33.kapitola

5K 287 50
                                    

Dole opět prosím author's notes. :-))


Winter Jackie:

Hned jak jsme přišli k domu, ve kterém jsem v dětství zažila šťastné chvilky, bylo poznat, že se tu něco děje. V tom smysli, že se tam již sjížděli lidé, nikoho jsem neznala. Přišlo mi to celkem vtipné, protože tam budu asi nejmladší. Všichni byli v Canově a Lendonově věku. Takže něco kolem čtyřiadvaceti.

,,Tak pojď ségra!" Can položil svou levou ruku na moje záda a trochu mě popostrčil, abych se pohnula směrem k domu. Ani jsem si neuvědomila, že jsem se zastavila. Lenden už byl nejspíše vevnitř, stejně jako zbytek lidí, kteří venku čekali až je pustí dovnitř.

Nebyla jsem tam dlouho, ale nic se tam nezměnilo. Jen nějaké fotky přibyli a nějaké ubyli, stejně jako nějaké vcelku nepodstatné maličkosti. 

Samozřejmě tam přibyli lahve s alkoholem, červené kelímky nějaké brambůrky a jim podobné věci, měli tam i pípu. Can mě chtěl opustit již se slovy: ,,Hele já tě teď na chvilku opustím, protože tamhle je jedna sexy kočka a já si už delší dobu nezasunul takže... no to je jedno, prostě žádný alkohol, žádný sex a hlavně žádný drogy. Kdyby jsi šla domů tak dej vědět mně nebo Lendenovy, dobře?" protočila jsem nad jeho slovy očima a s pomalým couváním mu řekla: ,,Dobře mami, do desíti doma.. Chápu," po tomto jsem se začala smát a po chvíli se začal smát i Can. 

Pak ještě přišel blíž ke mně a položil mi ruku na rameno. ,,Nedělej si z toho srandu, jen mám o tebe strach," usmál se na mě. Chytla jsem ho za jeho ruku, kterou měl položenou na mém rameni a zatřásla s ní a úsměv mu opětovala. ,,Vždyť já vím, ale jedno pivo bych mohla co?" laškovně jsem do něj šťouchla. Zasmál se a sundal svou ruku z mých ramen. ,,Ale jenom jedno!" zvedl výhružně ukazováček a znovu se zasmál. 

Hraně jsem zakoulela očima a dala ruce přes prsa: ,,Alespoň něco." ušklíbla jsem se a pak Cana šťouchla do ramene, aby už šel. On ale stál pořád na jednom místě a koukal se na mě. Bylo to až nepříjemné, byl to totiž hodně intenzivní pohled a já si připadala jako pod skenerem. ,,Co je?" už jsem to nevydržela a musela se zeptat. On se znovu usmál a poplácal mě po tváři a se slovy: ,,Víš, že si krásná, ségra?" odešel. Jeho slova mi vykouzlili úsměv na tváři. Sice se někdy Can choval jako blbec, ale vždy uměl i potěšit, podobně jako teď.


Wade Easter:

Přesně jak jsem očekával. Nikoho jsem tu neznal. Jen Nica. Ten se mi, ale hned po uvítání někam ztratil s tím, že má lepší společnost než mě. Css.. Taková nevděčnost vůči mně a mé skvělé společnosti. Párty beze mě, přeci není párty.. Což to zase ne, protože jsem teď dlouho na žádné nebyl.

Neměl jsem ani chuť se odreagovat nějakou intimitou. Jedině intimitou s Winter. Ale ta tu určitě nebude. Musel jsem se ušklíbnout nad svými myšlenkami, ale nemohl jsem je vyvrátit. Musím se vám přiznat, že jsem na Winter takto myslel již nespočetně-krát a vůbec se za to nestydím! Protože kdo by jí odolal?

Do červeného kelímku - jak typické -  jsem si nalil pivo - jak nečekané. Chvíli jsem jen tak postával v kuchyni a koukal na všechny kolem mě a na všechno kolem sebe. pořád to samé, spoře oděné zmalované dívky myslící si o sobě bůhví jak jsou krásné, až moc opilí kluci, kteří zapomínali na své přítelkyně stojící vedle nich a koukajíc se na již zmiňované dívky.

Nevím, co se to se mnou stalo, ale nebavilo mě to tady. Vždycky jsem ujížděl na tom se zúčastnit nějaké párty či oslavy. Nyní bych se toho klidně vzdal za večer strávený s Winter. Nemuseli bychom dělat nic neslušného, stačilo by mi vedle ní jen ležet a hrát si s jejími vlasy. Ona by měla hlavu položenou na mé hrudi a prstem mi obkreslovala všechny má tetování. 

LIBRARY ✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora