušil kdo to byl, jen měl nutkání vykřiknout ,Feles'. Netušil, co je to za slovo. Tedy až do té doby, než mu pomohl strýček Google. Tam zjistil, že Feles je z latiny Tabby.* 

Od té doby si jí začínal více všímat. Předtím mu přišla nezajímavá a moc tichá. Jednu dobu dokonce ani nevěděl, že někdo takový chodí s ním do třídy. Což bylo už celkem kruté. Nechtěl věřit tomu, že by měl něco s Tabby Jensen, přeci jen Tabby byla šprtka a všichni si mysleli, že je ještě panna. Ale nebyla. Díky Nicovy, ale to on nevěděl. Nebo si tím spíše nebyl jistý. Nebudeme si tu nalhávat to, že by si předtím myslel, že je nějaká čertice.

Postupem času se mu začala líbit, hodně líbit. Až začal cítit něco, co ještě nikdy necítil. Bylo to divné, takové... hřejivé? Ano, asi hřejivé. A jemu se to celkem líbilo, ale cítil to jen když byla Tabby v jeho blízkosti. Vždy když na toto myslel, tak si v duchu říkal, jestli není náhodou gay, protože mu řeči o citech přišli homosexuální. Přeci jen je to tvrdý kluk! A to nejen tam dole.. A kluci city nemají! Nebo je alespoň nedávají najevo!

,,No,..." nervózně se poškrábal na zátylku. ,, Novou přítelkyni nemám. Vlastně už dva roky jsem nikoho neměl.." řekl s jednou rukou položenou na zátylku a tou druhou spuštěnou kolem těla, pohledem zabodnutým do mezery mezi jejich tácy.

,,Ale vždyť kluci a polovina holek ze školy říkali, že..." Nico nenechal Tabby doříct tu hnusnou lež o něm. Nechtěl, aby se o něm takto mluvilo, protože nechtěl být jako ostatní.

,,Tak lhali!" Řekl rázně a praštil do stolu, až se Tabby lekla.


•••

*Opravdu mi na google překladači tak přeložilo! :-D

Snad mě nezabijete, za to že tento díl není o Wadeovi a Winter. Ale přiznejme si to! Nica a Tabby nesmíme vynechávat! :-)

Příští kapitola už bude, ale o slavné dvojici 'W+W'. 

Jinak moc vám, ale opravdu moc vám děkuji za 6,5K READS a 681 VOTES! Také děkuji za VŠECHNY HEZKÉ KOMENTÁŘE! VŽDY MĚ POTĚŠÍ A NAKOPNOUT K TOMU, ABYCH PŘÍBĚH NESMAZALA A PSALA DÁL!

I LOVE YOU SO MUCH!♥ xx

Specko_07

LIBRARY ✔Место, где живут истории. Откройте их для себя