11.kapitola

5.3K 364 17
                                    

Měla jsem štěstí, protože jsem Wadea potkala hned u vchodu do školy. Musela jsem se opět začít smát nad tou představou Wadea v růžovém králičím oblečku s modrým bříškem.

Nechápavě se na mě koukl. A popošel ke mně, aby neblokoval cestu ostatním studentům, co se tak náruživě hrnuli do školy. Ach.. to dětské nadšení.

,,Ahoj zajíčku." řekla jsem mu s úšklebkem a zadržováním smíchu.

,,Co to do prdele meleš Win?" řekl malinko podrážděným tónem, společně s jedním nadzvednutým obočím.

Zůstala jsem na něj nečinně koukat. Popravdě mi teď vyrazil dech, protože mi ještě nikdy, opakuji nikdy, neřekl jinak než Jackie, nebo nějakými nadávkami. A teď mi řekl Win! Asi bych měla zavřít pusu a přestat se tvářit tak překvapeně. Vypadá to totiž, že Wadea asi tak malinko děsím, ale já si nemohu pomoct.

,,Proč na mě tak koukáš? Děsíš mě!" řekl váhavým hlasem a velmi nenápadně ode mě o kousek odstoupil.

,,Nic.. já jen.. ne... Nic" koktala jsem, protože mě fakt rozhodil a všechny narážky, které jsem k jeho příjmení měla zmizeli. Jako by vůbec nikdy nebyli.

,,Fajn.." pochybovačně ze sebe dostal Wade a koukl se mi do očí. To ale asi dělat neměl.

Protože jsem tam několik minut stáli bez hnutí a jen si dívali do očí. Rty jsme měli pootevřené, vítr nám čechral vlasy.. Tedy.. jen mně, protože Wade není žádná Mánička ani Hipík, aby měl dlouhé vlasy.

Měla jsem strašnou chuť se na něj vrhnout. Omylem mi přeskočil pohled z jeho očí na jeho rty a zpátky. Všimla jsem si jak se mírně pousmál a jeho pohled spadl na mé rty. A pak zpět do mých očí. Skousl si ret a pomalu se ke mně nakláněl. 

Celou dobu jsme si dívali do očí. Vzájemně jsme se nakláněli. Něco mě k němu strašně táhlo. 

○|Wade Easter|○

Bylo to zvláštní. Jako by mezi námi byla neviditelná síla. Jako bych byl kus nějakého železa a ona by byla magnet.

Nikdy jsem ještě něco takového nezažil, ale můžu na sto procent říct, že se mi to líbilo! Vlastně celkově, jako Winnie.

Už dlouhou dobu se mi líbí, ale ona mě musí pořád štvát a nadávat mi. Nebo mi udělá nějakou schválnost, a já holt nemohu za to, že jsem dost pomstychtivý. 

I když přiznávám, že někdy jsem si začal já. Výdy to, ale bylo v době když měla kluka. Prostě mě štvalo, že chodí s takovými blbečky a kluky, co jí hned podvedou. Nebo, že je pro někoho jen zábavou do postele. Dokonce jsem slyšel, že chodila i s jedním prvákem, jehož jméno bylo nějak jako Elendr, nebo Anderal, možná Finger... Nevím přesně, ale jak mohla chodit s někým s tak dementním jménem? To snad nikdy nepochopím! 

A já normální kluk, který v hlavě má také něco jiného než jen sex, alkohol, cigarety, drogy, sex... Tak šanci nemá. Přitom toho o mně tolik neví. Neví jestli fetuji, nebo hulím jednu cigaretu za druhou. Neví kolik jsem měl v posteli holek a proč. neví o mně nic. Přitom já vlastně o ní také ne.

Už jsme byli od sebe jen malý kousek. Naše nosy se pomalu dotýkaly. A pořád jsme se přibližovali. Naše rty od sebe byli jen pár milimetrů. Strašně moc jsem jí chtěl políbit. A poznat jaké to je líbat se s Winter Jackie. Celou dobu jsme si koukali do očí, až teď na pár posledních milimetrů jsme je oba dva zavřeli.

Když v tom...


•••

Omlouvám se za tu menší pauzu, ale bylo toho poslední dobou hodně.

Už se vcelku uklidnilo, tak doufám, že se mi podaří psát pravidelně. :-) 

Jinak si užijte díl! Snad se Vám bude líbit.

Specko_07

LIBRARY ✔Where stories live. Discover now