30.kapitola [1/2]

4.8K 341 35
                                    

Winter Jackie:

Celou noc mi to vrtalo hlavou. Byl to Wade, nebyl to Wade? A kdo byla ta holčička? Nevím, o tom že by měl sestřičku. Sice jsem navenek dělala, že se o Wadea nezajímám, ale uvnitř jsem se o něj zajímala více něž je zdrávo. Po několika hodinách neustálého převalování se mi povedlo usnout.

Když jsem se ráno vzbudila, zjistila jsem, že jsem spala jen dvě hodiny. Bylo šest hodin ráno. Škola nám dnes začínala až od devíti. Takže jsem měla dvě a půl hodiny čas, protože dvě hodiny mi to trvá do školy. Když jdu pěšky a dnes se mi pěšky jít chce. Je to překvapující, ale je to tak. Své auto nechám doma a půjdu. Někdy je nevýhoda bydlet daleko od školy, ale někdy i výhoda.

Vím, že jsem se s Tabby domlouvala, že bych měla bydlet u ní, ale nakonec z toho nějak sešlo. Ani bych nechtěla bydlet na koleji, protože tam bydlí i spoustu dalších holek a většina z nich je v takzvaném Easter gangu. Doufám jen, že po našem dnešní rozhovoru, o kterém on ještě neví, ale já se na něj připravuji psychicky už teď, ty trapný gangy skončí. O které já, ani Wade nestojíme. Je sice fajn, že z vás mají respekt a nešikanují vás. Ale zase nemáte pokoj od ukecaných nán, které si myslí, že jsou buď lepší jak vy nebo se vám chtějí vyrovnat a tak za vámi pořád chodí a snaží se upoutat vaši pozornost, k tomu všemu vás ještě napodobují. Také se nemůžete zbavit kluků, kteří si myslí, že když kouří, pijí alkohol ve velkým a ojedou všechno, co kolem nich projde - a je jim úplně jedno jestli je to holka nebo kluk či dokonce nějaké zvíře, prostě jen chtějí mít, co nejvíce zářezů a na ničem jiném jim nezáleží - tak jsou hned velcí bad boyové.

Ani jsem se nenadála a už byl čas se jít připravit a vyrazit do školy.


Wade Easter:

Celý den jsem se jí úspěšně vyhýbal. Vím, že mě hledala. Viděl jsem jí jak se pořád rozhlíží. Měl jsem jen štětí, že jsem se všude mohl nějak schovat. A i Nico mi říkal, že se od Tabby dozvěděl, že mě hledala.

Jak já tomu Nicovy závidím! Nebál se říct holce, že jí miluje. A řekl jí to ještě dřív než bylo pozdě. Ale já? Když jsem se konečně odhodlal tak jsem viděl holku, kterou bych nejraději nazýval svou, jak se objímá s nějakým klukem a hlavu má položenou na jejím rameni. Ten kluk mi byl nějký povědomý, ale nedokázal jsem si nikam zařadit.

Nedokázal jsem od nich odtrhnout pohled, byl jsem Maggie více než vděčný za to, že mě zatahala za ten rukáv a tím mě přiměla odtrhnout od nich pohled a nemuset se na to koukat. Maggie sice zabránila mým očím a mému tělu koukat se na tu scenérii přede mnou, ale nic nezabránilo mysli si to pořád dokola přehrávat, stejně jako nezabránilo srdci pořád bolet a nepříjemně se tříštit. Ale k něčemu mi to pomohlo. Pomohlo mi to k tomu, abych nikdy nezaváhal a vždy řekl své pocity nahlas. I když si myslím, že se dlouhou dobu nebudu moct zamilovat. A už nikdy ne tak moc jako právě do Win.

Ano miluji ji. A chtěl jsem jí to říct, ale ona své štěstí již nejspíše našla v někom jiném.

Byl jsem zabraný do svých myšlenek tak moc, že jsem si ani nevšimla, že za mnou někdo volá mé jméno. Kdybych věděl kdo, neotáčel bych se. Byla to totiž osoba, která mi zlomila srdce, osoba, kterou již dlouhou dobu miluji, osoba, kterou jsem zklamal, osoba, kterou již nikdy nechci vidět.

Mělo mi být hned jasné, že se jí nemohu vyhýbat věčně, že jí někdy potkat budu muset. Doufal jsem, ale že to nebude hned den po tom, co jsem jí viděl s někým jiným.



•••

50K reads!♥

Tato kapitola je na dvě části, druhá část vyjde co nejdříve! ;-) Maximálně do konce následujícího týdne!:-))

Jinak vám všem chci ještě jednou poděkovat! Takže děkuji vám moc!:-))

w/♥

Specko_07

LIBRARY ✔Where stories live. Discover now