27.kapitola

5.6K 376 42
                                    

Wade Easter:

Po pořádném přivítání s Maggie jsem se odebral do obývacího pokoje kde jsem se posadil na pohovku. Hned za mnou přiběhla Maggie a sedla si ke mně. Přivítal jsem se i s tetou a se strýcem, kterého jsem sice moc nemusel, ale někdy jsem se s ním i dobře pobavil. 

Bavili jsme se celkem dlouho a v klidu. Dokud se mamka nezmínila o tom, že ve vedlejším městě j pouť. Nebo něco takového. Maggie hned začala vyvádět, že tam chce. Přeběhla k tetě Amy a hned jí začala prosit, ať tam jedou. Že jestli tam pojedou tak bude hodná a nebude týden jíst sladkosti. Bylo to vtipné a tak jsem se začal smát. Což byla chyba, protože teta Amy po mně střelila pohledem a pak se na mě škodolibě zašklebila. Věděl jsem, že teď poví něco, co se jí bude náramně hodit, ale já z toho zase tak nadšený nebudu.

,,A co kdyby tě tam vzal Wade?" mile se usměje na Maggie a pohladí jí po jejích vlasech, stejného odstínu jako má ona. Nevěřícně jsem vykulil oči. Dnes jsem si chtěl udělat nějaký filmový večer, který by se skládal ze mě, mé postele a hromady jídla. Asi mi to nevyjde.

Má domněnka se mi potvrdila hned jak jsem uslyšel šťastné zavýsknutí a uviděl šťastné a veselé poskakování mé malé sestřenice. Nemohl jsem jí zkazit radost, nahodil jsem tedy falešný úsměv a s přikývnutím nadšeně souhlasil.

Po dlouhém čekání na Maggie, než si vybere správné oblečení, které si může zapatlat cukrovou vatou, ušpinit zmrzlinou či umastit od hranolek, nebo nachos. Které si určitě bude chtít dát. Jsem opět přemýšlel. Tentokrát se to týkalo Winter, jako již mnohokrát před tím.

Možná bych se za ní zítra měl vypravit a vše jí vysvětlit. Hlavně tedy to jak jsem se tam před ní dětinsky složil. Bylo to opravu slabošské a já takový nejsem! Jsem přece tvrdý kluk! Ne, v tomto případě nemyslím, to že jsem tvrdý v kalhotách. I když tam také a to poněkud často. Většinou se to stává v případě, že si Win vezme triko s výstřihem. Škoda jen, že nenosí sukně. Nebo možná díky bohu... To bych se mohl hned jít oběsit, protože bych si jistě vysloužil přezdívku ,Tvrdý Wade' a o to fakt nestojím. I když by to asi bylo lepší než na základce, kde jsem si kvůli jednomu nedopatření s limonádou, kapesníčkem a jednou zvláštní dívkou - jejíž zálibou bylo někoho polít do rozkroku a následně se to pokoušet vysušit papírovým kapesníčkem, tím stylem, že se budete otírat o penis daného jedince - vysloužil přezdívku ,Maják'. 

Můj proud myšlenek zastavila až nadšeně výskající Magiie v černém triku s mojí oblíbenou kapelou, které jsem jí dal k minulým Vánocům a v normálních riflích, které mají díru na pravém koleni a menší na levém straně nad kolenem. Aneb má přesná kopie.

Bratranec se sestřenicí se prostě nezapřou!

  ☼ 

Už jsme po pouti chodili nejméně dvě hodiny a vyzkoušeli snad většinu atrakcí. Už jsme měli dvě ledové tříště, jeden milk-shake, hranolky, nachos se sýrem, pikador,.. A spoustu dalšího. Už vidím jak nám zítra bude oběma dvěma špatně, což je podle mě ještě horší než kocovina. A že s tou mám ve svých devatenácti až moc velké zkušenosti. 

Na jedné z atrakcí jsem zahlédl Nica s Tabby. Vypadali šťastně, zamilovaně,.. Už dlouhou dobu jsem věděl o tom, že Nico je do Tabby udělaný, ale nikomu jsem to neřekl. Ani Nicovy, ale on podle mě tušil, že to vím, protože jsme (skoro) jako bráchové.  Dokonce jednou (asi v patnácti) když jsem se celkem brutálně pohádal s rodiči, si mě ti jeho chtěli adoptovat, že prý tam stejně jsem pomalu více než doma. Nad touto vzpomínkou jsem se musel pousmát.

Jedna věc mi na to, ale vadila. A to ta, že měl odvahu oslovit svou vyvolenou. Sice až po celkem dlouhé době, ale já Win miluji již hodně dlouho. Nějakých dvanáct let to bude. Prostě hned jak jsme se potkali jsem věděl, že chci aby právě tato dívka nosila mé příjmení! Vždy jsem chtěl, aby se z Winter Jackie stala Winte Easter.


•••

Slibuji vám, že příští díl bude zajímavější! ;-)

Opět bych Vám chtěla poděkovat za všechny votes, reads a komenty. ♥ Prostě Vás miluji a Vy to (doufám) víte!♥♥

A TEĎ K TOMU PŘEKVAPENÍ!

Mnohé z Vás určitě zajímá, co všechno se stalo mezi Nicem a Tabby! A já Vám to pomocí příběhu LITTLE SECRET, odtajím a přiblížím. Jejich tajemství již nebudou tajemstvími. Prolog (možná i s první kapitolou) můžete očekávat někdy v srpnu, nebo prostě poté, co dokončím LIBRARY! Ale zatím je stanovený nějaký den v srpnu.

A tady je i cover, který je jak jinak než z mé dílny. :-D

A tajemství již tajemstvím není!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A tajemství již tajemstvím není!

P.S.: Když-tak mi napište nějaké ohlasy do komentů, abych když-tak věděla jestli má vůbec cenu psát volné pokračování. Samozřejmě s jinými hlavními hrdiny -> Nicolas Eastwood & Tabby Jensen! ;-)

P.P.S: Top videoklip, písnička i kapela!♥

Specko_07

LIBRARY ✔Where stories live. Discover now